Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Τσεχίας στη Eurovision 2018!

Η Τσεχία, θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018 από τον Mikolas Josef, με το τραγούδι Lie to me, το οποίο έγραψε ο ίδιος. 

O Mikolas Josef γεννήθηκε στις 4/10/1995 στην Πράγα, αλλά μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό στην κεντρική Βοημία. Από την ηλικία των 5 παίζει κιθάρα ενώ από πολύ νωρίς στο σχολείο, έγραφε τραγούδια, σε hip-hop και pop ρυθμούς, με επιρροές από την παραδοσιακή μουσική.

Στα 15 του ξεκίνησε να ηχογραφεί με τοπικούς παραγωγούς. Εργάστηκε ως καλλιτέχνης δρόμου σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Όσλο, η Ζυρίχη, το Αμβούργο και η Βιέννη. Στην ηλικία των 17, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά ως μοντέλο και έλαβε μέρος σε παρουσιάσεις μόδας.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Hands Free.

ΣΤΙΧΟΙ

πηγή φωτογραφιών [Facebook]

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν καταλαβαίνω από που ξαφνικά προέκυψε το ότι η Τσεχία θα πάει καλά φέτος… Μάλλον απο τα γραφεία στοιχημάτων που τη θέλουν 3!!!
    Κενό κομμάτι,απο τα αδιάφορα του είδους του ότι και να λετε καποιοι..το παιδί Επίσης αδιάφορο βασικά…και νομίζω και για το τελςβοτινγκ το ίδιο…Θα είναι από τις συμμετοχές θαρρώ που θα ευνοήσουν οι επιτροπές…λογικά θα περάσει άνετα αλλά ελπίζω να πατωσει…αυτα… 🙂

  2. Είναι ένα ακόμη πιασάρικο κομμάτι, όπως όλα τα υπόλοιπα πιασάρικα που κυκλοφορούν, όπως π.χ. Bieber κλπ. Σου μένει εύκολα και, προσωπικά, μου αρέσει, αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ώστε να βγει και 5αδα. Θα μου πεις, κι η Σουηδία με ένα ραδιοφωνικο ποπάκι το “σήκωσε”, αλλά αυτοί είχαν τρομερή σκηνική παρουσία. Απ’ ό,τι είδα, ο Τσέχος στο live είναι εξίσου καλός φωνητικά όπως και στη studio version, αλλά είναι λίγο αγκούρι, ενώ το τραγούδι είναι καθαρά χορευτικό. Αναμένουμε τις πρόβες!

  3. το τραγουδι μου αρεσει αλλα αυτος μου ειναι αντιπαθης…και δυσκολα να μπει στη δεκαδα γιατι η τσεχια δεν εχει συμμαχιες..εκτος και αν ειναι εκπληξη..

  4. Ένα από τα υπερτιμημένα για φέτος.. Οκ δε λέω έχει ρυθμό, έχει κέφι αλλά μονότονο…. Η σκηνική του παρουσία αδιάφορη όπως είδα και απ το live στη Ρίγα… Στις επιτροπές 5αδα θα ναι αλλά και στο televoting θα τσιμπήσει ψήφους απ το νεανικό κοινό και ειδικά απ το ελληνικό

  5. Potential winner! Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου (αφορούσαν κυρίως στο live) αλλά ο Josef το αποδίδει πολύ καλά, είναι μοντέρνο, “φρέσκο” δεν είναι τετριμμένο για Eurovision, άρα έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Το μόνο που μένει είναι ένα καλό staging, ελπίζω να μην το “χάσουν” εκεί γιατί θα είναι πραγματικά κρίμα. Εγώ περιμένω ακόμα και νίκη αλλά αναμφίβολα φέτος η Τσεχία θα τερματίσει στην ψηλότερη θέση της so far. Καλή επιτυχία Τσεχία!

  6. Kala mexri twra arrithmo toulaxiston 34 xwres pou gia ton ena í ton allo tha termatisoune psila, alla í alitheia einai oti mono oí 26 apo autes tha to palepsoune kai ean to psila einai ontos psila mono 10 tha to kataferoune

  7. Πιασάρικο τραγουδάκι με φρέσκο αέρα για την Τσεχία φέτος. Φωνητικά φαίνεται δυνατός ο νεαρός από τα live μέχρι τώρα, ελπίζω σε μία σκηνική παρουσία αντίστοιχη του clip. Αν εκπροσωπούσε καμία Σουηδία ή Αυστραλία θα μιλούσαμε για ΤΟΡ-3… Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Τσεχία θα πάρει την καλύτερη θέση της στο διαγωνισμό! 8-/10 και 8/43

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ