ΙΣΡΑΗΛ: Η επιλογή των τραγουδιών ξεκίνησε!

Ηεπιτροπή επαγγελματιών του ισραηλινού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, IPBC (Israeli Broadcasting Corporation), σήμερα και αύριο θα διαλέξει τα υποψήφια τραγούδια για την Eden Alene. 220 τραγούδια έχουν υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους τραγουδοποιούς, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

Τα μέλη της επιτροπής

Η επιτροπή που θα επωμιστεί το δύσκολο έργο της επιλογής των τραγουδιών αποτελείται από 6 άτομα:

  • Ofri GofferΔιευθυντής των μουσικών σταθμών του ΚΑΝ
  • Roi Dalmadigo Παραγωγός του KAN Gimel
  • Tal Argamana DJ, μουσική παραγωγός στον ΚΑΝ 88
  • Alona Kedem Παραγωγός στον ΚΑΝ 88 και KAN Gimel
  • Tali KatzΕπικεφαλής της ισραηλινής αποστολής στη Eurovision
  • Michal Weissberg Διευθύνων Σύμβουλος της Aroma Music, με την οποία έχει συμβόλαιο η Eden Alene

Μεγάλα ονόματα μεταξύ των τραγουδοποιών

Παρά την ακύρωση της Eurovision 2020, το ενδιαφέρον για υποβολή τραγουδιών δεν μειώθηκε. Αρκετοί γνωστοί και επιτυχημένοι συνθέτες του Ισραήλ έστειλαν τη συμμετοχή τους.

Εκτός από αυτούς που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας, τραγούδι υπέβαλε και ο πολύ γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Rami Kleinstein, πρώην σύζυγος της Rita και συνθέτης του τραγουδιού «Shara barchovot» που συμμετείχε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 1990 στο Ζάγκρεμπ (18η θέση/16 βαθμοί).

Η συνέχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές της επιλογής τραγουδιών, αρχικά το σχέδιο ήταν να επιλεγούν 16 τραγούδια. Ο αριθμός αυτός όμως ενδέχεται να αλλάξει. Τα ονόματα των τραγουδιών με τους συντελεστές τους πιθανόν να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες εβδομάδες. Τα επιλεχθέντα τραγούδια θα τα ακούσουμε τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη.

Μείνετε στον OGAE Greece για κάθε εξέλιξη σχετικά με την επιλογή του τραγουδιού για την Eden Alene, που, όπως φαίνεται, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

πηγή: Euromix

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ