Η Lenny Kuhr και ο Alexander Rybak επιθυμούν να εμφανιστούν στη σκηνή του Ρότερνταμ το 2021!

Μπορεί η Eurovision του 2020 να έχει περάσει έστω και άδοξα στην ιστορία, στην Ολλανδία και στην EBU όμως οι συζητήσεις αλλά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι το 2021 είναι o διαγωνισμός να εξελιχθεί κανονικά είναι συνεχόμενες. Ήδη από χτες γνωρίζουμε ότι ο επόμενος διαγωνισμός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην πόλη του Ρότερνταμ στις 18, 20 και 22 Μαΐου ενώ ήδη 26 χώρες έχουν δηλώσει κανονικά συμμετοχή ανάμεσα τους η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος.

Όσο αφορά τη διοργάνωση του 2020 οι διοργανωτές είχαν αποφασίσει στην τελική βραδιά να εμφανιστούν συνολικά επτά νικητές στη σκηνή από την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Νορβηγία και φυσικά την οικοδέσποινα Ολλανδία. Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν συμφωνήσει να εμφανιστούν το 2020 ήταν αυτά της νικήτριας του 1969 Lenny Kuhr  για λογαριασμό της Ολλανδίας (De Troubadour) αλλά και του Alexander Rybak  για λογαριασμό της Νορβηγίας το 2009 (Fairytale). Σύμφωνα με το Γαλλικό Blog AreaVision οι δύο καλλιτέχνες επιθυμούν να εμφανιστούν και φέτος στη σκηνή του Ρότερνταμ, μιας και η περσινή τους εμφάνιση ματαιώθηκε.

Για το αν τελικά οι δύο νικητές αλλά και οι υπόλοιποι πέντε (η Gigliola Cinquetti, η Getty Kaspers (κύρια τραγουδίστρια του συγκροτήματος Teach-In), η Sandra Kim, ο Paul Harrington με τον Charlie MacGettigan  και φυσικά ο νικητής του 2019, Duncan Laurence) θα εμφανιστούν κανονικά ή όχι στη σκηνή θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των NPO/NOS/AVROTROS, κάτι το οποίο πέρσι έγινε το Φεβρουάριο του 2020!

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2021!

[Πηγή: AreaVision / Photo: wiwibloggs]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραγματικά αειθαλής η Lenny Kuhr και ειλικρινά χαίρομαι που θα τη δούμε του χρόνου

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ