EUROVISION 2020: Νέες αποκαλύψεις για τελετή έναρξης και interval acts!

φωτογραφία: eurovision.tv

Οι κρατικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, NPO/NOS/AVROTROS, υπεύθυνοι για τη διοργάνωση και μετάδοση της Eurovision, αποκάλυψαν χθες ονόματα που θα εμφανιστούν τόσο στην τελετή έναρξης όσο και στα interval acts του διαγωνισμού.

Περισσότεροι νικητές στη σκηνή από ποτέ

Στη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού, 7 πρώην νικητές της Eurovision θα ερμηνεύσουν τους νικητήριους τίτλους τους:

  • η Gigliola Cinquetti (Ιταλία 1964) το Non ho l’età,
  • η Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969) το De Troubadour,
  • η Getty Kaspers (κύρια τραγουδίστρια του συγκροτήματος Teach-In, Ολλανδία 1975) το ρυθμικό Ding-A-Dong,
  • η Sandra Kim (Βέλγιο 1986) το J’aime la vie,
  • ο Paul Harrington με τον Charlie MacGettigan (Ιρλανδία 1994) την όμορφη μπαλάντα Rock ‘n’ Roll Kids,
  • ο Alexander Rybak (Νορβηγία 2009) το παραμυθένιο Fairytale
  • και φυσικά ο περσινός νικητής, Duncan Laurence, το Arcade.

Το ταξί του Ρότερνταμ!

Στη διάρκεια και των 3 σόου η παρουσιάστρια, Edsilia Rombley (εκπρόσωπος της Ολλανδίας το 1998 και 2007) θα αναλάβει τον ρόλο του… ταξιτζή! Θα γυρνάει στους δρόμους του Ρότερνταμ συνοδευόμενη από 4 νικητές της Eurovision: τη Ruslana (Ουκρανία 2004), την Anne-Marie David (Λουξεμβούργο 1973), τον Izhar Cohen (Ισραήλ 1978) και τη Niamh Kavanagh (Ιρλανδία 1993). Όλοι αυτοί οι αστέρες του διαγωνισμού θα μιλούν για τη νίκη τους, τι ρόλο έπαιξε η Eurovision στην καριέρα τους και για πολλά ακόμη θέματα!

φωτογραφία: NPO/AVROTROS/NOS

Breakdance από τον Redo

Τον 2ο ημιτελικό της Eurovision θα ανοίξει ο διεθνώς γνωστός χορευτής του breakdance, Redo, κατά κόσμον Redouan Aiit Chit.

Ο Redo γεννήθηκε με φυσικές δυσμορφίες. Παρόλ’ αυτά ποτέ δεν επέτρεψε σ’ αυτό το γεγονός να τον επηρεάσει αρνητικά στη ζωή του. Στα 14 χρόνια του αγάπησε τον χορό breakdance βλέποντας μια παρέα ατόμων να χορεύουν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πήρε μαθήματα χορού και, παρόλο που δυσκολεύτηκε στην αρχή, κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του στιλ. Με εμπειρία σε διεθνείς διαγωνισμούς, βλέπει τη Eurovision ως «το επόμενο επίπεδο» και αποδεικνύει σε όλους ότι όλα είναι εφικτά παρά τις όποιες αναπηρίες!

Θέλουμε να δείξουμε το ολλανδικό ταλέντο σε όλες τις εκφάνσεις του. Το τεράστιο ταλέντο και η ιστορία του Redo θα ταιριάξει απόλυτα με τη διαφορετικότητα του φετινού διαγωνισμού και το μότο Open Up!

Gerben Bakker, Head of Show της Eurovision 2020
https://www.instagram.com/p/B8MFVilHKCF/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Περισσότερε λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα σόου θα υπάρξουν τις ερχόμενες εβδομάδες. Μείνετε συντονισμένοι στο OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

πηγή: eurovision.tv

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ