Το «φλΕΡΤ» πάει Eurovision από τις 4 Μαΐου!

Η Stefania και η Νάντια Κοντογεώργη | φωτογραφία: press.ert.gr

Στον ρυθμό της Eurovision θα συντονιστεί η ΕΡΤ1 μέσα από την εκπομπή «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογεώργη. Από την Τρίτη 4 Μαΐου ως και την Τρίτη 18 Μαΐου, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 16:00-18:00, θα παρουσιάζονται τα βίντεο κλιπ των χωρών που θα συμμετάσχουν στους 2 Ημιτελικούς της Eurovision 2021.

Με τη συνδρομή του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Καθημερινά, λοιπόν, στις 17:30 στο 15λεπτο αυτό αφιέρωμα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τους καλλιτέχνες, τα τραγούδια τους, καθώς και για τις αποστολές των χωρών. Το αφιέρωμα με τίτλο «Πάμε Eurovision» θα το επιμελείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής ΕΔΩ.

Ειδικές εμφανίσεις

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021, Stefania, θα εμφανιστεί στην εκπομπή την Τετάρτη 5 Μαΐου, όπου και θα ερμηνεύσει το τραγούδι της, «Last Dance» σε μια acoustic version συνοδεία πιάνου!

Την πρώτη ημέρα του ένθετου αφιερώματος, Τρίτη 4 Μαΐου, καλεσμένος θα είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της Stefania, Φωκάς Ευαγγελινός.

ERTFLIX και Eurovision

Μέσα από το ERTFLIX και στην κατηγορία Eurovision, οι φίλοι του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία και τη χαρά να παρακολουθήσουν τα βίντεο κλιπ των χωρών με την ίδια σειρά εμφάνισης που θα έχουν στους 2 Ημιτελικούς, στις 18 & 20 Μαΐου. Οι αντίστοιχες εκπομπές θα έχουν τον τίτλο «Πάμε Eurovision–A’ Ημιτελικός» και «Πάμε Eurovision-Β’ Ημιτελικός».

πηγή και φωτογραφίες: press.ert.gr

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φέτος κάθε αλλο μπορούμε να πούμε εκτός από το ότι η ΕΡΤ δεν προσεγγίζει σοβαρά την “Eurovision”….
    Όποιο και αν είναι το φετινό αποτέλεσμα, ελπίζω να συνεχίσει αυτή η σοβαρή προσέγγιση που δείχνει από το ’19 με αποκορύφωμα φέτος.
    Να βλέπουμε τα (πολλά) αρνητικά της ΕΡΤ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά να τη συγχαρούμε και για τα (πολλά) θετικά την τελευταία διετία-τριετία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ