Μέσα από το “φλΕΡΤ” η παρουσίαση των συμμετοχών της Eurovision 2021!

Κάθε χρόνο λίγο πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς των χωρών που συμμετέχουν έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν όλα τα τραγούδια που διαγωνίζονται. Αυτό συνήθως συμβαίνει με μια ειδική εκπομπή που προβάλλει ο κάθε φορέας μέσα από τις τηλεοπτικές συχνότητές του και έτσι το κοινό γνωρίζει τις συμμετοχές μέσα από τα επίσημα video clip τους.

Φέτος ο εθνικός μας ραδιοτηλεοπτικός φορέας αποφάσισε να μην προσχωρήσει στην προβολή μιας τέτοιας ειδικής εκπομπής για την παρουσίαση των συμμετοχών. Αυτό που αποφασίσθηκε από την ΕΡΤ είναι τα 39 τραγούδια και τα επίσημα video clip τους να δημοσιοποιηθούν μέσα από την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή “φλΕΡΤ” της Νάντιας Κοντογεώργη.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ένθετο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος και ειδικός συντάκτης του “φλΕΡΤ’ Λάμπρος Κωνσταντάρας, το τηλεοπτικό κοινό θα μπορέσει να ακούσει, να δει και να μάθει πληροφορίες για καθένα από τα τραγούδια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision που φέτος θα γίνει στο Ρότερνταμ στις 18, 20 και 22 Μαϊού. 

Συγκεκριμένα, το ένθετο αυτό θα έχει διάρκεια 15 λεπτά, θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα και θα παρουσιάζεται καθημερινά έως τις 18 Μαϊου, την ημέρα δηλαδή που ουσιαστικά ξεκινά η Eurovision 2021, με την πρώτη ημιτελική βραδιά. Επίσης, στο “φλΕΡΤ” και στο ένθετο αυτό θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στην εκπρόσωπο της Ελλάδας Stefania και τη συμμετοχή μας “Last Dance”!

Επίσης, όπως έγκαιρα το ogaegreece.com σας είχε ενημερώσει, το αχτύπητο δίδυμο Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου θα είναι στο σχολιασμό για λογαριασμό της ΕΡΤ και τις δύο Ημιτελικές βραδιές και τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2021!

Οι δύο παρουσιαστές έχουν μεταδώσει από κοινού το διαγωνισμό της Eurovision το 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 και 2019, ενώ και το 2020 θα τον παρουσίαζαν αν αυτός δεν είχε ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του covid-19. Ξεχωριστά, η Μαρία Κοζάκου έχει παρουσιάσει το διαγωνισμό οχτώ φορές (είτε ραδιοφωνικά είτε τηλεοπτικά), ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης εφτά. Να θυμίσουμε ότι πέρσι η Μαρία Κοζάκου παρουσίασε μόνη της το Europe Shine A Light την ειδική εκπομπή που αντικατέστησε τον ακυρωθέντα διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά με το ogaegreece.com για όλα τα νέα της Eurovision!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να πω την αλήθεια περίμενα τουλάχιστον την συνέχιση της περσινής όμορφης εβδομαδιαίας εκπομπής με τον Μιχάλη Μαρίνο ή τουλάχιστον κάποια-ες εκπομπή-ές με “θεμα” την Eurovision.
    Βέβαια η ΕΡΤ έδειξε τις προθέσεις της από νωρίς παρουσιάζοντας την συμμετοχής μας στο ερτFLIX. Προφανώς προτιμάει τις σκόρπιες αναφορές για τον διαγωνισμο σε εκπομπές με άλλη θεματολογία ή με ρεπορταζ σε δελτία ειδήσεων.

    Όπως έχω ξαναπει αυτό είναι μια τηλεοπτική υποβάθμιση από την ΕΡΤ για τον διαγωνισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον προσεχή Μάιο δεν θα δούμε στη σκηνή κάτι προσεγμένο και όμορφο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ