Η συνέντευξη τύπου της Stefania!

Stefania / ANDRES PUTTING

Ολοκληρώθηκε στις 13:40 ώρα Ελλάδος η πρώτη τεχνική πρόβα για την Ελλάδα. Στη σκηνή βρέθηκε η Stefania μαζί με τους χορευτές της και πραγματικά μάγεψε όλο το Ahoy Arena. Όσοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ολόκληρη την πρόβα πραγματικά μιλάνε για ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο φωνητικά όσο και τηλεοπτικά. Διαβάστε τι έγινε στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας στο άρθρος μας ΕΔΩ!

Meet and Greet της Ελλάδας

Γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδος η Stefania βρέθηκε στο Press Center μαζί με τoυς χορευτές της και συνοδευόμενη από την HoD της Ελλάδος κα. Σοφία Δρανίδου και τον μάνατζερ της κ. Σπύρο Χάλο, για την πρώτη γνωριμία της με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του φετινού διαγωνισμού. Ευδιάθετη αλλά και χαμογελαστή δήλωσε τα εξής στους δημοσιογράφους:

Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους γύρω σου, έχεις ενέργεια! Νιώθω την αγάπη συνέχεια!

Δεν νιώθω επιπλέον πίεση επειδή είμαι η μικρότερη διαγωνιζόμενη. Απλά το απολαμβάνω!

Θέλω να κοιτάω την κάμερα όπως ο Σάκης Ρουβάς. Εξασκούμαι στον καθρέφτη μου για να το καταφέρω.

Ναι, αποτέλεσε έμπνευση για το look μου η Dua Lipa

H πρώτη μου σκέψη μετά την πρόβα ήταν: Τα κατάφερα!!!

“Υπάρχουν πολλά μικρά κόλπα στο performance μας (όπως στο σημείο που με κόβουν στη μέση). Θα τα κρατήσουμε μυστικά γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε το μυστήριο. Θέλουμε να σας αφήσουμε να αναρωτιέστε.”

Stefania
Alexis Skarlatos / OGAE Greece

Ζούμε σε μια απρόσωπη και αμείλικτη κοινωνία με γρήγορους ρυθμούς. Η Στεφανία ψάχνει να βρει ανθρωπιά και συναίσθημα σε μια μεγάλη πόλη. Αυτό είναι το μήνυμα του τραγουδιού και τον ακέφαλων χορευτών.

Μάρκος Γιακουμόγλου

Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε. Πέσαμε πάνω σε μερικούς τεχνικούς τις πρώτες φορές. Στο 3ο πέρασμα νομίζω δεν είχαμε τραυματισμούς.

Κώστας Παυλόπουλος
Alexis Skarlatos / OGAE Greece

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τα τελευταία νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ