EUROVISION 2021: Πρώτη πρόβα Ελλάδας!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε καθώς η Stefania πήρε τη θέση της στη σκηνή του Rotterdam Ahoy για την πρώτη της τεχνική πρόβα.

Η Stefania φοράει μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία αφήνει γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που φτάνουν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος.

Κατά την έναρξη του τραγουδιού η Stefania εμφανίζεται σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής είναι σε μωβ χρώματα. Is it fiction or is it real? Και ως δια μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η Ελληνική αποστολή, βλέπουμε τη Sτefania να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη. Οι χορευτές συντονίζονται στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Stefania ανεβαίνει σε μια σκάλα- η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πετάει ανάμεσα στα κτήρια της ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα γίνεται αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισιώνουν τη Stefania, ενώ έντονοι, neon φωτισμοί δένουν αρμονικά το σύνολο.

Η Stefania, όπως την έχουμε συνηθίσει άψογη φωνητικά και παρά το όποιο άγχος μπορεί να είχε ανεβαίνοντας στη σκηνή του Ahoy arena, παρέδωσε μια εξαιρετική παρουσίαση. Είναι, άλλωστε, αυτό που είχαν πει όλοι οι συντελεστές, ότι πάνω στη σκηνή μεταμορφώνεται.

Οι αντιδράσεις στο Press center είναι ξέφρενες καθώς αυτό που όλοι περίμεναν αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο επί σκηνής.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας το αίσθημα της ικανοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Να αναφέρουμε πως η σημερινή ήταν η πρώτη πρόβα του Last Dance στη σκηνή του Ahoy arena και σίγουρα θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο όσα έχει ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή στη δεύτερη πρόβα, την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας εκτός από το στοιχείο έκπληξη που θα αποκαλυφθεί στη δεύτερη πρόβα θα υπάρξουν και ορισμένες τεχνικές τροποποιήσεις όυτως ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη Stefania

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας της Στεφανίας, η χώρα μας παρουσιάζει διαρκείς ανοδικές τάσεις στα στοιχήματα. Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 10η θέση σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων. 

EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING
 

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χλιαρή αποδοχή είχε πάντως η πρόβα απ’ ο,τι φαίνεται στα στοιχήματα. Θα δούμε!

  2. Έλα να ανεβαίνουμε στα (βρωμο)στοιχήματα τώρα!

    ΣΟΚ και ΔΈΟΣ!

    Πάμε για ΣΠΟΥΔΑΊΑ πράγματα φέτος.

  3. Να αναμένουμε σαμποτάζ να είμαστε προετοιμασμένοι – Ο διαγωνισμός είναι πρώτα πολιτικός και οικονομικός και τελευταία μουσικός ότι τραγούδι και αν στείλουμε.Αν ήμασταν Σουηδία τώρα η Ελλάδα θα ήταν TOP3 Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και είναι καιρός να το παραδεχτείτε κάποιοι..

      • Φίλος άσε τον πρόλογο μπες να δεις τι γίνεται στο YouTube – Wiwiblogs Escunited κλπ κλπ – Πέφτει το κράξιμο του αιώνα δεν γουστάρουν την χώρα μας ξύπνα – Πάλι στις θέσεις 19-21 θα είμαστε και φέτος και θα λέτε μα πως; – Για αυτό είπα αν ήμασταν Σουηδία θα ήμασταν στο TOP 3 – Μόνο με αποχή θα τους δείξουμε τι αδικία έχουν κάνει..αν και θα μας γράψουν πάλι αλλά τουλάχιστον θα έχουμε
        πάρει την αξιοπρέπεια μας και θα τους έχουμε παρατήσει.

      • Η αιώνια αυτοθυματοποίηση του Έλληνα “Κανείς δεν μας αγαπά, όλοι μας ζηλεύουν και μας κατατρέχουν”. Όταν η Ελλάδα δίνει καλά τραγούδια κατάλληλα δοσμένα στη σκηνή, τα πάει καλά. Όταν δίνει είτε ανέμπνευστές πλαστικούρες, είτε καλύτερα πράγματα λάθος παρουσιασμένα, φυσικά και δεν θα πάει καλά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να μην αλλάζουμε τα χάλια μας.

    • εξηγησε μας σε παρακαλω πως εξηγεις τοτε το οτι 2005-2014 η Ελλαδα ειχε απο τις καλυτερες επιδοσεις για qualification to final.

      • Το θέμα φίλε είναι μετά το 2014 τι μας έχει δώσει η Ευρώπη μέχρι το 2021 – Να μην πω καλύτερα..Τότε η Ελλάδα είχε λεφτά ήταν πιο δυνατή σαν πολιτική δύναμη και με καλή οικονομία τις χρονολογίες που αναφέρεις..Εσύ ακόμα νομίζεις είναι μουσικός διαγωνισμός..Η αποχή έστω και για ένα χρόνο θα ήταν μια απάντηση..

      • @truths, πολυ σωστά, το 2011 που η Ελλαδα ηρθε 1η στον ημιτελικο, 7η στον τελικο, και το 2013 που ηρθε 1η και 6η αντιστοιχα μεσουρανουσε οικονομικα.

    • Ως συνήθως στην Ελλάδα πρώτα μας φταίνε οι άλλοι και μετά εμείς…Αυτοκριτικη μηδέν!!!

  4. Μπράβο καλή επιτυχία καλη συνέχεια στην Ελληνική αποστολή μας και στην Σουπερ Στάρ Στεφανία Μπράβο👍 ⭐🌟☀⭐🌟☀

  5. Οι escunited έχουν μάχη με ‘οργισμένους Ελληνες’ στο chat και γενικώς έχουν θάψει το visual concept.

    • To ιδιο και στους wiwibloggs, καθώς μια αποκάλεσε πως της φανηκε φτηνό, χαμός στα σχόλια!!!!

  6. Διαβάζω ότι είναι εντυπωσιακό στην οθόνη, αλλά -ως συνήθως- ο Φωκάς το έχει φορτώσει και με κολπάκια που ήταν αχρείαστα και δεν προσθέτουν κάτι.

  7. XAXAXAXA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 10ΔΑ

  8. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙ? ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΓΙΚΟΙ

  9. Τα διάφορα livestream μόνο κακό κάνουν γιατί κρίνουν χώρες και όχι τραγούδια. Εγώ μόνο αυτό θα πω.
    Κάτι που συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια…
    Αναρωτιέμαι αν ήταν η Σουηδία ή η Μάλτα τι θα γινόταν…
    Η δε Μάλτα παρουσιάζοντας ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ παραμένει 2η στα στοιχήματα.
    Αν και φέτος με πιασαρικο τραγούδι, εξαιρετική φωνή και καλό staging ή το λιγότερο αξιοπρεπές, βρεθούμε εκτός δεκάδας, χρειάζεται μια γερή αποχώρηση.

    • Πές τα τα φίλε έλεος θα τρελαθούμε εδώ μέσα αν ήμασταν κανένα Βέλγιο – Σουηδία – Ελβετία (που εκεί θα πάει φέτος υπάρχει money με σύγκριση με την Μάλτα) τώρα θα μας είχαν κάνει θεούς.Στο τέλος τέλος βλέπω οι ίδιοι που μας κουνάνε το δάχτυλο επειδή λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ θα παρακαλάνε για αποχή της Ελλάδας από τον διαγωνισμό λόγω πολιτικών και οικονομικών διακρίσεων γιατί έχουν ρατσισμό απέναντι στην Ελλάδα αυτή είναι η ουσία και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα – Και μετά μιλάνε και για διαφορετικότητα οι υποκριτές.Ακόμα και πάλι στις (19-21) θέσεις να μας βγάλουν για ακόμη μια χρονιά δείχνουν το πραγματικό τους πρόβλημα μαζί μας.

    • Βέβαια κάτω από το βίντεο της Μάλτας πέφτει τρομερό κράξιμο και οι περισσότεροι είναι απογοητευμένοι..
      Κράξιμο έπεσε και για την Σουηδία στα social media.

  10. Παιδια να ελπιζουμε στο televoting. Οι επιτροπες και οι δημοσιογραφοι δεν φαίνονται και πολλοί ικανοποιημενοι, ενω λεγαν τα καλυτερα χθες για εμφανίσεις τυπου Μαλτα και Ιρλανδία

    • Σιγά σιγά πολλοί θα καταλάβουν πλέον τι παίζεται σιγά σιγά στον διαγωνισμό αυτόν – Η εμφάνιση μας είναι σίγουρα για 10άδα παρόλα αυτά δε βάζω κάτι παραπάνω – Θα δείτε όλοι οι αντικειμενικοί που κουνάνε δάχτυλο που θα βρεθούμε πάλι..

      18 – 22 θέση..

      Υγ:One Last Breath με την Κυριακού που είχαμε στείλει αν το έστελνε καμία Σουηδία θα σας έλεγα που θα τερμάτιζε αλλά τέσπα δεν βλέπετε που μας φτύνουν δεν βρέχει..

  11. ΙΣΩΣ ΑΝ καποιοι μπορουσαν να συμπεριφερθουν να μην επεφτε τοσο κραξιμο. Εγω και πολλοι αλλοι απο οτι φανηκε ντραπηκαμε απο αυτο το πραγμα που γινεται στα σχολια οταν ειναι η ελλαδα και η κυπρος με τον καθε ακυρο να ερχεται και να φωναζει και να σπαμμαρει. Λιγη ευγενεια δεν βλαπτει.
    Επισης ΙΣΩΣ να μην τους αρεσε γιατι εδω και ενα μηνα παει ο καθε ακυρος και λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι οτι θα γινοταν στην σκηνη οποτε στο τελος ανεβαινουν οι προσδοκιες στον ουρανο με αποτελεσμα να ειναι απογοητευτικο. Σκεφτειτε αν δεν ηξερε κανεις τι θα γινει με την εμφανιση μας και το βλεπαν σημερα ποσο διαφορετικη θα ηταν η ανταποκριση.

    • Συμφωνώ απόλυτα, έγινε χαμός με τα σχόλια στα λαιβστριμ με την γνώμη των δημοσιογράφων. Η καημένη η Esma από το wiwibloggs προσπαθούσε να δικαιολογηθεί για αυτό που είπε. Τα ίδια και στους escunited. Ακόμα και να είναι μέρος του συστήματος και να μας μειώνουν επιτηδες (που δεν πρόκειται να ισχύει), δεν είναι αντίδραση το να γίνεσαι χειρότερος σε συμπεριφορά. Αν θέλουμε αλλαγή στην μεταχείρηση της Ελλάδας, αυτό που πρωτίστως οφείλουμε να κάνουμε ως φαν είναι να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας. Απαράδεκτοι, δυστυχώς.

      • Επειδή το παρακολουθώ το wiwibloggs απο την πρωτη μερα, η συγκεκριμενη που ανέφερες μονιμως ενθουσιασμενη για ολα τα τραγούδια ηταν. Ηρθε η σειρα της Ελλάδας και το βρηκε φθηνό. Σοβαρά τώρα; Η κοπελα δεν το έχει καθολου το θεμα και ηταν ξεκαθαρα προκατειλημμενη εναντια στην ελληνική συμμετοχή. Εννοειται πως αντεδρασαν οι Ελληνες γιατί φανηκε πολύ η προκατάληψη. Το τσιμπησαν οι διαφοροι χειτερς και το φουσκωσαν το θεμα για να βλαψουν την Ελλαδα επικοινωνιακά.

  12. Λοιπόν, από ότι διαβάζω, σχεδόν το 90% αυτού που παρουσιάζει η ελληνική συμμετοχή είναι virtual, σε σημείο που πια δεν καταλαβαίνεις ότι είναι στη σκηνή του διαγωνισμού. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, π.χ. δεν λειτούργησε για τη Σουηδία το 2018. Επιπλέον κάποιοι λένε ότι είναι πολύ “μπουκωτικό” όλο αυτό, σε σημείο που πχ ψευδαίσθηση που δημιούργησε η Ρωσία το 2016 θα ήταν μόνο ένα μέρος από αυτό που παρουσιάζεται από το Ελληνικό τραγούδι.

  13. Παιδιά, πάνω σε αυτό που λέτε κάποιοι, ότι πρέπει να αποσυρθούμε….τι νομίζετε ότι θα κάνετε κάποιον “ντά”; Θα πάρουν κάποιο μάθημα; Ποιον νομίζεται ότι τιμωρείτε; Σιγά μην νοιαστεί κανείς ή μην ενδιαφερθεί. Οφελός τους και ζημία μας. Καλύτερα γι αυτούς, μείον μία χώρα για αυτούς. Το θέμα είναι να την παλέψουμε. Να αντιστρέψουμε το “όποιο” πολιτικό κλίμα δεν μπορούμε, αλλά μια αξιοπρεπής δουλειά, πάντα επιβραβεύεται. Αμα είναι το άστρο σου, θα λάμψεις. Και στη γη μέσα να σε χώσουνε, πάλι θα βρείς τρόπο να λάμψεις. Ελπίζουμε φέτος για τα καλύτερα.

  14. Μπράβο σε όλη την ομάδα μας!!!
    Αυτά που διάβασα είναι άκρως εντυπωσιακά και όμορφα για την παρουσίαση της συμμετοχής μας!
    Το ότι κάποιοι φαν από την αίθουσα τύπου δεν μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό με κάποιους άλλους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα τα πάμε καλά στο διαγωνιστικό κομμάτι. Αφήστε τους να λένε ό,τι θέλουν!

    Αν είχαν βάση τα πικρόχολα σχόλια “κάποιων” εκεί, σίγουρα δεν θα ανεβαίναμε 1 ώρα μετά τη πρόβα μας στην 10κατη θέση στα στοιχήματα.

    Ηρεμία και ο καθένας μας όταν το δει θα πει αν έχουν βάση τα πικρόχολα ή ενθουσιώδη σχόλια.

    Καλή επιτυχία να χουμε!

  15. Εμενα νομιζω αυτο που με ενοχλει ειναι πως η παρουσιαση εχει πολυ δυνατο κονσεπτ/ αφηγημα, αλλα το οποιο δε συνδεεται καθολου με το τραγουδι. Κι αυτο δειχνει πως, δυστυχως, ο Φωκας απλα ηθελε να κανει αυτο το σκηνικο κ να χρησιμοποιησει αυτη την τεχνολογια (που, παρεπιπτοντως, δεν ειναι πια κ τοσο αυγκλονιστικη), και θα το ειχε κανει στο supergirl, θα το ειχε κανει και σε μια αλλη χωρα εαν τον ειχε πληρωσει. Το number one ειχε κονσεπτ, αλλα συνδεόταν με το τραγουδι (η λυρα κι ο χορος με τη μουσικη). Ακομα κι ο 2016 Sergey, το concept, ναι μεν ηταν κλεψιμο απο τον Mans, αλλα ηταν καλυτερα δεμμενο με το τραγουδι. Το Fuego δεν ειχε ιδιαιτερο κονσεπτ, απλα δυνατη χορογραφια/ εκτελεση. Η Κύπρος φέτος έχει λίγο κ τα δύο, κυρίως χορογραφία αλλά τουλάχιστον συνδέεται με το τραγούδι. Αλλά εδω, έχουμε ενα πολυ δυνατο κονσεπτ κ αφηγημα με την πολη κλπ, το οποιο ομως γυρευε πως συνδεεται (= δεν συνδεεται)… Για αυτο κ δε μπορω να υποστηριξω τον Φωκα κ τι πρεσβευει πια.

  16. Αφηστε μωρε τους κομπλεξικούς Ευρωπαίους να ξινίζουν, δεν με ενδιαφέρει. Οπως και το 2019 φετος εχουμε μια Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Σ Τ Α Τ Η συμμετοχή. Το οτι κατι τραγούδια σαν την σουηδια ειναι ακομα στη 10αδα μονο γελιο μου προκαλουν. ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!

  17. Διαβάζω και είδα και βίντεο με first reactons, μετά την πρόβα μας, ότι οι χορευτές φοράνε green screen στα πρόσωπά τους και η Στεφανία στην κοιλιά της και μοιάζουν με ολογράμματα. Αυτό άρεσε πολύ. Παρακάτω στο ρεφρέν φαίνονται σαν φαντάσματα, σαν σκιές, γιατί βλέπεις μόνο το κουστούμι τους πχ και όχι πρόσωπα και αυτή ακριβώς είναι η πρωτοτυπία για την οποία μας μίλησαν φέτος. Καποιοι βέβαια σχολιασαν το χορευτικό ως συνηθισμένο ή cheesy όπως χαρακτηριστικά είπαν.

  18. Θα μιλήσω τελείως αντικειμενικά χωρίς να θέλω να κράξω την ελληνική συμμετοχή.
    Σε γενικές γραμμές βρίσκω το κομμάτι μέτριο προς αδιαφορο, ειδικότερα την πρώτη φορα που το άκουσα μου πέρασε απαρατήρητο..όσο το ακούω όμως αρχίζω και το συμπαθω λίγο παραπάνω, αυτό όμως οφείλεται στο ότι είναι το τραγούδι της Ελλάδας, αν ήταν ας πουμε της Τσεχίας δεν θα του δινα καν την ευκαιριία να το ξανα ακούσω..
    Η Στεφανία χαριτωμένη μεν, χλοιαρή και ανέκφραστη δε, 2 χρόνια ακουγεται ότι θα πάει Γιουροβιζιον και ωστόσο δεν κατάφερε καν να γίνει γνωστή ούτε στην Ελλάδα.
    Παρ όλα αυτά εάν στη σκηνή στηθεί κάτι εντυπωσιακό ίσως κερδισει κάποιες εντυπώσεις..Για εμενα το τραγούδι σαν τραγούδι δεν αξιζει δεκάδα. 2018, 2019 η Ελλάδα είχε στείλει πολύ καλύτερα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ που κατα την γνώμη μου χαντάκωσε επί σκηνής… να δούμε τι θα δούμε φέτος. Να σημειωθεί ότι την κολακεύει πολύ το ρούχο της. Καλή επιτυχία

  19. Θα συμφωνήσω κι εγώ, αν πατώσουμε και φέτος καλύτερα να απέχουμε για καμιά 5ετία. Έτσι θα καταλάβουν οι ξένοι τι έχασαν, θα θυμούνται με νοσταλγία τις ελληνικές συμμετοχές και θα μας παρακαλάνε να επιστρέψουμε όπως κάνουν τώρα με την Τουρκία.

  20. Μισό λεπτό βρε παιδιά. Από τι ακριβώς απογοητευτηκατε? Από μια μερίδα φάνς που είπαν κάποιες παρατηρήσεις αλλά και την γνώμη τους για την παρουσίαση? Ή πλειονότητα ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ είπαν πολύ καλά λόγια. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν δε το δούμε διότι είναι καθαρά τηλεοπτική εμφάνιση. Από όλους ανεξαιρέτως όμως κράτησα το γεγονός ότι ο τηλεθεατής δεν το ξεχνάει με τίποτα και εντυπωσιάζεται. Ακόμη, η Ελλάδα έφερε στην σκηνή του διαγωνισμού κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Eurovision. Το ότι υπήρξαν αστοχίες είναι δεδομένο, αφού πρόκειται για την πρώτη πρόβα, όπως άλλωστε θα ήταν και το φυσιολογικό. Άμα ήταν όλα τέλεια θα πηγαίναμε αμέσως στον ημιτελικό. Όλα πήγαν καλά για τη στιγμή αυτή, πάμε δυναμικά για την 2η πρόβα!!

  21. Όσο εσεις εδω μεσα κλασικα κραζετε εχουμε ανεβει στην 11η θεση στις περισσοτερες στοοχηματικες απο την 14η και την 15η θεση. Σε αντιθεση με ολες τις αλλες χωτες ,εκτος απο την Κυπρο , που κανουν προβα και πεφτουν.

  22. εδω μεσα μιλαμε για τερμα κομπλεξικοτητα ο αλλοσ λεει να απεχουμε ο αλλοσ να φυγουμε δηλαδη γελοια πραγματα ναι θα τουσ πειραξει αμα φυγει η ελλαδα οτι πειτε αλλοι λενε αδιαφορη την στεφανια χλιαρη ανεκφραστη …αν ειναι δυνατον τι αλλα κακοπροαιρετα θα ακουσεις εδω μεσα..
    τα πραγματα ειναι απλα με τον διαγωνισμο παιδια..τον πανε εκει που θελουνε και προμοταρουν συγκεκριμενες χωρεσ που θελουν να κερδισουν ..εμεισ ποτε δεν ειπαμε παμια για νικη πρωτια να τα σαρωσουμε..το τραγουδι μασ ειναι ενταξει αναλογα τα γουστα η κοπελα εινια εξαιρετικη μακαρι να περασουμε και να ευχαριστηθουμε τον τελικο και ασ παμε οσο πιο ψηλα γινεται αφηστε πια την κλαψα την τραγωδια το τι φταει και τετοιες βλακεις..
    προσωπικα δεν ειναι του γουστου μου το τραγουδι αλλα αναγνωριζω την προσπαθεια που κανουν και πιστευω θα εχουμε μια αξιοπρεπεστατη παρουσια

    • Το θέμα είναι ότι ΠΑΝΤΑ προμοτάρουν συγκεκριμένες χώρες (Σουηδία) και θάβουν κάποιες άλλες (Ελλάδα) σε βαθμό που καταντά αηδία. Και με την Ντούσκα είχαμε αξιοπρεπέστατο τραγούδι και περιμέναμε να χαρούμε επιτέλους μια καλή θέση και τελικά μας πέρασε μέχρι και το Say Na Na Na. Αν επαναληφθεί και φέτος αυτή η ξεφτίλα και μας ψηφίσουν πάλι εκτός 15αδας, ε ναι, καλύτερα να αποχωρήσουμε.

      • Άλλο το αξιοπρεπεστατο κι άλλο το Καλό…Απλά κάποιοι κάθε χρόνο έχετε ψηλά τον πήχη και μόλις (τις περισσότερες φορές) ορθά δεν τα πάμε καλά, σας φταίνε τα πάντα!!!

      • Πια Δουσκα ρε το τραγούδι ήταν φιάσκο και σκέτο τσίρκο με άχρηστες κλούβες, πούπουλα έλειπαν μόνο μερικά ζωντανά πτηνά στην σκηνή. Φωνητικά η Δουσκα ήταν τραγική τραγούδαγε σαν καρακάξα και ο ήχος ήταν απαίσιος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μας θέλεις πεντάδα και γιατί όχι τριάδα βλέπω.

  23. The staging isn’t anything to rave about, but there’s some interesting ideas that will keep viewers fixed to their screens. At one point, Stefania’s torso was also keyed out as if being sawn in half by a magician, although this was perhaps a mistake. Overall it’s quite garish.

    Μετάφραση: Το βρίσκουν κακόγουστο και κίτς ? αυτό κατάλαβα.

    • Το wiwibloggs ΠΆΝΤΑ κράζει τις ελληνικές συμμετοχές. Δεν βγάζεις άκρη. Εδώ τρελάθηκαν με της Ουκρανίας και του Σαν Μαρίνο που ήταν υπερφορτωμένα. Μην το ψάχνεις.

  24. Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα στην τηλεόραση. Πρόκειται για τρίλεπτο που έχει μια σκηνοθετική ροή. Γενικώς ο κος Φωκάς αντλεί μια ιδέα με τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία στη γιουροβιζιονική σκηνοθεσία δεν αποδίδονται (πλέον?) όσο ο ίδιος έχει οραματιστεί. Συν ότι έχουν εμφανιστεί στο χώρο και νέα φρούτα που αναλαμβάνουν εργολαβική (!) μια ντουζίνα χώρες με άλλη οπτική αντίληψη. Και διασυνδέσεις…

    Είναι όμως δυνατόν να κρίνουμε βάσει όσων κάποιοι τρίτοι είδαν κι εκφέρουν προσωπική, υποκειμενική γνώμη? Και τι σόι ειδικοί είναι αυτοί οι τρίτοι? Αυτοαναφέρονται ειδικοί στη γιουροβίζιον και μόνο για το διαγωνισμό δε μιλούν. Πληροφορίες αμιγώς περιγραφικές με δόσεις αρνητισμού ή τεχνηέντως ενθουσιασμού. Για μουσικές γνώσεις δε? Το χάος!
    Συν ότι κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται εκεί για να δημιουργούν “τάσεις”. Κι όχι με καλλιτεχνικά κριτήρια.
    Ο νοών νοείτω…

    Καλή επιτυχία σε Ελλάδα & Κύπρο. Είναι εξαιρετικές παρουσιάσεις για τον εν λόγω τηλεοπτικό -κατά βάση- διαγωνισμό. Και φυσικά θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους ΔΕΝ… 💅

  25. Η αλήθεια είναι μία .Το πιό ωραίο τραγούδι να είχαμε, την πιο ωραία παρουσία, την καλύτερη περφόρμερ, ειδικά σε εμάς τους Έλληνες δεν θα άρεσε τίποτα, ποτέ.Γιατί έτσι είμαστε, και δεν το κόβω να αλλάζουμε . Κάντε μία εποικοδομητική κριτική αλλα κρατήστε την τοξικότητα για εσάς .Και δηλαδη έλεος ένας διαγωνισμος τραγουδιού είναι, θα πάμε ,θα παρουσιασουμε αυτό που εχουμε και ο,τι γινει. Μην είστε μίζερη άνθρωποι προσπαθήστε να έχετε μια θετική οπτική για τον κόσμο και τα πράγματα.

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
      Αντί να κάτσουν να ευχαριστηθούν την διοργάνωση και την συμμετοχή μας που είναι αξιόλογη φέτος κάθονται και κράζουν μέχρι και τα παπουτσια που φοράνε οι χορευτές

  26. Κόπηκα με τη ΜΩΒ ολόσωμη φόρμα! Γενικά εμένα το τραγούδι δεν είναι στ ακούσματα μου αλλά είναι καλό, κακό δεν είναι και καλό ρεφρέν έχει και ρυθμό. Η κοπέλα μια χαρά είναι και φωνητικά και τηλεοπτικά, μακάρι να πάει καλά γτ λένε ότι θα μας ψηφίσουν αλλά στο τέλος δεν.
    Και αυτό οφείλεται στην έπαρση που έχετε στα βίντεο στο κανάλι της Γιουροβιζιον.
    Χροοονια τώρα λέω, αλλά δε μαζεύεστε. Μόνοι σας χαντακωνετε τις συμμετοχές μας. Τέλος η φετινή συμμετοχή είναι καλή μετά της Ντουσκα.

  27. Επιτέλους μετά από χρόνια η Ελλάδα εκμεταλλεύεται τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα (εικονική πραγματικότητα), αυτό από μόνο του είναι θετικό, μην πω άθλος. Τώρα για κάποια αρνητικά που έχουν ειπωθεί στο wiwibloggs και στο escunited προσωπικά δεν ακούω τίποτα μέχρι να το δω πως γράφει όλο αυτό στην οθόνη. Το 90% της φετινής μας παρουσίας στηρίζεται στα visual effects το οποίο είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι και εμπεριέχει ρίσκο. Να θυμίσω τα καλά σχόλια που έλεγαν για Ντέμι και Ντουσκα και πόσο άσχημα τελικά έγραψαν στην οθόνη και τι κατάληξη είχαμε. Να θυμίσω επίσης πόσο εκραζαν στο μακρινό 2011 τον Λουκά όλοι στο wiwibloggs σε βαθμό εμπάθειας, το είχαν προεξοφλήσει ότι θα αποκλειστεί. Ε, στον ημιτελικό όταν τον είδαμε μας έπεσαν τα σαγόνια κέρδισε τον ημιτελικό του και τελικά βγήκε και έβδομος. Το μόνο που πρόβλεψαν σωστά τα τελευταία χρόνια είναι ο αποκλεισμός της Γιάννας. Οπότε συμπέρασμα περιμένουμε το live εκεί θα φανεί. Να προσθέσω επίσης ότι η Στεφανία γράφει πολύ όμορφα on kamera. Θετικό και αυτό, το ρούχο της μου αρέσει πολύ εκτός από τα γάντια αλλά γενικά σε βάζει στο κλίμα των 80ς . Καλή επιτυχία.

    • Αυτα τα site που ανεφερες μονιμως βγαζουν χολη για την Ελλαδα.
      Αυτο που ξερω ειναι οτι στο oddcheckers ειμαστε στην 8η θεση μεσα σε 4 ωρες απο την 14η θεση που ειμασταν πριν. (Χωρις καν να δουμε το τηλεοπτικο αποτελεσμα)

      • Είμαστε κολλημένη στη 12η με 10η θέση (αναλογα αν τσεκαρετε το Eurovisionworld ή το Oddschecker). Δεν ισχύει αυτό που λέτε για 8η θέση. Ποτέ μέχρι σήμερα (10 μαιου 2021) και ώρα 7μμ δεν πήγαμε στην 8η θέση.

  28. Καλή μάς αρχή παίξτε μπάλα όσοι έχετε σκοπό και φέτος όπως και τόσα χρόνια εξάλλου γράψτε τα εσωψυχα σάς εκτός από ξένους επικριτές της ελληνικής συμμετοχής καντε και εσείς το ίδιο εσείς εξάλλου τα κάνετε ολα καταπληκτικά Μπράβο σας ( ότι και να γίνει η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί όλοι όσοι δουν φέτος την ελληνική ομάδα καλλιτεχνών με την ταλαντούχα και χαρισματική Στεφανία υπό την επίβλεψη της ελληνικής αποστολής θα Καταλάβουν την διαφορά το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο το ξέρουμε όπως και το 2008 με την Καλομοίρα που μέσα σε δέκα λεπτά από πρωτη ηρθε τρίτη ενα τηλέφωνο και ολα μπορεί να είναι αλλιώς αγαπάω το θεσμό Γιουροβίζιον η Γιουροβίζιον και αυτός που είναι το μεγάλο κεφάλι δεν ξέρω πόσο μας γουστάρει σαν χώρα και Φωκάς φέτος η αλήθεια ότι του χαλάει την ροή γιατί άλλο νικητή έχει στόχο να βγάλει αυτά .) Καλή επιτυχία Στεφανία εισαστε ολοι υπέροχοι η Ελληνική αποστολή να μην κάνει πίσω και να κάνει αυτό που πρέπει τα μνημόνια τα έχουμε στις τσέπες μάς οχι στη ψυχή μας και σε αυτό που θέλουμε να δείξουμε στους άλλους εκεί που δεν θα φτάσουν και δεν μπορούν να μάς πάρουν το φως της ελληνικής διαχρονικης Ιστορίας μας σύστημα με διαβάσετε ίσως καταλάβατε ότι φτάνει πιά αυτό κάνετε κάθε χρόνο με την Ελληνική Αποστολή Καλή επιτυχία Στεφανία θα είσαι καταπληκτική στην σκηνή της Γιουροβίζιον μαζί με την ομάδα Καλυτεχνων που θά είναι μαζί σου θα σας δει όλη η Ευρώπη ✌👍✌👍🌟🌟🌟

  29. Αφου ο διαγωνισμός είναι πρώτα πολιτικ΄ς και οικονομικός πως εξηγείς το γεγονός οτι η Μολδαβία(που είναι η φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη) τα τελευταία χρόνια έχει αποσπάσει τόσες θέσεις σε πεντάδα και δεκάδα?Η εμπόλεμη Ουκρανία και το εμπόλεμο Ισραήλ;;

  30. Από ένα απόσπασμα ελάχιστων δευτερολέπτων και μια περιγραφή, δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά πράγματα. Εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Από εκεί και πέρα, όλα θα φανούν στον ημιτελικό και εκεί θα έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη.
    Ο διαγωνισμός, πέρα από τραγουδιού, σίγουρα είναι και πολιτικός και οικονομικός. Από αυτό όμως μέχρι ότι μισούν και ζηλεύουν την Ελλάδα, απέχει έτη φωτός και με το παραπάνω. Η Ελλάδα έχει επωφεληθεί πολλές φορές από αυτούς τους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες.
    Κανένας δεν έχει τίποτα απολύτως με την Ελλάδα. Ας σταματήσουμε τη μιζέρια, την αυτολύπηση και να βλέπουμε παντού γύρω μας φαντάσματα και εχθρούς. Μας κάνει πολύ μεγάλο κακό και όχι μόνο στη Eurovision, αλλά συνολικά ως χώρα και ως κοινωνία.
    Για το πως τα πηγαίνει μία χώρα στη Eurovision εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είναι το τραγούδι, η σκηνική παρουσία, ο ανταγωνισμός πόσο υψηλός είναι ή δεν είναι και φυσικά εάν η δική σου συμμετοχή θα αρέσει περισσότερο ή λιγότερο από τις άλλες.
    Όταν μία χώρα δεν τα πηγαίνει καλά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν χάλια η συμμετοχή της. Απλά άρεσε λιγότερο από κάποιες άλλες.

  31. Η Ισλανδια με χειροτερο τραγουδι απο την ελλαδα αλλά ενα απλο και αποτελεσματικό staging, καρφώθηκε αμεσως στην πρωτη πενταδα μετα την προβα της. Εμείς κολλημένη στη 12η με 10η θέση (αναλογα αν τσεκαρετε το Eurovisionworld ή το Oddschecker). Ε όχι δεν το δέχομαι να κλέβει εντυπώσεις και αυτό το ηλίθιο τραγουδακι της Ισλανδίας που είναι για πεντάχρονα.

    • Όταν θα ξυπνήσουν κάποιοι εδώ μέσα θα είναι αργά – Δες ποιοι τραγουδάνε με την Ισλανδία και τι εκπροσωπούν.. – ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – Και μετά με λένε είναι μουσικός ο διαγωνισμός και όχι κοινωνικός – πολιτικός και οικονομικός.ΥΓ:Ένα στοίχημα..Εάν και φέτος μας βάλουν πάλι στις θέσεις 18 – 22 ή με αποκλεισμό (αν και ακραίο σενάριο αυτό) θέλω να δω πόσοι θα θέλουν αποχή της Ελλάδας από τον διαγωνισμό και πόσοι δεν θα θέλουν.Μπερδεύεστε κάποιοι και ξεχνάτε εύκολα.Όλο το ζουμί της βάρδιας είναι η ψηφοφορία στο τέλος σωστά;Ακόμα και με το νέο τρόπο διεξαγωγής των αποτελεσμάτων δεν έχετε δει την ΧΑΟΔΗ διαφορά μεταξύ των επιτροπών και του telovoting;Δε πειράζει όταν θα ξυπνήσετε θα είναι αργά..

      • Αυτό … δηλαδή ελεος εχουμε βαρεθεί με το “diversity” . Φυσικά και όλοι εχουν δικαίωμα στο όνειρο και ολοι πρέπει να εκπροσωπούνται (κοντοί χοντροί μαυροι λευκοι φτωχοι πλουσιοι) αλλα ένα τραγούδι μας αρέσει όχι επειδή αναγκαστικά εκπροσωπεί κάποια μειονοτική ομαδα αλλά επειδή είναι ωραίο. Αυτό το έχει ξεχάσει τελείως ο κόσμος. ψηφίζει και υποστηρίζει ο,τι ειναι “πολιτικά ορθά”.

  32. Κλαίω! Πήρε λέει τηλέφωνο το μεγάλο κεφάλι κ πήγε την Καλομοίρα από πρώτη τρίτη. Qanon αλά γιουροβιζιον. Λες κ εάν υπήρχε μεγαλο κεφάλι δε μπορούσε να την έχει τρίτη από την αρχή. Είστε καλύτεροι κ από κωμωδία μερικοι, συνεχίστε.

  33. Βρε πείτε μια καλή επιτυχία στην Stefania και την ΕΛΛΑΔΑ και μην ασχολείστε με τοξικους ανθρώπους! Μια θα τους φταιει η ΕΡΤ, μετά ο Κοντοπουλος, μετά το ρούχο, μετα…τα άντερα τους! Κάθε χρόνο τα ιδια λένε, γκρινιάζουν και μιζεριαζουν! . Δεν τους μάθατε? Aγνοήστε τους!
    Με λιγα δευτερόλεπτα πρόβας τι να σχολιάσουμε? Της Μαλτας π,χ ήταν καλύτερη πρόβα? Οχι!
    Ας περιμένουμε την δεύτερη πρόβα, και τα ξαναλέμε! Θα βουλόσουν πολλά στόματα!

    Καλή επιτυχία στην Stefania και την ΕΛΛAΔΑ και μπράβο τους για την οργάνωση και την δουλειά τους!

  34. Παιδιά εμένα μ άρεσε η Στεφάνια από αυτό το λίγο που ειδα,το τραγούδι οκ δεν είναι κάτι wow αλλά ακούγετε ευχάριστα,το ουτφιτ πολύ ωραίο κ γενικά νομίζω ότι θα ήμαστε 10η-15ηθέση…νομίζω φέτος το αξίζει η Γαλλία έχει υπέροχο τραγούδι,από την άλλη η Μαλτα πραγματικά για εμένα το τραγούδι δεν ακούγετε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαβορί,πολύ αδιάφορο κ παλιομοδίτικο

  35. Προγνωστικά και μόνο δικά μου…. Ελβετία νικητρια ξεκάθαρα…να το θυμάστε…. Κύπρος 5αδα και Ελλάδα από 10 έως 13….αυτά πιστεύω….

  36. Καλημέρα σε όλους. Με κάποιο τρόπο κατάφερα να δω βίντεο απο το μονιτορ το πως θα φαίνεται σκηνοθετημένο και θα σας πω τη γνώμη μου.
    Τα θετικα: H Stefania είναι κούκλα, γράφει φανταστικά στην κάμερα, το ρούχο επίσης πολύ ωραίο. ¨Οταν το είδα σε φωτο δεν τρελ’αθηκα αλλά είναι ρούχο performance και επίσης γράφει πολύ καλα. Η ιδεα της σκηνοθεσίας είναι καλη και πρωτότυπη και πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει κατι τετοιο.
    Τωρα στα αρνητικά. Ενώ είναι πράγματι καλή ιδεα η εκτέλεση της μου βγάζει κάπως ερασιτεχνική. Βέβαια είναι μόνο η πρώτη πρόβα και ίσως βελτιωθεί. Εκεί που ανεβαίνει τη σκάλα πχ τα γραφικά δε μου αρέσουν , νιώθω οτι δεν ταιριάζει.
    Επίσης φωνητικά η Στεφανία δεν ήταν τέλεια στο run που είδα εγώ αλλά ι΄σως απλα να κρατιέται φωνητικα προς το παρόν.
    Για να λέμε και τα καλά, έχω να πω ενα μπράβο στην Ερτ γιατί φαίνεται να το είδα πιο σοβαρά φέτος. Το τραγούδι εμένα μου άρεσε απο την αρχή και δεν περιμένα να δω μόνο τη σκηνική παρουσία για να δω αν θα πάει καλα. Ε΄χουμε καλό υλικό για αρχή και ενα κορίτσι που λάμπει πργματικά και αυτό θα είναι το selling point μας.
    Μακάρι να πηγαινουμε σε κάθε πρόβα όλο και καλύτερα και να μπούμε επιτέλους στη δεκάδα μετα απο τόσο καιρό.

  37. Το καλύτερο τραγούδι φέτος με διαφορά είναι η Γαλλία , η ΕΛΛΑΔΑ με τίποτα 10δα , δε μπορώ να κρίνω από αυτό που είδα στη πρόβα αλλά το τραγούδι δε μου αρέσει , Κύπρος 5αδα

  38. ΑΠΟΨΗ – Αναλυτική πρόγνωση χωρίς αυταπάτες για την Eurovision 2021.

    Φέτος ο νικητής θα παιχτεί ανάμεσα σε Γαλλία – Ελβετία και Μάλτα.Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα και δούμε με λογική με βάση πρώτα τα οικονομικά και ύστερα τα πολιτικά και κοινωνικά κριτήρια γιατί τα μουσικά είναι απλώς μια βιτρίνα των παραπάνω 2 και ότι θέλετε πείτε – Ζυρίχη και Παρίσι είναι αμιγώς πιο δυνατές οικονομικές πόλεις από την Βαλλέτα για να στηρίξουν την EBU και να διοργανώσουν τον διαγωνισμό χωρίς πρόβληματα – Αν βάλουμε τώρα στην εξίσωση το δεδομένο της διαφορετικότητας και του κοινωνικού μηνύματος γιατί πλέον το λεγόμενο “Diversity” είναι παιδί της Eurovision
    και μόνο έτσι μπορείς να ανέβεις θέσεις από την πλάγια οδό η Μάλτα πάει για το λεγόμενο “colpo grosso” να σηκώσει το τρόπαιο.Αυτά θα γίνουν και εδώ θα είμαστε.Θα δείτε επίσης στο voting για ακόμη μια φορά την χαώδη διαφορά μεταξύ telovoting και juries.Στα λεγόμενα “dark horses” Βουλγαρία – Κύπρος και Σαν Μαρίνο με Ουκρανία μπαίνουν δυνατά στο TOP 10 ενώ λόγω “Diversity” Λιθουανία και Ισλανδία σίγουρα TOP 10 για μην βάλω και TOP 5 αν και δεν το αξίζουν αντικείμενα αλλά είπαμε διαφορετικότητα..

    Όσο για την Ελλάδα..

    Τα έχω πει πολλές φορές ότι η αποχή για 1-3 χρόνια από τον διαγωνισμό της Eurovision όσο και να μας πονάει είναι η μόνη λύση.Δε βρέχει παιδιά μας φτύνουν ξυπνήστε έχουν σοβαρή προκατάληψη οι Ευρωπαίοι και το συγκεκριμένο lobby της Eurovision εις βάρος της Ελλάδας.Καμιά φορά και η αξιοπρέπεια είναι καθήκον..

    Τι να πω..

    Αυτό το λεγόμενο συνεχόμενο πλασάρισμα 18-22 στις θέσεις ότι τραγούδι και αν στείλουμε..καμιά φορά παίζει και ο αποκλεισμός,η γιούχα στην βαθμολογία που δίνουμε στο voting όταν δίνουμε και παίρνουμε 12άρι από την Κύπρο,οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το γεγονός στη πλειοψηφία πριν καν ακούσουν το τραγούδι έχουν προκατάληψη κράζουν πχ όπως η Esma στο Wiwiblogs η στο Escunited όλοι αυτοί είναι σε ένα σύστημα που δημιουργεί τάσεις προς τον κόσμο και αλλάζουν την κοινή γνώμη που παρακολουθεί Eurovision.Ναι οι fans μας καμιά φορά υπερβάλλουν αλλά όχι και να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας μάγκες εκεί θέλει ευθύτητα και μπάσιμο στα σχόλια όπως και σωστά έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση της Esma..όχι ότι είναι σωστό αλλά εκεί φάνηκε πόσο ένοχο είναι το σύστημα αυτό..

    ΥΓ:Η άποψη μου είναι ότι φέτος μετά από αρκετά χρόνια η ΕΡΤ έβαλε λίγα λεφτά παραπάνω και θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος και η συμμετοχή μας με την Στεφανία είναι αξιοπρεπής 100% και πιστεύω ότι παίζει δυνατά η επιστροφή της Ελλάδας μετά από χρόνια στο TOP 10 και πιστεύω το αξίζουμε αντικειμενικά.Εάν δούμε τίποτα κουφά πάλι στην βαθμολογία..παρακαλώ όλη την συντακτική ομάδα του OGAE Greece να κάνει δημοσκόπηση για το εάν η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λόγω κοινωνικών και οικονομικών διακρίσεων από την EBU και την EE.

    Κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους η Eurovision δυστυχώς άλλαξε..

  39. Τελικά θα δούμε ολογράμματα από την Ελλάδα στην δεύτερη πρόβα ; Υπάρχει κάτι που δεν έκαναν στην πρώτη πρόβα ; Γιατί σε διαφορά sites λένε ότι δεν έδειξαν στην πρώτη πρόβα όλα όσα έχουν ετοιμάσει. Ισχύει ;

    • Ναι ισχύει ,δεν έχουμε δει τα τηλεοπτικά πλάνα ,εκεί θα φανούν τα εφέ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ