ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Χωρίς τον Ben Dolic το 2021!

φωτογραφία: Ben Dolic Facebook

Είναι οριστικό: ο Ben Dolic δεν θα συμμετάσχει στη Eurovision 2021 για τη Γερμανία. Έτσι αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram και αυτό μολονότι είχε κάνει αίτημα συμμετοχής στον κρατικό σταθμό NDR και ήταν μάλιστα ανάμεσα σ’ αυτούς που επρόκειτο να περάσουν στην τελική φάση.

Οικειοθελής αποχώρηση

Ο Ben Dolic έγραψε στο Instagram:

Χάρηκα κάθε στιγμή του ταξιδιού μου στη Eurovision και εκτιμώ όλους, όσοι πίστεψαν σε μένα και ήταν παρόντες σε κάθε βήμα! Πραγματικά θα είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μου που πάντα θα αγαπώ και θα θυμάμαι!

Η καριέρα μου έχει πάρει διαφορετική πορεία!
Έχω ωριμάσει τόσο πολύ ως καλλιτέχνης και υπάρχουν τόσα πολλά που θέλω να πετύχω.

Αποφάσισα να μην πάρω μέρος στη Eurovision του χρόνου! Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω, όμως η σωστή αυτή τη στιγμή.

Σας ευχαριστώ όλους που ήστασταν κοντά μου σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι και μου δώσατε αγάπη και στήριξη!

Και σ’ αυτόν που θα επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο Ρότερνταμ το 2021 σου εύχομαι όλα να πάνε καλά από τα βάθη της καρδιάς μου! Απόλαυσε το ταξίδι!

Ο σλοβένικης καταγωγής Ben Dolic είχε επιλεγεί ως εκπρόσωπος της Γερμανίας για τη Eurovision 2020 με το dance κομμάτι «Violent Thing». Ωστόσο, μετά την ακύρωση του διαγωνισμού, ο NDR δεν τον επέλεξε αυτόματα και για το 2021, όπως άλλες χώρες.

πηγή: esc-kompakt

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ