ΑΛΒΑΝΙΑ: Δείτε το “Fall From The Sky” όπως θα παρουσιαζόταν στο Ρότερνταμ!

Η Arilena Ara, η εκπρόσωπος της Αλβανίας στο διαγωνισμό της Eurovision για το 2020 παρουσίασε τη συμμετοχή της “Fall From The Sky” όπως θα την βλέπαμε στη σκηνή του Ahoy Arena, στην περίπτωση που ο κορονοϊός covid-19 δεν ανέτρεπε την κατάσταση και ακύρωνε το διαγωνισμό.

Κλεισμένη σε ένα σιδερένιο κλουβί, ντυμένη με ένα ιδιαίτερο μαύρο ένδυμα με μακριά ουρά, η Arilena στην πραγματικότητα ίπταται στους αιθέρες καθώς ερμηνεύει με δυναμικό τρόπο το “Fall From The Sky”. Οι εναλλαγές των πλάνων συμβάλλουν στη δραματική παρουσίαση υποστηρίζοντας την αψεγάδιαστη ερμηνεία της 22χρονης Arilena.

Μέσα από το Festivali i Këngës 59 ο εκπρόσωπος για το 2021!

Η Αλβανία παραδοσιακά επιλέγει τον εκπρόσωπό της στο διαγωνισμό της Eurovision μέσα από το εθνικό φολκλορικό φεστιβάλ Festivali i Këngës. Το ίδιο θα πράξει και για τη συμμετοχή για το 2021. Επομένως, η Arilena Ara δε θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη χώρα της, παρά μόνο αν λάβει μέρος στο Fik59 και φυσικά κερδίσει. Ακόμα, η ίδια δεν έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της.

Ποια είναι η Arilena Ara;

Η 22χρονη Arilena Ara γεννήθηκε στη Σκόδρα. Έγινε γνωστή μέσα από τη νίκη της στη δεύτερη σεζόν του X Factor Αλβανίας (2012 – 2013). Συμμετείχε για πρώτη φορά σε φεστιβάλ, στο Gjeniu i Vogël (“Little Genius”), ένα διαγωνισμό τραγουδιών για παιδιά και ήρθε τρίτη. Πρόσφατα συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή “Dance With Me” 2. 

Στις 26 Φεβρουαρίου 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της single video “Aeroplan” που είχε 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 12 ώρες και το οποίο έγινε επιτυχία στα charts στην Αλβανία. Επίσης , το  hit “Business Class” είχε 1 εκατομμύριο προβολές τις πρώτες 9 ώρες. Αργότερα κυκλοφόρησε το τρίτο της τραγούδι με τίτλο “Vegim” αφιερωμένο στην απώλεια του πατέρα της.  Το 2016 κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι, το Nëntori, το οποίο έγινε δημοφιλές και εκτός της Αλβανίας (π.χ. στη Ρουμανία και τη Ρωσία). Το 2019 ήταν coach της τρίτης σεζόν του The Voice Kids Αλβανίας.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του “Fall From The Sky” ¨όπως παρουσιάστηκε από το επίσημο κανάλι της Arilena Ara στο YouTube.

Πώς σας φαίνεται η παρουσίαση του “Fall From The Sky”;

Θα θέλατε να δείτε την Arilena Ara στο Fik59;

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ