ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: “Rise Like A Phoenix” από τη Senhit!

Το #FreakyTripToRotterdam που ξεκίνησε η Senhit στις 15 Ιουλίου, πιστό στο ραντεβού του, επισκέπτεται αυτή τη φορά τη χώρα του βαλς, την Αυστρία. “Rise Like A Phoenix” ερμηνεύει η εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, διασκευάζοντας το νικητήριο τραγούδι του 2014 το ερμήνευσε η περσόνα Conchita Wurst.

Ο πέμπτος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Η Senhit αποφασίζοντας φέτος να ξεκινήσει το ιδιαίτερο διαδικτυακό της promo tour από το καλοκαίρι, μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής ορισμένες εξαιρετικές διασκευές γνωστών επιτυχιών του διαγωνισμού της Eurovision. Η αρχή έγινε με Η αρχή έγινε με το Cheesecake, ενώ ακολούθησαν το Every Way That I Can, το Ding-a-dong και το Congratulations.

Ο πέμπτος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το Rise Like A Phoenix. Όπως αναφέρεται στην αρχή του βίντεο κλιπ. “σημασία έχει να είσαι αυθεντικός“. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ