ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Η 2η πρόβα!

Η δεύτερη πρόβα για το Μαυροβούνιο ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου των προβών. Στο πίσω μέρος της σκηνής το ξύλινο γαιδουράκι πίσω από το οποίο εμφανίζεται ο Rambo Amadeus φορώντας ολόσωμη κάπα με κουκούλα την οποία πετάει για να μέινει με κουστούμι και μία ηλεκτρικη κιθάρα. Μαζί του εμφανίζονται 3 χορευτές στα δεξιά της σκηνής , 2 από τους οποίους ντυμένοι με κουστούμια και μαύρα γυαλιά και ένας με κόκκινο σόρτσ και σκουφάκι , ενώ αριστερά ένας κιθαρίστας και ένας ντράμερ. επακολουθεί ένας σύνθετος συνδισμός χορευτικών κινήσεων από όλη την ομάδα που περιλαμβάνει ακόμα και κινήσεις breakdance, ενώ στο τέλος ο τραγουδιστής επεικνύει τις άδειες του τσέπες…από euro? Στο πίσω μέρος η οθόνη είναι γεμάτηα πό έντονα χρώματα χωρίς κάποιους συγκεκριμένους σχηματισμούς. Τα φωνητικά είναι ικανοποιητικά χωρίς βεβαίως να υπάρχει καμιά ιδιαίτερη απαίτηση αφού το μεγαλύτερο μέρος είναι σαν απαγγελία.

[youtube id=”ZXYrI7EiMKg” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι ρε παιδια περιμενω 2 ωρες να δω τις 3 προβες που μεχρι τωρα εχουν γινει (μαυροβουνιο,ισλανδια και παει η ελλαδα)και εσεις δεν εχετε βιντεο?και το αζερμπαιτζαν ειναι μια ωρα μπροστα

  2. paides den ehoun vgei akoma ta video kai oi proves ehoun kathisterisi akoma mia fora twra mpainei i islandia….ypomoni opws kanoume kai emeis edw, Efharistw

  3. Δεν φτάνει που τα παιδιά είναι με δικά τους έξοδα εκεί και μας ενημερώνουν ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ τους βάζετε και χέρι???ΈΛΕΟΣ Ελληνάρες τραγικοί!!!!!!!Για να μην έβαλαν βίντεο ακόμα,σημαίνει πως δεν θα έχουν ανέβει ακόμα και θα μπούνε σύντομα..!!!!
    Και υπόψιν ότι κάθε μέρα στο πρόγραμμα υπάρχουν καθυστερήσεις!!

  4. Υπομονη βρε παιδια,θα τα ανεβασουν τα βιντεο!Εξαλλου ετσι εχει πιο πολυ σασπενς! 😛

  5. Οι πρόβες σήμερα θα είναι με τα ρούχα που θα εμφανιστούν στον ημιτελικό;

  6. Χαχαχαχαχαχαχαχα! Εντάξει, έχει απίστευτο γέλιο η όλη παρουσίαση (με την καλή έννοια το λέω)!

  7. ‘Την λεει’ πολυ ασχημα ο Rambo και θα το φαει το κεφαλι του! 😛 Χαχα,περα απ’την πλακα,καλη μου φανηκε η προβα,καλυτερη απ’την πρωτη φυσικα,αλλα φαινεται πολυ σκοτεινο,μαλλον στην τηλεοραση δεν θα φαινεται ετσι.Παντως πολυ αποψη εχει το performance!

  8. τωρα που μπηκε το βιντεο εχω μια απορια γιατι τοσο μακρι η καμερα?ενταξει δε λεω απο τη μια ειναι καλυτερα αλλα να μη ξερουμε και εμεις τι διωρθοθηκε?????

  9. Καλυτερη προβα απο την προηγουμενη αλλα εξακολουθει να ειναι ενα απαισιο τραγουδι.Παντως τα γραφικα ταιριαζουν με το τραγουδι.

  10. ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ,ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ BREAK DANCE ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ

  11. Αν έπαιρνε μέρος στον δεύτερο ημιτελικό θα είχε πιθανότητες ακόμα και πρόκρισης, αφού εκεί συμμετέχουν όλες οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας που είναι πολύ γνωστός. Στον πρώτο ημιτελικό μάλλον τελευταίος θα είναι με ελάχιστους βαθμούς.

  12. Χαχαχαχα…….Ρε τον τρελάρα!Τα χώνει ωραία πάντως!Θα θελα έναν τελικό με Rambo για να μαι ειλικρινής!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ