Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ελευθερίας Ελευθερίου!

Κι ενώ ο χρόνος προς τη διεξαγωγή της Eurovision 2012 μετρά αντίστροφα, οι  προετοιμασίες της Ελληνικής αποστολής και της φετινής εκπροσώπου της χώρας μας, Ελευθερίας Ελευθερίου, βρίσκονται στην τελική  ευθεία, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την παρουσία τους στο Μπακού.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας εγκαινίασε σήμερα την προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook, που αποτελεί τη δική της παρουσία στον μεγάλο αυτό διαδικτυακό τόπο. Στο συγκεκριμένο official page οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την προώθηση του “Aphrodisiac” εντός κι εκτός συνόρων, να δουν αποκλεσιτικά videos με συνεντεύξεις κι εμφανίσεις της νεαρής ερμηνεύτριας, αλλά και να απολαύσουν ιδιαίτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ίδια. Παράλληλα, οι χρήστες της σελίδας μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελευθερία, αφήνοντας τα δικά τους σχόλια και μηνύματα.

Για όσους διατηρούν ήδη κάποιο profile στο Facebook η διαδικασία είναι απλή: κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, πατάτε “like” και γίνεστε μέλη του official group. Οι επισκέπτες που δεν έχουν προσωπικό λογαριασμό στο προαναφερθέντα ιστότοπο μπορούν επίσης να επισκεφθούν τη συγκεκριμένη σελίδα, κλικάρωντας στο www.eleutheriou.com .

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφία: Eleftehria Eleftheriou Official Facebook Page

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ