EUROVISION 2012: Εντυπωσιασμένοι οι αρχηγοί των αποστολών από το Baku!

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη, με την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των διαγωνιζόμενων τραγουδιών, η παραδοσιακή συνάντηση των αρχηγών των αποστολών, στη φιλοξενούσα πόλη του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, φέτος στο Baku.

Για δύο ημέρες οι εκπρόσωποι των κρατικών ραδιοτηλεοπτικών φορέων που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό, καθώς και οι ιθύνοντες της EBU, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία των προετοιμασιών του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού παγκοσμίως, από τους Αζέρους διοργανωτές. Επισκέφθηκαν επίσης τους χώρους που θα φιλοξενήσουν τη φετινή Eurovision και τις παράλληλες δραστηριότητες αυτής, ενώ ξεναγήθηκαν και στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Έχοντας πλέον μια πλήρη εικόνα της φιλοξενούσας πόλης, του Baku Crystal Hall -που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του-, των χώρων που θα κινηθούν οι καλλιτέχνες, οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι fans του διαγωνισμού που θα ταξιδέψουν στο Baku, οι αρχηγοί των αποστολών δηλώνουν ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι.

Στο παρακάτω βίντεο, μια παραγωγή του eurovision.az, μπορείτε να πάρετε μια γεύση των όσων εξελίχθηκαν στο Baku πριν από λίγες ημέρες.

Εν αναμονή λοιπόν, μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να ανεβάσει ψηλά τον πήχη και να αποτελέσει μια εντελώς νέα προσέγγιση στον διαγωνισμό.

Βασίλης Τερζόπουλος

[youtube id=”qZPOkEprdcY” width=”600″ height=”350″]

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπορεί η οργάνωση να είναι εκπληκτική, οι Αζέροι να είναι από τους πλέον φιλόξενους λαούς, όμως η γραφειοκρατία τους καλά κρατεί. Είχα την ελπίδα πώς λόγω του διαγωνισμού θα καταργούσαν ή τουλάχιστον θα χαλάρωναν τις διαδικασίες της βίζας. Φρούδες ελπίδες.

  2. Α ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ

  3. Εν το μεταξύ χτίζουν ακόμα το στάδιο… Για την σκηνή ούτε λόγος. Τους βλέπω στο τέλος να βάζουν ένα μαύρο φόντο από πίσω, κάτι ενωμένα τραπεζάκια για σκηνή (σαν εμάς), έναν προβολέα να φωτίζει και μια χαρά! Αυτή μάλλον θα είναι η καινοτόμα προσέγγιση στον διαγωνισμό, ο διαγωνισμός της κρίσης (ή μάλλον της αμέλειας).

  4. Αλήθεια ξέρει κανείς πότε θα ανακοινωθούν οι παρουσιαστές?Ή και αυτό το άφησαν για τελευταία στιγμή οι φίλοι μας οι Αζέροι?
    Αλήθεια θα μου άρεσε να πάνε για παρουσιαστές:
    Arash
    Aysel
    Safura
    !!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ