EUROVISION 2012: Η συνάντηση των αρχηγών και η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης!

Ώρα σύσκεψης για τους αρχηγούς των αποστολών των 42 χωρών που συμμετέχουν στην φετινή Eurovision, στο Baku του Αζερμπαϊτζάν, την φιλοξενούσα πόλη του 57ου διαγωνισμού. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης αυτής συνάντησης κατατίθενται επίσημα τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί, προκειμένου να πάρουν και την έγκριση της EBU, ενώ από την πλευρά των διοργανωτών γίνεται ενημέρωση για μια σειρά από λειτουργικά ζητήματα που αφορούν στην ετήσια διοργάνωση.

Αναφορικά με τη σκηνή του Baku Crystal Hall έγινε γνωστό πως θα διαφέρει κατά πολύ σε ότι έχουμε δει στην Eurovision τα προηγούμενα χρόνια και οι Αζέροι διοργανωτές υπόσχονται πως θα μας εκπλήξει θετικά.

Ανακοινώθηκε επίσης πως το Baku Sports Palace θα φιλοξενήσει το Euroclub, που θα ανοίξει επισήμως τις πύλες του στις 13 Μαΐου και θα είναι εμβαδού 2.500 τετραγωνικών μέτρων. Έξι μέρες αργότερα, στην περιοχή Baku Boulevard θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Eurovillage, χώρος προβολής του διαγωνισμού, συνολικού εμβαδού 5.500 τετραγωνικών μέτρων.

Αύριο Τρίτη θα λάβει χώρα και η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στους 2 ημιτελικούς της 22ας και 24ης Μαΐου, καθώς και για τη θέση των τραγουδιών των Big5 στον τελικό της 26ης Μαΐου.

Η κλήρωση, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνάντησης των αρχηγών των αποστολών, θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του eurovision.tv 

Βασίλης Τερζόπουλος

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1ον:στεναχωριέμαι που το κάνουν σχετικά πρωϊ γιατί δεν θα μπορέσω να τη δω
    2ον:μακάρι να έχουμε καμία καλή κλήρωση παρόλο που είμαστε στο πρώτο μισό…

  2. ithela n 3era to sxedio tis skinis alla dn nmz n iparxi kt !!! kai gw n a dis tha kno kopana gia n to do xD alla opou kai n mas klirosoun dn nmz oti tha adimetopisoume prob kli epitixia makari n paroume to 09! 😀

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 09 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΜΕ 6 ΘΕΣΗ

  4. symfono makari na exoume ston imiteliko to 09 kai me to kalo ama perasoume to 19 eine i kaliteres thesis…giati kai i paparizou kairdise me tin thesi 19
    kai i persini nikites to idio 🙂

  5. Φίλοι μου θα προσπαθήσω να σας πληροφορήσω από τα σχόλια του site μας για την κλήρωση. Μην ανησυχείτε, η Ελλάδα δεν χρειάζεται τύχη φέτος στη Eurovision, τύχη στο Eurogroup χρειάζεται!

  6. Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση θελω να κάνω..ξέρετε τι ώρα είναι ο τελικός της eurovision??

  7. Τουλάχιστον να μην είμαστε στις 5 πρώτες θέσεις εμφάνισης!8η και 9η θέση please για μας και την αγαπημένη Ισλανδία!

  8. Μ’αυτα και με κεινα πηρε κανεις χαμπαρι οτι η Ισλανδια αλλαξε το τραγουδι της στα ΑΓΓΛΙΚΑ??

    • Emena m’ aresei h agglikh version, den xerw giati.
      Tespa, ston teliko 8elw to 19 na eimaste,epeidh:
      1.Einai tyxero
      2.H Paparizou nikhse m’ afto
      3.stis 19 (Iouliou) genni8ika!

    • Όχι ρε που!Αγγλικά;Και το φοβόμουνα!Κόβει λίγο η μαγιονέζα με Αγγλικά,αλλά εξακολουθεί να με τραβάει!Αλλά Ισλανδικά ήτανε για βραβείο!Πραγματικά!

  9. Εμένα για κάποιο λόγο μου’ρχεται σαν αριθμός το 5…το 9 είναι καλός αριθμός γιατί αμέσως μετά έρχεται το διάλειμμα και σου μένει το τραγούδι που άκουσες.Φαντάζεστε να πάρουμε πάλι το wildcard??

  10. Εμένα δν με νοιάζει σε ποια θέση θα εμφανιστούμε…το μόνο που θέλω είναι να είμαστε ανάμεσα σε μπαλάντες….!!

  11. Δεν ξέρω κάτα πόσο μετράει τελικά η σειρά εμφάνισης παίρνοντας ως τρανό ως παραδειγμα την Sertab που εμφανίστηκε 4η

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ