?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μάαστριχτ και Ρότερνταμ επιστρατεύουν τον Duncan Laurence!

Ο Duncan Laurence – ANP

Οι διεργασίες για την επιλογή της διοργανώτριας πόλης της Eurovision 2020 είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς το Μάαστριχτ και το Ρότερνταμ επιδιώκουν την ανάληψη του σχετικού χρίσματος.

Έτσι, και οι δύο πόλεις βιντεοσκοπούν, αυτές τις ημέρες, προωθητικά κλιπ με πρωταγωνιστή τον νικητή της Eurovision 2019, Duncan Laurence. Όπως αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο τραγουδιστής του single «Arcade» εθεάθη, τη Δευτέρα, στο Μάαστριχτ με τηλεοπτικό συνεργείο. Αν και πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν πως η εν λόγω τοποθεσία ανέλαβε τη διοργάνωση του επόμενου μουσικού διαγωνισμού, το ίδιο θα γίνει και στο Ρότερνταμ.

Στιγμιότυπο από το κλιπ με τον Duncan Laurence για την υποψηφιότητα του Μάαστριχτ σχετικά με την ανάληψη της διοργάνωσης της Eurovision 2020 - Πηγή: Tom Berghmans/1Limburg
Στιγμιότυπο από το κλιπ με τον Duncan Laurence για την υποψηφιότητα του Μάαστριχτ σχετικά με την ανάληψη της διοργάνωσης της Eurovision 2020 – Πηγή: Tom Berghmans/1Limburg

Άλλωστε, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ολλανδικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης (NPO) αλλά και της EBU, οι δημοτικές Αρχές του Μάαστριχτ και του Ρότερνταμ θα παρουσιάσουν την τελική εκδοχή των υποψηφιοτήτων τους στα τέλη της εβδομάδας. Η απόφαση για τη διοργανώτρια πόλη της Eurovision 2020 θα ανακοινωθεί στα μέσα Αυγούστου ύστερα από σχετική αξιολόγηση.

Θυμηθείτε την εμφάνιση του Duncan Laurence στον τελικό της Eurovision 2019

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ