?? ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: «Ναι» στη Eurovision 2020!

Eurovision 2019: Ο εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου, Serhat – EBU/Thomas Hanses

Μπορεί ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision να ολοκληρώθηκε πριν από τρεις ημέρες, αλλά ο Άγιος Μαρίνος επιβεβαίωσε ήδη τη συμμετοχή του στον επόμενο.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης του Αγίου Μαρίνου (SMRTV), Carlo Romeo, επιβεβαίωσε πως το κρατίδιο θα λάβει μέρος στη Eurovision 2020, που θα φιλοξενηθεί στην Ολλανδία.

Ο Άγιος Μαρίνος έλαβε, το Σάββατο 18 Μαΐου, την καλύτερη θέση της ιστορίας του στη Eurovision. Ο Serhat κατετάγη στην 20ή θέση με το τραγούδι Say Na Na Na. Μάλιστα, το κρατίδιο βρέθηκε 10ο στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Θυμηθείτε την εμφάνιση του Serhat στον τελικό της Eurovision 2019

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικά του χρόνου τους βλέπω με τραγούδι εξ’ολοκλήρου στα Τούρκικα οπότε χτυπάνε και δεκάδα.

  2. Μεταξυ αστειου και σοβαρου, να παει του χρονου καποιος Ελληνας με το Σαν Μαρινο, αφου εχουμε γινει τοσο στενοι συμμαχοι. Προσφερεται για δευτερες ευκαιριες, καλτ φιγουρες, και underdog καταστασεις. Ιδιαιτερα φωνητικα ποσοντα δεν ειναι απαραιτητα. Και εχουν και καλο budget. Γιαννα Τερζη ακους?

  3. Μια χαρα βολεύτηκε ο Άγιος Μαρινος με τους ψήφους της τουρκικής διασποράς!
    Τωρα που μας αποχαιρέτησε ο Σερχατ μπορούν να πλησιάσουν τον Σεργκέι να σαρώσουν του χρόνου κι από ανατολικά!

  4. Με απογοητεύεται σαν site. Είχατε μια εξαιρετική ευκαιρία για λογοπαίγνιο και δεν την αρπάξατε. Ο τίτλος έπρεπε να ειναι “Ο Άγιος Μαρίνος έίπε《Ναι Ναι Ναι》”

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ