EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ιταλίας!

Στη σκηνή τώρα ανεβαίνει ο Mahmood από την Ιταλία, για τη πρώτη τεχνική πρόβα του “Soldi”. Ακόμη μία πρόβα που περιμένουν με ενθουσιασμό οι δημοσιογράφοι και οι fans.

Ο Mahmood εμφανίζεται με ένα πολύχρωμο πουκάμισο και από μέσα φοράει ζιβάγκο. Μαζί του στη σκηνή βρίσκονται 3 χορευτές, ο ένας με άσπρο σακάκι και οι 2 μαύρα ρούχα. Αρχικά στο φόντο φαίνεται το πρόσωπό του, που σπάει όπως το γυαλί, και εμφανίζονται φράσεις στα αγγλικά.

Στη διάρκεια του τραγουδιού εμφανίζονται στο φόντο παιδιά, μωρά, σκιές κλπ. Οι χορευτές είναι από τη μία πλευρά του ως επί το πλείστον. Προς το τέλος φαίνονται στο φόντο και το δάπεδο χρήματα να καίγονται, ώστε να έχουν σχέση με τον τίτλο του τραγουδιού. Στο τέλος καταλήγει με έναν κόκκινο κύκλο τόσο στο φόντο όσο και στο δάπεδο. Ταυτόχρονα εμφανίζεται το μήνυμα «Money can’t buy your love».

Το σόου είναι πολύχρωμο. Φωνητικά ήταν διεκπεραιωτικός.

Στη 2η πρόβα οι χορευτές άλλαξαν ρούχα και όλοι φορούν τα ίδια: μαύρο παντελόνι και μπλουζάκι και από πάνω ασημί γυαλιστερά σακάκια.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Attilio Cusani, eurovision.tv 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με λίγη δουλειά περισσότερο το βλέπω για σίγουρο top 5…Ένα σύγχρονο τραγούδι που αφηγείται μια ιστορία με νόημα…

  2. Το αγαπημενο μου τραγουδι φετος αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα φλοπαρει ασχημα. Τα φωνητικα του δεν με τρελαινουν (ισως φταιει και η ποιοτητα του ηχου) και γενικα το σκηνικο μου φαινεται too much για το περιεχομενο του τραγουδιου, το περιμενα λιγοτερο φανταχτερο. Παρ’ολα αυτα θελω να τα παει καλα, εχει πολυ καλες προοπτικες.

  3. Αγαπώ το τραγούδι και το βίντεο κλιπ μου άρεσε πολύ. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την σκηνική παρουσία. Δεν μου αρέσει το ενδυματολογικό το οποίο όμως δεν με πολυαπασχολεί όσο τα γραφικά με τα λεφτά που καίγονται, την προσωπογραφία του στην γιγαντοοθόνη (ήθελα να ξερα ποιός έκανε τάση αυτό το κακαίσθητο τρεντ και το βλέπουμε συνέχεια) όσο και οι αγγλικοί στίχοι (και γενικά στίχοι και γραπτά μηνύματα στις οθόνες).

  4. Το τραγούδι μου αρέσει. Ξεχωρίζει γιατί είναι στα ιταλικά και ταιριάζει πολύ και στη χροιά της φωνής του. Θα ήθελα λίγη ιταλική φινέτσα στο ντύσιμό του όμως, και επίσης το χορευτικό δεν ταιριάζει στο ύφος του τραγουδιού. Θα ήθελα κάτι πολύ πιο συμβολικό και σύγχρονο. Ίσως να είναι παρόντες τρεις ηλικιακές κατηγορίες στη σκηνή που να αντιστοιχούν στις εμπειρίες του τραγουδιστή. Να ξεκινάει η χορογραφία μέ ένα δεκάχρονο παιδί και τη σκυτάλη να παίρνει ένας έφηβος που να θυμίζει τον Αλεσάντρο σε μεγαλύτερη ηλικία και η χορογραφία να ολοκληρώνεται με έναν ενήλικο χορευτή και στο τέλος όλοι συμβολικά να συγκεντρώνονται πίσω από τον Αλεσάντρο. Αν ήμουν χορογράφος αυτό θα έκανα.

  5. «Money can’t buy your love». Ας ξεράσουμε όλοι μαζί από την υπεργλυκαιμία. Το τραγούδι είναι ήδη υπερεκτιμημένο, υποψιάζομαι η πραγματικότητα θα το επαναφέρει στις πραγματικές του διαστάσεις.

    • Είσαι απίστευτα κομπλεξικός και κυνικός. Υπάρχουν τόσοι καλοί γιατροί, γιατί δεν επισκέπτεσαι έναν να λύσεις τα θέματά σου;

  6. Το τραγούδι είναι πολύ σύγχρονο και ραδιοφωνικό στη studio version. Στο λάιβ η φωνή του δε μου αρέσει ιδιαίτερα, νομίζω κάθε φορά δυσκολεύεται να το βγάλει. Το staging σε θέμα γραφικών το βρήκα οκ αλλά θα μπορούσαν να έλειπαν οι τρεις χορευτές που για μια στιγμή νόμιζα θα μας χορέψουν break dance.
    Καλά θα πάει αλλά σίγουρα δε θα κερδίσει… Εδώ δε τα κατάφεραν οι il volo και το υποτιθέμενο επί μήνες φαβορί “occidentalis karma”. Θαρρώ θα χει τη τύχη του τελευταίου (5η-6η θέση) και ενδεχομένως ένα μικρό σφάξιμο από τις επιτροπές.

  7. Καθόλου δεν με πείθει η πρώτη πρόβα αλλά ας μην ξεχνάμε, απόσπασμα από την πρώτη πρόβα είδαμε.
    Αν και μου αρέσει το τραγούδι, χωρίς να τρελαίνομαι, πιστεύω ότι η σκηνική παρουσίαση του πρέπει να απέχει από τα γνωστά στερεότυπα, σαν να πρόκειται δηλαδή για κανένα χαζοχαρούμενο χορευτικό ραπάκι,
    Αυτός που νικάει είναι αυτός που ξεχωρίζει από τους άλλους και το τραγούδι αυτό από μ΄νο του ξεχωρίζει αλλά μέχρι στιγμής, οι Ιταλοί βλέπω νσ το τυποποιήσουν σκηνικά…

  8. η παρουσια επι σκηνής ειναι εξαιρετικη!λατρευω τους χορευτες!!!αλλη μια χρονια η ιταλια θα ειναι εντος πεντάδας!

  9. Ευχαρίστως του έδινα δυο χαστούκια! Μία από τις χειρότερες ιταλικές συμμετοχές!

    • Και εγω που παω πυγμαχια 10 χρονια ευχψαριατως θα εδερνα ενα τομαρι σαν και εσενα .Για πιο λογο να τους δωσεις 2 χαστουκια ενω δεν σου εχει κανει τιποτα? Ειστε για πολλες κλοτσιες ορισμενοι εδω μεσα

  10. Ελπιζω να το διορθωσουν. Κριμα να χαθει αυτη η ευκαιρια για την Ιταλια που αφοτου ξαναγυρισε, το προσπαθει κ στελνει αξιολογες συμμετοχες χωρις να εχει την υποστηριξη των επιτροπων. Ειναι καλο κ συγχρονο τραγουδι. Τι παθαινουν οι Ιταλοι και σχεδον παντα ειναι χειροτεροι απο το Σαν Ρεμο; Ενω δεν θελω επουδενι καμια Σουηδια να κερδισει παλι, δεν θα πω αδικια αν αυτο συμβει διοτι τί να κανουμε; το να εχεις καλοδουλεμενη, δεμενη και τηλεοπτικα πετυχημενη εικονα ειναι must στην Eurovision ειτε αυτο σημαινει φτερα κ πουπουλα ή απλα εναν τραγουδιστη μονο του μπροστα απο ενα μαυρο φοντο. Αυτος ειναι ο διαγωνισμος και ολες οι χωρες το γνωριζουν εκ των προτερων.

    • Μέχρι το 3 είχαν την στήριξή των επιτροπών και με το παραπάνω. με εξαίρεση την περσινή χρόνια όλες τις άλλες φορές δεν είναι τόσο μακρυά οι θέσεις τους στο κοινό με την θέση τους στις επιτροπές απλά είναι τα πάνε πιο καλά στο κοινό

  11. το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ! το έχω πει πολλές φορές.. τώρα για να είμαι ειλικρινής από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που είδα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τη σκηνική παρουσία.. οκ τα φωνητικά το είχαμε πει πολλοι εξ αρχής ότι παρουσιάζουν αστάθεια.. ωστόσο παραμένει αγαπημένο και πιστεύω ότι θα διακριθεί. και αν θέλουμε να μιλάμε για μηνύματα, ξεκάθαρα πολύ πιο αυθεντικό και ως τραγούδι και ως μήνυμα σε σχέση με της Γαλλίας.. μα αυτοί οι άνθρωποι δεν πήραν το μάθημα τους από πέρσι και το προσφυγικό.. νομίζω κάτι ανάλογο θα πάθουν και φέτος,, άσε που για τα δικά μου γούστα το τραγούδι της Γαλλίας είναι πολύ μέτριο και στο σημείο που πετάει και τα αγγλικά γίνετια ανυπόφορο.. τα έγραψα και για τις δύο χώρες μαζί για συντομία. και επιστρέφω στην Ιταλία. αγαπημένη! θα χαρώ αν κερδίσει, νομίζω θα είναι και φέτος στην πρώτη 6άδα! καλή επιτυχία στην αγαπημένη Ιταλία!

  12. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗ ΕΙΝΣΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΝΟΗΜΑ Ο ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΠΗΘΑΝΟΣ ΠΙΣΤΡΙΩ Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ

  13. Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά από το βιντεάκι αλλά το τραγούδι παραμένει πολύ ωραίο και ξέρουμε όλοι ότι θα στηριχθεί από το κοινό όπως και να είναι και θα καεί από τις επιτροπές.

  14. Το τραγούδι είναι υπέροχο και μου αρέσει πολύ αυτό που είδα. Η φωνή του είναι μια χαρά. Θεωρώ ότι αξίζει τη νίκη όσο κανένα άλλο φέτος. Αλλά φυσικά ισχύουν τα γνωστά. Η EBU δεν πρόκειται ούτε και φέτος να δώσει νίκη στην Ιταλία. Δεν πειράζει όμως. Θα παραμείνει ούτως ή άλλως μία εξαιρετική συμμετοχή.

      • Καλή η Ολλανδία και δεν έχω κανένα πρόβλημα να κερδίσει, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τη νίκη περισσότερο από την Ιταλία. Είναι θέμα καθαρά προσωπικού γούστου. Ανέκαθεν το είδος τραγουδιών σαν αυτό της Ολλανδίας φέτος, δεν με εντυπωσίαζε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ