EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Δανίας!

H Leonora από την Δανία, ανεβαίνει τώρα στη σκηνή του EXPO Tel Aviv για την δεύτερη τεχνική πρόβα της στο τραγούδι “Love is forever“.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη της πρόβα, το σκηνικό είναι ίδιο με το Grand Prix Melodi. H Leonora αναρριχάται σε μια σκάλα πάνω στο διάσημο γιγάντιο θρόνο της. Εκεί την περιμένουν 2 χορεύτριες που κάθονται εκατέρωθεν της μεγάλης αυτής καρέκλας. Υπάρχουν και 2 άντρες χορευτές, ο ένας στην σκάλα σαν εργάτης και ο άλλος στην άλλη πλευρά. Στη συνέχεια παίρνουν τη σκάλα και φεύγουν και τις γυρνάνε γύρω γύρω χορεύοντας.

Το φόντο πίσω συννεφάκια με γαλανό ουρανό σαν σε παραμύθι και στο τέλος όταν είναι και οι 5 πάνω στη σκηνή, αυτό εμπλουτίζεται με έναν ήλιο και χρυσαφί ακτίνες. Και όλο αυτό αποτυπώνεται και στο δάπεδο. Η πλάτη της καρέκλας-θρόνου είναι ανοιχτή σαν πλαίσιο και από πίσω φαίνονται τα γραφικά. Φωνητικά ήταν σταθερή και δείχνει αρκετά συμπαθητική στο φακό. Χλιαρή αντίδραση στο Press.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Thomas Cato, eurovision.tv

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικο, αφου το πρες ενθουσιαζεται μονο με τις ανεκδοηγητες τσιριδες της Αυστραλεζας και τα σαδομαζοχιστικα της Ισλανδιας.
    Συμπαθεστατη και γλυκητατο τραγουδι, θα ειναι κριμα να μην περασει.
    Η καρεκλα σημα κατατεθεν

    • Θα περνούσε άνετα στον πρώτο ημιτελικό. Αυτη με την Σερβία και την Ιρλανδία τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος

  2. Είσαστε με τα καλά σας? Πως τολμάτε να πείτε ότι θα περάσει? Όλοι οι Τιτάνες των καλών φωνών είναι στο δεύτερο ημιτελικό, και εσείς λέτε να περάσει αυτή που νιαουριζει ? Σε λίγο θα χάσουμε εντελώς το κυρίως θέμα..”διαγωνισμός τραγουδιού”. Ευτυχώς που θα είναι οι επιτροπές και θα κανονίσουνα τα πραγματα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ