EUROVISION 2019: Είναι επίσημο! Η Madonna με το «Like a prayer» στον Τελικό!

Μόλις ανακοινώθηκε από τη σελίδα του KAN στο Facebook ότι η βασίλισσα της ποπ, Madonna, θα εμφανιστεί στο interval act του Μεγάλου Τελικού της Eurovision και θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια: μία παλιά της επιτυχία και ένα καινούργιο τραγούδι.

Μετά από συνεχείς δημοσιεύσεις σχετικά με την εμφάνιση της Madonna στη Eurovision, καθώς και για την αμοιβή που θα πάρει, ήρθε σήμερα η επίσημη επιβεβαίωση ότι θα είναι παρούσα και θα ερμηνεύσει την πασίγνωστη επιτυχία της «Like a prayer». Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 1989 για το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της, Like a Prayer. Έφτασε στο νούμερο 1 των charts σε πολλές χώρες. Παρά τις αντιδράσεις που είχε ξεσηκώσει το βίντεο κλιπ, πούλησε 5.500.000 αντίτυπα και θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα τραγούδια όλων των εποχών.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΕΑ!!!
    Το 1989 που είχα αγοράσει το Like A Prayer, ο δίσκος μύριζε το άρωμά της (τα πρώτα αντίτυπα μόνο).
    Ανυπομονώ για την εμφάνιση, να πάρουν και κάνα μάθημα οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού…
    Λογικά θα παρουσιάσει και το νέο της κομμάτι…

  2. Καλά τόσα τραγούδια που μιλάνε για την μουσική και τον χορό που ενώνουν τους ανθρώπους (Music, Into the Groove, VOgue, Frozen, Holiday, Express Your Self και τόσα άλλα, το Like a prayer θα πει που δεν έχει καμία σχέση??

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ