EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Πορτογαλίας!

Ο κύκλος των σημερινών προβών ολοκληρώνεται τώρα με την δεύτερη τεχνική πρόβα του Conan Osíris από την Πορτογαλία στο τραγούδι “Telemoveis“.

Ξεκινάμε με τον Conan και την πράσινη ενδυμασία και το τριαντάφυλλο στο φόντο. Ο χορευτής ημίγυμνος επάνω στη σκάλα και πράσινο παντελόνι. Φωνητικά στην 1η πρόβα είναι κάπως υποτονικός. Γενικά η χορογραφία δεν έχει αλλαγές σε σχέση με την πρώτη φορά. Στο τέλος ο Conan φαίνεται σαν να χάνει τη δύναμή του. Πηγαίνει προς τα πίσω στη σκάλα, όπου κάνει πως καταρρέει.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Pedro Pina | RTP, eurovision.tv

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Xαίρομαι που πάει ντουγρού για αποκλεισμό, σύμφωνα με όλες τις κριτικές. Όση πλύση εγκεφάλου και αν γίνει για μια γελοιότητα ως δήθεν “τέχνη”, στο τέλος δεν μπορεί να κρυφτεί ότι είναι απλά μία γελοιότητα από έναν άνθρωπο μετριότατου ταλέντου.

    • Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει κοινό που είτε το λατρεύει είτε το μισεί αλλά μην ξεχνάς ότι η ψήφος είναι θετική δηλαδή αυτοί που το λατρεύουν θα το ψηφίσουν ενώ όσοι το μισούν δεν μπορουν να κάνουν τίποτα είναι καλύτερο από το να λένε όλοι ότι είναι απλά ένα καλό τραγούδι για αυτό κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι θα περάσει

      • Ουδέποτε το τραγούδι αυτό έκανε μαζική αίσθηση εκτός Πορτογαλίας. Είναι ο θόρυβος που έκανε στη χώρα του που το έκανε θέμα συζήτησης στην ουσία. Δεν θα εκπλαγώ αν βγει τελευταίο στον ημιτελικό.

      • Καλά αυτοί που το λατρεύουν δεν είναι πολλοί άρα μάλλον δεν έχει τελικό φέτος.

  2. Στην αρχή το τραγούδι δεν μπορούσα να το ακούσω ολόκληρο. Ύστερα από κάποιες ακροάσεις, άθελά μου, μου κόλλησε στο μυαλό. Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί troll entry ή κάτι τέτοιο, αλλά βλέπω ένα τεράστιο κύμα αρνητικών σχολίων που “δικάζουν” μια νέα, κατ’ εμέ πρόταση. Σίγουρα δεν είναι ένα εύπεπτο κομμάτι, κοντά στα σύγχρονα ακούσματα, όμως έχει κάτι ιδιαίτερο. Όσο και να μου αρέσει, το γεγονός ότι χρειάζεται γύρω στα 10 ακούσματα για να το συνηθίσεις και να σου κάνει κάποιο κλικ (αν σου κάνει), σε συνδυασμό με το άσχημη και περίεργη/awkward σκηνική του παρουσία, μάλλον σημαίνει ότι θα βρεθεί εκτός τελικού, αν και ελπίζω να περάσει έστω και τελευταίο.

  3. Troll entry από που κι ως που? Μπορεί η εμφάνιση όντως να είναι ατυχης (ευτυχώς όχι τόσο όσο στον εθνικό τους τελικό) αλλά προσωπικά θεωρώ πως είναι εξαιρετικά άδικο να το εντάσεις σ’ αυτή την κατηγορία. Το ότι είναι “διαφορετικό”, δεν σημαίνει επουδενι πως δεν αξίζει. Προσωπικά το έχω στο τοπ 10-15 μου.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ