EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Λετονίας!

Έπειτα από αλλαγές στο πρόγραμμα (σειρά είχε η Μολδαβία) οι Carousel από την Λετονία έχουν τώρα σειρά για τη πρώτη τους τεχνική πρόβα με το τραγούδι “That night“.

Οι Carousel εμφανίζονται ως μπάντα στη σκηνή και έχουμε την οθόνη σε μορφή σήματος γραμματοκιβωτίου. Η Sabine φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα και ένα σκούρο πράσινο καπέλο, ο Marcis βρίσκεται στην δεξιά της θέση με την κιθάρα – οι Stanislavs και Marek συνοδεύουν από πίσω στα υπόλοιπα μουσικά όργανα (ντραμς και βιολοντσέλο). Οι οθόνες είναι πολύ χρυσές και ρίχνουν μερικά υπέροχα κόκκινα χρώματα πάνω στο συγκρότημα καθώς μετακινούνται από “νύχτα” σε “μέρα”. Η μετάβαση στη μεγάλη σκηνή είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό εδώ, ακόμη και με τη μορφή letterbox, η οικειότητα που υπήρχε στον εθνικό τους τελικό φαίνεται να έχει χαθεί. Στην ουσία είναι μία πολύ απλή πρόβα, φωνητικά είναι εξαιρετική, όπως την ξέραμε και δε δείχνει να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την εμφάνιση του Supernova 2019.

Στην τρίτη πρόβα τελικά δεν εμφανίστηκε ο ήλιος στη “μετάβαση από νύχτα σε μέρα”, οπότε δε ξέρουμε τελικά τι θα επιλέξουν να δείξουν, καθώς στις πρώτες δύο πρόβες έγινε κανονικά. Ο σκούρος μπλε ουρανός με τα αστέρια δεν μετατρέπεται σε ήλιο, μόνο τα αστέρια γίνονται κιτρινωπά προς χρυσαφί. Και πάλι φωνητικά υπέροχη!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Aiga Redmane, eurovision.tv 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω προτιμώ το staging του εθνικού τελικού. Θα ήθελα να περάσει αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο.

  2. Κοιμήσου αγγελούδι μου!!!!!!!!!Νανούρισμα κανονικό.Ο ξανθός κιθαρίστας πάντως όνειρο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ