ΚΥΠΡΟΣ: Αναχώρησε η Τάμτα για το Τελ Αβίβ!

Από τις πρώτες αποστολές που φτάνουν στο Τελ Αβίβ για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι αυτή της Κύπρου, δεδομένου ότι η συμμετοχή της αδελφικής μας χώρας είναι και αυτή που θα ανοίξει όχι μόνο το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς του Πρώτου Ημιτελικού αλλά και την αυλαία των πρώτων τεχνικών προβών για φέτος.

Η εκπρόσωπος του νησιού της Αφροδίτης, Τάμτα, μαζί με την ομάδα της από την Minos EMI και την Erodios Live κατέφθασαν νωρίτερα σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος” προκειμένου να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ, όπου θα συναντήσουν τα υπόλοιπα μέλη της Κυπριακής αποστολής πριν ετοιμαστούν όλοι μαζί πυρετωδώς για την αυριανή, πρώτη τους πρόβα.

Ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η τραγουδίστρια του “Replay” έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο σχετικά με το ταξίδι της αλλά και τα συναισθήματά της εν όψει του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Τάμτα δεν νιώθει καθόλου αγχωμένη αλλά αντιθέτως ενθουσιασμένη για το ταξίδι που πρόκειται να ζήσει ενώ αποκάλυψε ότι κουβαλάει μαζί της οχτώ (!) βαλίτσες. Μεταξύ άλλων, στο Τελ Αβίβ θα βρίσκονται η μητέρα της αλλά και η κόρη της Άννυ, γεγονός που της προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη χαρά. Σχετικά με τα προγνωστικά και τα στοιχήματα, ξεκαθάρισε ότι δεν τα παρακολουθεί καθόλου καθώς θεωρεί πως όλα αυτά είναι ένα κομμάτι με το οποίο ασχολούνται περισσότερο οι υπόλοιποι (δημοσιογράφοι, αποστολές, fans) και όχι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα της Eurovision κάπως πιο συναισθηματικά! Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έχουμε δει πάρα πολλές φορές, να αλλάζουν οι θέσεις και οι αποδόσεις των στοιχημάτων τη περίοδο των προβών, προτρέποντας έτσι τον κόσμο να μη δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτά.

Μεταξύ άλλων, η Τάμτα έδειξε να είναι αρκετά αισιόδοξη και καθόλου στρεσαρισμένη σχετικά με την εμφάνισή της στη πρώτη θέση του Ημιτελικού, θεωρώντας όλη αυτή τη κατάσταση ως ακόμη μία πρόκληση στη ζωή της που της δίνει δύναμη και την πωρώνει! Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η αγαπημένη στον κόσμο τραγουδίστρια και performer δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την Ελλάδα και το Ελληνικό κοινό που της έδωσαν την ευκαιρία αλλά και τις βάσεις για να φτάσει στο σημείο που η ίδια έχει καταφέρει να φτάσει καλλιτεχνικά σήμερα.

Δείτε τις δηλώσεις της στο σχετικό video.

Εμείς, ως OGAE Greece, ευχόμαστε στην Τάμτα αλλά και σε όλη την Κυπριακή αποστολή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τόσο στον διαγωνισμό, όσο και στη μετέπειτα πορεία του “Replay” και στην ίδια την Τάμτα ευχόμαστε να ζήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται “Eurovision” με τον καλύτερο δυνατό και εντονότερο τρόπο.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Πηγή Φωτογραφιών: Erodios Live 


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευδιάθετη, πνευματώδης, ευγενική και ανθρώπινη. Δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί τις αγωνίες της, φαίνεται προετοιμασμένη να το απολαύσει. Καλή επιτυχία Κύπρο καλή επιτυχία Τάμτα. Ανεξάρτητα του αποτελέσματος εννοώ της κατάταξης, όλοι θα απολαύσουμε την συμπαθέστατη Τάμτα με την διασκεδαστική συμμετοχή της Κύπρου…Αναμένουμε με χαρά!

  2. Καλή επιτυχία Τάμτα μας εύχομαι να το χαρείς και να αποκομησεις τις καλύτερες εμπειρίες!!

  3. Καλη επιτυχια Ταμτα μου! ευχομαι να γυρισεις πισω με το βραβειο στα χερια σου!!! Εισαι μεγαλη σταρ και ευχομαι να μαγεψεις ολον τον κοσμο με το φως και το ταλεντο σου!

  4. Καλή επιτυχία στην Τάμτα, και περαστικά με το θέμα υγείας που τόσο την ταλαιπώρησε. Όσον αφορά την Ελλάδα, διάβασα αποκλειστικές πληροφορίες στο euro.forumgreek.com, και προσπαθώ να κρατάω χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορώ !!!

      • “Δυο σχόλια στα γρήγορα και θα τα πούμε αναλυτικά από την Κυριακή γιατί είμαι με όρκο σιωπής!

        1. Μην ακούτε πολύ τον Πουλόπουλο. Γενικά βάζει δικά του, τα μπλέκει… μην τον ακούτε!

        2. Αν όντως λειτουργήσει τηλεοπτικά αυτό που έχει στήσει η Γούση στη σκηνή, όπως μου το περιέγραψαν και με βάση 2-3 πράγματα που είδα πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα στον ΤΕΛΙΚΟ. Μα παρα πολύ μεγάλα πράγματα! … και η προτελευταία θέση σε σειρά εμφάνισης στον ημιτελικο δεν είναι καθόλου τυχαία….

        Και όπως είχε πει και η Ζενεβιεβ στο next top model… ότι καταλάβατε!!!”

        Αυτά γράφει ένας χρήστης, που όπως λένε όλοι γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα, στο forum που αναφέρθηκε πιο πάνω.

      • Καλά ο Πουλόπουλος ο,τι θέλει λέει. Χθες είπε πως εάν η Κύπρος κερδίσει τον ημιτελικό της θα είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που χώρα που εμφανίζεται πρώτη κερδίζει τον ημιτελικό της. Ενώ η Νορβηγία εμφανίστηκε πρώτη πέρσι και τον κερδισε.

  5. Καλή επιτυχία στην Τάμτα μας και την Κύπρο μας! Επιτέλους μπαίνουμε και επίσημα στην Eurovision season!

  6. Εγω το έχω ξαναπεί πως η Ελλάδα φέτος είναι ο ορισμός του dark horses. Το βίντεο κλιπ, η φωνή το τραγούδι μου δίνουν αίσθηση νικητή. Δεν λέω ότι θα νικήσει αλλά αν αυτό που θα παρουσιάσουν είναι κάτι καλό, θα είναι ένα πολυ δυναμικό come back της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Ένα τραγούδι π εάν το έστελνε η Σουηδία θα ήταν πρώτο στις επιτροπές, αλλά πιστεύω πως έτσι κ αλλιώς θα το ψηφισουν, το αξίζει.

  7. Καλή επιτυχία Τάμτα. Μακάρι να τα παει πολύ καλά γιατί το αξίζει . Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει σε αυτό που είναι καλλιτεχνικά σήμερα και εκπροσωπεί επάξια την ελληνική μουσική βιομηχανία για πάνω από 15 χρόνια. Της αξίζει ότι καλύτερο.

  8. Έχω να δημοσιεύσω πολύ καιρό σχόλια στο συγκεκριμένο σαιτ, κυρίως λόγω της αρνητικοτητας και της εριστικότητας που επικρατεί εδώ.
    Είθισται συνήθως -για να γίνει κανείς αναγνωρίσιμος – οι νέοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε διάφορα δρώμενα, ώστε να αποκτήσουν αυτή τη «διασημότητα» που θα τους κάνει και «έμπειρους» και «επαγγελματίες». Ποιος άνθρωπος, στον καλλιτεχνικό κυρίως χώρο, έγινε διάσημος με τη μία;
    Το ζητούμενο ειναι ότι επειδή η ντουσκα – και κάθε άλλος καλλιτέχνης- ήταν στην αφάνεια τόσο καιρό, δεν σημαίνει ότι είναι άπειρη και ενδεχομένως άχρηστη όπως την παρουσιάζουν μερικοί, είτε έμμεσα, είτε άμεσα.
    Στην Ελλάδα χρειάζεται να αναθεωρήσουμε λίγο την ιδεολογία και τον τρόπο σκέψης μας για να πάμε μπροστα. Δεν είναι παραδοξο το γεγονός ότι τα μεγάλα ταλέντα κατέφυγαν στο εξωτερικό για την καριέρα που αναζητούσαν. Η κοπέλα επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα και πολύ καλά έκανε. Λίγη ποιότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

  9. Καλή τύχη στην Κύπρο και στην Τάμτα
    Εύχομαι τι καλύτερο και γιατί όχι την νίκη
    Ασχολίαστο το πικρόχολο σχόλιο για Σουηδία κλπ

    Για Ελλάδα τι σημαίνει εάν δουλέψει αυτό που έχουν στήσει; Τα ίδια έλεγαν και περισυ αν θυμάστε

    • Θα δουλέψει ας μην έχουμε αρνητικότητα και μην ξεχνάμε πέρσι δεν υπήρχε τίποτα εξ αρχής όσον αφορά την σκηνική εμφάνιση!!

  10. Καλη επιτυχια στη Ταμτα. Την στηριζουμε ολοι οι eurofans και αυτη και την αδελφικη Κυπρο. Μακαρι ολα να πανε καλα! 8 βαλιτσες???? Αλλα Ταμτα ειναι αυτη. Καθε 2 ωρες δημιουργει νεα μοδα…

  11. Καλή επιτυχία στην Κύπρο κι στην Ελλάδα μας!! Μακάρι φέτος να δούμε και τις δυο χώρες στον τελικό κι γιατί όχι και στη δεκάδα!! Όσο για την σκηνική παρουσίαση ας μην κάνουμε υποθέσεις για να μην έχουμε και λανθασμένες προσδοκίες.. θα φανούν όλα στις πρόβες κι θα ξεχωρίσουν κι τα φαβορί όπως γίνεται σχεδόν πάντα. Καλή γιουροβιζιονικη περίοδο σε όλους!!
    ΥΓ: Έχει αναρτηθεί κάπου το προγραμμα των προβών;

  12. Πρωτα απο ολα να ευχηθω καλη επιτυχια και στην Κυπριακη αλλα και στην Ελληνικη αποστολη. Θελω ομως να μου απαντησει καποιος αν η Eurovision φετος θα μεταδοθει απο καναλι υψηλης ευκρινειας (εννοωντας το Ert Sports HD). Διοτι αν μεταδοθει μοναχα απο Ert 2 θεωρω πως θα ειναι τεραστιο πισωγυρισμα. Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος που γνωριζει περι του θεματος να μου απαντησει

    • Ειχα ρωτησει στο eurovision ert official στο facebook και μου απαντησαν οτι θα μεταδωθει σιγουρα απο την ερτ1 και το ερτ sports hd θα γινει για εκεινα τα βραδια ερτ hd…. για ερτ2 δεν μου ειπαν κατι

      • ναι μαλλον εχεις δικιο. Δεν θυμαμαι αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι θα μεταδοθει απο την ερτ2, μακαρι να ειμαι λαθος

  13. Tampa θα σκισεις !!!! Πενταδα σιγουρη και αξιζεις και παραπανω αλλα κανουν hype για κλαψιαρικους γυμνους κωλους και μονοτονους μαχμουτιους. Εσενα θα χοεευουν ομως το καλοκαιρι !

  14. Κραταμε μικρο καλαθι….στο υποσχομενο σωου αλα Μπος…Το θεμα ειναι να τραγουδησει καλα η Κατερινα. Μπορει ? Θα ξερουμε την Κυριακη. Αν ναι, τοτε το καλο staging θα την παει δεκαδα λογικα. Αν οχι. Ντοτε δεν μας ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας. Πολυ φοβουμαι για τα φωνητικα και ελπιζω να εξανεμισθουν οι φοβοι μου μεθαυριο.

  15. Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα και μαυρίζει η ψυχή μου πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν ξέρω τι οπαδικά κρύβονται από πίσω (Ελλάδα vs Κύπρος vs Ρωσία vs Δεξιά vs Αριστερά vs σύριζα vs Νέα Δημοκρατία vs ότι του φανεί του λολοστεφανή) αλλά λυπάμαι πολύ για τη κατάντια του site. Μάθετε να σέβεστε ο ένας τον άλλον πρώτα απ’ όλα. Από εδώ και πέρα θα ενημερώνομαι από σελίδες που δεν έχουν σχόλια και θα μιλάω μόνο σε forums με άτομα που έχουν κανονικά λογαριασμό και δεν κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγιά τους να το παίζουν καμπόσοι. Κάθεστε και καταστρέφετε την ομορφιά του διαγωνισμού, σας λυπάμαι.

    • @ Lian
      Μπορεις να συνεχιζεις να ενημερωνεσαι απο τον OGAE χωρις να διαβαζεις τα σχολια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ