EUROVISION 2019: Χιλιάδες απούλητα εισιτήρια!

Οπρώτος Ημιτελικός απέχει 18 ημέρες και οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους. Έχουν ξεκινήσει ήδη τα stand-in rehearsals και ρυθμίζονται όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για τη λειτουργία της σκηνής του διαγωνισμού. Ωστόσο υπάρχει μια λεπτομέρεια που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτή αφορά στα εισιτήρια.

Χιλιάδες εισιτήρια παραμένουν απούλητα

Σύμφωνα με αναφορές της ισραηλινής ειδησεογραφικής σελίδας Globes, κάτι περισσότερο από 2.200 εισιτήρια για τους Ημιτελικούς δεν έχουν πουληθεί ακόμα. Από αυτά, τα 200 είναι για τον 1ο Ημιτελικό και τα υπόλοιπα 2.000 για τον 2ο Ημιτελικό. Η βασική αιτία γι’ αυτό είναι οι ιδιαίτερα αυξημένες τιμές των εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 240€ και φτάνουν τα 310€.

Απούλητα εισιτήρια υπάρχουν και για το VIP Green Room του Μεγάλου Τελικού, που θα φιλοξενηθεί στο διπλανό Pavilion 1, με σταθερή τιμή στα 495€.

Επίσης χιλιάδες εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα για τα Jury Shows τόσο των Ημιτελικών όσο και του Μεγάλου Τελικού, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι σχετικά χαμηλότερες.

Η πώληση των εισιτηρίων για το Green Room, τους Ημιτελικούς και τις πρόβες συνεχίζεται. Τα εισιτήρια για τις πρόβες και τους Ημιτελικούς είναι σχετικά φτηνά και αυτό είναι μια ιδανική ευκαιρία για να απολαύσει ο κόσμος ένα σόου που δεν έχει ξαναγίνει στο Ισραήλ.

Κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ΚΑΝ

Η αρένα του φετινού διαγωνισμού μπορεί να φιλοξενήσει 7.500 άτομα. Είναι ο μικρότερος αριθμός θέσεων από το 1999, όταν η Eurovision φιλοξενήθηκε και πάλι στο Ισραήλ, στο Binyenei HaUma στην Ιερουσαλήμ. Συγκριτικά θα αναφέρουμε ότι το 2018 στη Λισαβόνα η χωρητικότητα ήταν 20.000, το 2017 ήταν 11.000 άτομα, ενώ το 2015 και 2016 υπήρχαν 16.000 θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια στη σελίδα https://www.leaan.co.il/eu1/.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικό όταν μου έχεις φαβορί τραγούδια σαν της Ιταλίας και της Ισλανδίας δεν αξίζει τον κόπο να πας.

    • Αυτό είναι το πρόβλημα η ότι είναι πανάκριβα. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα απούλητα είναι στον 2ο ημιτελικό που δεν έχει ούτε Ισλανδία ούτε φυσικά Ιταλία

    • Ενώ η Ελβετία και η Ολλανδία είναι καλύτερα που θες εσύ δηλαδή? Του χρόνου ο διαγωνισμός θα γινει στην Μόσχα πάρτε το χαμπάρι

    • Από πότε μια μπαλάντα που το μόνο που χρησιμεύει είναι για νανούρισμα σε βρέφη και μια κακη αντιγραφή fuego με despacito είναι καλύτερα από το scream???

      • Είσαι τραγικός φίλε.Γιατι δεν πας να γίνεις υπηρέτης του Sergei?Ετσι κι αλλιώς για κάτι άλλο δεν κανείς.

      • Thunder, εγώ συμφωνώ μαζί σου για την Ολλανδια και την Ελβετία… Η Ολλανδία έχει ένα τραγούδι τόσο συνηθισμένο… Προτιμώ αν όχι εμείς, να κερδίσει η Ρωσία, που θα έχει σίγουρα το καλύτερο show!

  2. Και Ρωσία να γίνει δε θα με χαλάσει πάντως. Οι επιτροπές θα στηρίξουν Ολλανδία φέτος αυτό ειναι σίγουρο (αφορμή έψαχναν άλλωστε και έχει χρόνια)
    Αν η Ρωσία δεν τιμωρηθεί από επιτροπές και κερδίσει το televoting μπορεί να κερδίσει.

  3. αχαχαχχαχαχ πανε καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    240 ευρω εισιτηριο;;;;
    σιγα μην παει ο κοσμος να δωσει 240 ευρω για να δει την ισλανδια την ολλανδια και την ελβετια. ειδικα το σκηνικο φετος εξαιρετικα μικρο κ φθηνο. μεχρι και το xfactor στον ΣΚΑΙ καλυτερη σκηνη και στουντιο ειχε. ειναι που περυσι δεν ειχε ετοιμο σταδιο η κυπρος να κανει φετος την eurovision ενω το ισραηλ ηταν ετοιμο;;; τι να πω…
    ευχομαι του χρονου να παει στην Κυπρο ο διαγωνισμος γιατι της αξιζει. τοσο για την περσινη εμφανιση οσο και για την φετινη. κανενα αλλο τραγουδι δεν αξιζει νικη. ουτε η ολλανδια ουτε η ελβετια ουτε η ισλανδια. καλα για σουηδια ουτε καν. εαν δεν παρειε φετος πρωτια η κυπρος να αποσυρθει οπως πολυ ορθα επραξε και η Βουλγαρια και η τουρκια.

  4. Αν δεν θέλουν απούλητα, να ρίξουν τις τιμές οι Ισραηλινοί…έλεος. Έχω φίλο Ισραηλινό που μένει κοντα Τελ Αβιβ κ δεν θα πάει ούτε ημιτελικό ούτε τελικό να δει λόγω των τιμών. Και το Ισραήλ δεν είναι Σκανδιναβία για να δικαιολογούνται αυτές οι τιμές λόγω υψηλών μισθών όπως μου λεει. Καμία σχέση! Ισως πάει σε κάποια dress rehearsal.

  5. Άλλες χρονιές πόσο ήταν το εισιτήριο ρε παιδιά; 7.500 χωρητικότητα μου φαίνεται υπερβολικά μικρό. Και μιλάμε και για πόσα απούλητα εισιτήρια. Ας κατεβάσουν τις τιμές και τότε θα δουν πληρότητα. Γιατί φέτος συρρικνώθηκε τόσο πολύ ο διαγωνισμός; Όσο να πεις, σε πιάνει μια απογοήτευση. Αναπολώ Eurovision Μόσχα 2009, Ντίσελντορφ 2011, Κοπεγχάγη 2014 για τις άρτιες (από κάθε άποψη) διοργανώσεις τους. Μας προσέφεραν ένα υπερθέαμα. Εναποθέτω τις όποιες ελπίδες μου στο να βγει έστω ένα όμορφο τηλεοπτικό show και να έχει σασπένς και να περάσουμε όλοι καλά γιατί αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Ευχαριστούμε παιδιά που μας ενημερώνετε ακόμα και αυτές τις Άγιες μέρες. Πάντα μπροστά. Έγκυροι και πρωτίστως έγκαιροι. Ξεκουραστείτε και τα καλύτερα έρχονται! ?

  6. Λοιπόν όπως ξέρετε έχουν αρχίσει οι stand in rehearsals όλους άλλοι τραγουδιστές αντικαθιστούν τους κανονικούς καλλιτέχνες για να δοκιμαστούν πράγματα στη σκηνή! Επειδή μιλάω με έναν από τους βοηθούς στη σκηνή μου είπε ότι μέχρι τώρα από ότι έχει δει η πιο εντυπωσιακή πρόβα ήταν αυτή της Τσεχίας όταν τον ρώτησα για την Κύπρο μου είπε ότι περίμενε κάτι παραπάνω κάτι πιο εντυπωσιακό οχι ότι δεν ήταν καλό αλλά το video wall και οι κινήσεις ήταν βαρετά για την Ελλάδα απ οτι κατάλαβα η πρόβα ήταν χθες αλλά δεν την έχει δει από ότι έχει δει και δεν τα έχει δει όλα είναι ότι οι κινήσεις των χορευτριων μας είναι πολύ καλές, μόνο τις κινήσεις έχει δει και όχι όλη την πρόβα! Μου είπε ότι θα μου κάνει update την Κυριακή!!!

    • Αυτά είναι τα σχόλια και η βαθμολογία από έναν Ισπανό που ισχυρίζεται ότι είδε τα παρακάτω stand-in:

      Κύπρος – 5/10 (Απλά ok)
      Άγιος Μαρίνος – 6/10 (Αναμενόμενο)
      Μαυροβούνιο – 2/10 (Αδιάφορο)
      Βέλγιο – 8/10 (Αναπάντεχα καλό, μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω και να γίνει περισσότερο σκοτεινό)

    • το video wall και οι κινησεις ηταν βαρετες για την κυπρο;;;; δηλαδη απ το video wall τι περιμενε να δει αυτος;;;;; την ταμτα γυμνη;;; ελεος με τις χαζομαρες του καθε τεχνικου. μονο οταν ανεβει η ταμτα στη σκηνη κ κανει επισημα προβα και αποδοθει 100% σκηνοθετικα και χορογραφικα απο την ιδια την ταμτα με την ομαδα της θα μπορουμε να εχουμε αποψη. για τα 4 μαυρα κουτια ο φιλος σου ο τεχνικος δεν ειπε τιποτα; τι τα ειχανε πανω στη σκηνη;;;
      επισης λες οτι οι κινησεις των χορευτριων στην ελληνικη αποστολη ειναι πολυ καλες;;; ποιες κινησεις;;; τι χορευτικο θα κανουνε σε αυτο το τραγουδι;;;; φασκεις κ αντιφασκεις. τι μια λες δεν την εχει δει την ελληνικη προβα δεν τα εχει δει ολα αλλα οι κινησεις των χορευτριων της ελλαδας ειναι πολυ καλες… αναξιοπιστος ο φιλος σου ο τεχνικος.. χαχαχα

      • Λοιπόν ας το ξεκαθαρίσουμε, δεν επιτρέπεται να δωθούν λεπτομέρειες για την σκηνική εμφανιση μιας χώρας! Πριν ακόμα τις stand in rehearsals Υπάρχουν οι demo rehearsals όπου οι χορεύτριες και η τραγουδίστρια κάνουν τις κινήσεις που θα κάνουν στην σκηνή για να μπορέσουν να συγχρονησουν τα φώτα κλπ! Είδε μόνο τις κινήσεις από την χορογραφία και μου είπε ότι ήταν πολύ καλές σε αντίθεση με την Κύπρο που οι κινήσεις ήταν βαρετές περαιτέρω λεπτομέρειες δεν επιτρέπεται να δωθούν! Για τα κουτιά δε μου είπε τίποτα για αυτόν τον λόγο!! Πάντως εμένα μου είπε ότι από όσες χώρες είδε η Τσεχία ήταν η πιο ωραία! Οταν ερθει η ωρα της Ελλάδας θα σας κάνω update! Και για να σου λύσω την απορία το 2015 το Βέλγιο που είχε πιο αργό τραγούδι χορογραφηθηκε αρτια γιατί να μην μπορεί και της Ελλάδας??

      • Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα λάβεις υπόψην σου τα γραφόμενά μου! Εγώ λέω απλώς αυτά που ήδη γνωρίζω και στάθηκα λίγο τυχερός έτσι ώστε να ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω και να σας τα μεταβιβασω έτσι για να φύγει η αγωνία μερικών! Τωρα συνειδητοποιώ ότι έκανα μεγάλο λάθος διότι βλέπω ότι με αμφισβητούν και μου λένε πράγματα δίχως βάση!! Αν θέλετε τα πιστεύετε αν δε θέλετε οχι μην τα δείτε όμως στις πρόβες και λέτε ” τι έγινε ρε γαμωτο με την Τάμτα?” Εύχομαι η κοπέλα να τα καταφέρει να ξεπεράσει το οποίο πρόβλημα υγείας που έχει και να έχει καλή σκηνική εμφάνιση όπως ακριβως και για την Κατερίνα μας!!

  7. Ε συγγνώμη τώρα μας δουλεύουν;;; Με τέτοιες τιμές τι περίμεναν; Να ξεπουλήσουν; Απ τον καναπέ μας με σνακ κλπ καλύτερα θα ναι

  8. Κύριοι του ogae…προσεχετε λίγο τη δημοσίευση σχολίων ανά άρθρο κ πραγματικά σταματήστε να δημοσιεύετε τα άσχετα σχόλια μερικων. Μπήκα να διαβάσω κ να γράψω κατι για το θέμα των εισιτηρίων στο Ισραήλ κ από πάνω μου διάβαζα παντελώς άσχετα σχόλια όπου έγραφε ο καθένας τον κοντό του κ το μακρύ του για Ρωσιες, Ολλανδιες κ δεν ξέρω εγώ τι. Εάν θέλετε να εξακολουθήσει να έχει το σάιτ σας μια ποιότητα, φροντίστε να υπάρχει κάποιου είδους moderation για να μπαίνει τάξη. Κάπου πια καταντάει αηδία αυτό το πράγμα. Χρόνια πολλά με υγεία

    • Δημοκρατία έχουμε και θα λέω ότι θέλω Θανασάκη .Κατάλαβες αγόρι μου???

      • Φυσικά κ έχουμε δημοκρατία θαντερακο, αλλά να γράφουμε σχόλια επί των άρθρων κ όχι ότι μας φανταξει

      • Και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα θαντερακο, αλλά κ σε πολλούς άλλους. Χριστός Ανέστη

    • Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, η φαντασία ορισμένων “οργιάζει”… Γι’ αυτό το λόγο, διαβάζουμε τα σχόλια χωρίς να δινουμε βάση έως ότου δούμε τις πρόβες. Μέχρι τότε, ας το διασκεδάσουμε!

  9. Καλό Πάσχα σε όλους
    Σημείωση: το 99% των σχολίων στα υπόλοιπα άρθρα ήταν επι του θέματος
    Ωστοσο υπάρχουν άρθρα που ούτε πολλά μπορείς να πεις όποτε τι να έρθει κάποιος και να γράψει κάτι για μένα δεν είναι κακο
    Επίσης εάν πήγαινε ο Μιλτος να γράψει τις πληροφορίες πιυ είχε για την Κύπρο στο τελευταίο άρθρο του Ogae για Κύπρο και αντίστοιχα Ελλάδα κανείς δε θα τα διάβαζε
    Και πάλι αναφέρομαι στο γεγονός ότι κατά τις 99,9% κάθε άρθρου έχει γνώμες επι του θέματος πλην αυτού εδώ
    Καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Κυπρο μας
    ΥΓ Άσχετα αν συμφωνούν κάποιοι ή όχι μαζί του ο thunder γράφει σχόλια συνέχεια για το διαγωνισμό και δεν εμφανίστηκε το 16 και το 19 οοως κάποιοι άλλοι
    Εξυπακούεται ότι πρέπει να του ασκείται κριτική αλλά η αλήθεια είναι ότι όσα έλεγε περισυ βγήκαν για Ελλάδα Ελπίζω να διαψεύστείς φέτος πάντως
    Και γω περίμενα τον Σεργκευ με καλύτερο τραγούδι αυτή είναι η αλήθεια ( τι την ήθελε την μπαλάντα είναι καλύτερος στα χορευτικά) αλλά μπορεί να εντυπωσιάσει επι σκηνής. Το όλο πράγμα θα παιχτεί στην βαθμολογία των επιτροπών γιατί το 12αρι από το televoting δηλαδή την πρώτη θέση θα το πάρει ο ρώσος για πόλους και διάφορους λόγους Θα κάνουν τα πάντα οι Ρώσοι όπως περισυ οι Ισραηλινοί

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ