EUROVISION 2019: Το μεγαλύτερο Eurovision Village όλων των εποχών!

ΟΚΑΝ αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον χώρο που θα φιλοξενήσει το Χωριό της Eurovision, (Eurovision Village), στα πλαίσια του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού στο Τελ Αβίβ.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Το Χωριό της Eurovision θα βρίσκεται στο Πάρκο Charles Clore, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Είναι το μέρος όπου θα συγκεντρώνονται οι χιλιάδες φίλοι του Διαγωνισμού. Θα λειτουργήσει από τις 12 ως τις 18 Μαΐου και ώρες 17:00 – 23:00 (τοπική και ώρα Ελλάδας). Τις ημέρες των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού θα είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος της μετάδοσής των. Την Παρασκευή 17 Μαΐου θα λειτουργήσει από τις 12:00 ως τις 18:00.

Το Πάρκο Charles Clore

Τι θα προσφέρει το Eurovision Village

Στο μεγαλύτερο Eurovision Village που θα στηθεί ποτέ, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες, απ’ όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη μετάδοση των Ημιτελικών και του Τελικού της Eurovision. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα σόου από ένα μεγάλο μπαρ με θέα προς τη θάλασσα και ιδιαίτερους φωτισμούς! Θα υπάρχουν επίσης stands με τοπικές σπεσιαλιτέ και φαγητά.

Όλες τις ημέρες θα δίνονται συναυλίες από γνωστά ονόματα του Ισραήλ, όπως ο Ivri Lider, η Shefita (φιναλίστ του The Next Star 2019), το ροκ συγκρότημα Ethnix, το συγκρότημα παρωδίας Eurofalsh, καθώς και ένα συγκρότημα που θα ερμηνεύει διασκευές των ΑΒΒΑ.

Οι πιο σημαντικές εμφανίσεις όμως θα είναι αυτές των Static & Ben El, της Stephane Legar, της Dana International και του Izhar Cohen.

Φεστιβάλ φαγητού του Τελ Αβίβ

Την ίδια περίοδο (12-18 Μαΐου) θα λάβει χώρα και το ετήσιο Φεστιβάλ Φαγητού του Τελ Αβίβ σε ξεχωριστό κτιριακό συγκρότημα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν νοστιμιές από διάσημους σεφ του Τελ Αβίβ. Τα εστιατόρια που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ θα είναι τα Manta Ray, Onza, Messa, The Blue Rooster και πολλά άλλα.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ