ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Με επιρροές από τον Βασιλιά των Λιονταριών η εμφάνιση των KEiiNO στο Τελ Αβίβ!

Οι KEiiNO θα εκπροσωπήσουν τη Νορβηγία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι τους “Spirit in the Sky”. Σε συνέντευξη που έδωσαν στο metro.co.uk στο London Eurovision Party έδωσαν λεπτομέρειες  για την εμφάνιση τους στο Τελ Αβίβ.

Ο ένας εκ των τριών μελών του συγκροτήματος,Tom Hugo, δήλωσε: 

Νιώθω μεγάλη τιμή που ο νορβηγικός λαός μας ψήφισε να τον εκπροσωπήσουμε. Μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες, θα ήταν ανήκουστο ο νορβηγικός λαός να ψηφίσει έναν ομοφυλόφιλο, ένα Σάμι στην καταγωγή και μια γυναίκα – καλά, ίσως μια γυναίκα θα γινόταν αποδεκτή. Δεν είμαστε ένα τυπικό συγκρότημα. Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε τον κόσμο να αλλάζει προς το καλύτερο”

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Alexandra Rotan ανέφερε σχετικά με την παρουσίαση του “Spirit in the Sky” στον διαγωνισμό της Eurovision:

Θα είναι μια αρκτική έκδοση του Βασιλιά των Λιονταριών.

Σίγουρα περιμένουμε την εμφάνιση των KEiiNO με μεγάλο ενδιαφέρον. Υπενθυμίζουμε ότι η Νορβηγία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 (16 Μαΐου 2019) και θα εμφανισθεί στην δέκατη πέμπτη θέση.

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας στον διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com

[Φωτογραφία: Youtube]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασιλιας των λιονταριων? Μυριζομαι κιτς εμφανιση αν και δεν το θελω. Ελπιζω να κανουν κατι καλο γιατι το τραγουδι σιγα σιγα εχει παρει την κατρακυλα και ειναι πολυ πιθανο να μην περασει τελικο αν κανει καμια κιτς εμφανιση.
    3/41 στην καταταξη μου
    1/18 στον ημιτελικο
    Προβλεψη: οριακη προκριση/οριακος αποκλεισμος
    αν περασει μεταξυ 20-25
    Ελπιζω να μην με απογοητευσει

  2. Αν βασιστούν στην αισθητική του βίντεο κλιπ νομίζω θα δούμε τον ορισμό του κιτς! Ποτε δεν ήμουν ιδιαίτερα φαν του τραγουδιού ( το θεωρώ υπερτιμημένο από τους eurofans) και όσο περνάει ο καιρός πειθομαι ότι θα μείνει οριακά εκτός τελικού… Για να δούμε…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ