ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ του “Siren Song” της Maruv!

Η Maruv, η φετινή νικήτρια του Vidbir 2019, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα του φετινού Διαγωνισμού της Eurovision. Μετά τους όρους που έθεσε η Ουκρανική κυβέρνηση, η Maruv αρνήθηκε να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ εκπροσωπώντας τη χώρα της (δείτε εδώ). Τελικά, οι προσπάθειες της Ουκρανικής τηλεόρασης να βρει αντικαταστάτη δεν καρποφόρησαν και ως αποτέλεσμα η χώρα αποσύρθηκε από τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision (δείτε εδώ).

Η Maruv το τελευταίο διάστημα συνέχισε κανονικά τις εμφανίσεις της τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Ρωσία και ταξίδεψε μάλιστα και στο Τελ Αβίβ στα πλαίσια των περιοδειών της. 

Mέσω των λογαριασμών της στα social media, η Maruv μας προϊδέασε για την κυκλοφορία του επίσημου βίντεο κλιπ του τραγουδιού της “Siren Song” με το οποίο κέρδισε το Vidbir 2019.

Σήμερα δόθηκε στην κυκλοφορία το επίσημο βίντεο κλιπ του Siren Song (Bang).

Πως σας φαίνεται το βίντεο του κλιπ του Siren Song; Ποια πιστεύετε θα ήταν η τύχη του αν συμμετείχε κανονικά στον Διαγωνισμό της Eurovision;

[Φωτογραφίες: Maruv facebook, Youtube]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από φωνή, κορμάρα… Ας είμαστε ειλικρινείς, με τόσο αδύναμο συνθετικά τραγούδι και με ανύπαρκτη φωνή, θα είχε εξαιρετικά κακή τύχη με τις επιτροπές, ακόμα και αν πήγαινε στο Τελ Αβίβ.

  2. χαχαχχαχαχχαχα
    Μα θελει και ερωτημα;
    Ακομα και η ομοφοβικη Ρωσια θα του εδινε 12αρι.

  3. “justify my love” απο τα lidl Κιεβου. Φαίνεται ότι είναι επαγγελματίας πάντως. Σε ποιον τομέα δεν ξέρω ακριβώς βέβαια.

  4. Aπαίσιο. Ένα τριλεπτο λεσβιακό σοφτ πορνό και μάλιστα από τα κακά ?
    Το δε “l” στο λοβ μι λοβ μι λοβ μι μορ που κολλάει όλη η γλώσσα στον ουρανίσκο κάνοντάς το να ακούγεται παχύ (όπως συμβαίνει σε πολλούς σλαβόφωνους) μ’ενοχλει πολύ για κάποιο λόγο. Γυρίστε όλοι στην εθνική ή τη μητρική σας γλώσσα ρε παιδιά. Μια χαρά είναι και τα ουκρανικά! Razom nas bahato naz nje podo late..??

  5. Έστω κι αν το κρίνουμε αρνητικά (ούτε κι εγώ είμαι φαν) ας μην γελιόμαστε. Έπαιζε ψηλά στα προγνωστικάκαι τις προτιμήσεις και με τα παρεκλόμενα στον εθνικό τελικό, αν τελικά διαγωνιζόταν θα είχε πολύ ισχυρό ρεύμα και θα έφτανε ψηλά (κοινό και σίγουρα τις ανατολικοευρωπαϊκές επιτροπές).

  6. Τι κουκλάρα θεέ μου σαν τη dua lipa μοιάζει . Μια βελτιωμένη εκδοχή της dua lipa

    • ναι, εκεί που αεριστηκε η dua lipa βγήκε η maruv. Παρότι εσχάτως η dua εμφανίζεται σαν εκκολαπτομενο νυμφιδιο, τουλάχιστον μπορεί να τραγουδήσει υποτυπωδως και δεν κάνει σόου βιζιτας.

  7. Τέλειο το βίντεο κλιπ, όπως και το τραγούδι, όπως και η MARUV. Πολύ κρίμα που δε θα τη δούμε ζωντανά και στον τελικό της EUROVISION!

  8. Από τα αγαπημένα μου φέτος! Κρίμα που τελικά δεν θα λάβει μέρος. Νομίζω θα τα πήγαινε εξαιρετικά.

  9. Τραγουδαρα κ φωνάρα, είναι πολύ κρίμα που δεν θα συμμετάσχει φέτος, άνετα θα ήταν 5αδα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ