EUROVISION 2019: Ακυρώθηκαν τα σχέδια για το κάμπινγκ!

Τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί ότι στο Πάρκο Ganei Yehoshua, στην καρδιά του Τελ Αβίβ, επρόκειτο να δημιουργηθεί χώρος που θα φιλοξενούσε αντίσκηνα και τροχόσπιτα με σκοπό να προσφέρουν κατάλυμα για όσους δεν κατάφερναν να κλείσουν διαμονή αλλού στην πόλη.

Οι λόγοι της ματαίωσης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ειδησεογραφικής σελίδας globes.co.il, δεν θα δημιουργηθεί τελικά χώρος για κάμπινγκ, επειδή καμία εταιρεία δεν υπέβαλε προσφορά στην προκήρυξη του Δήμου Τελ Αβίβ. Βάσει του συμβολαίου, εκτός από την περάτωση κατασκευής του κάμπινγκ, η ανάδοχος εταιρεία θα ήταν υποχρεωμένη να διοργανώσει 3 events για 1.000 άτομα. Αυτό και μόνο το γεγονός περιόρισε τον αριθμό των υποψήφιων εταιρειών.

Ένας δεύτερος λόγος ήταν ότι ο εξοπλισμός για κάμπινγκ ήταν ελλιπής για έναν τέτοιο χώρο στο Ισραήλ. Επιπλέον, δεν υπήρξε καμία υποστήριξη εκ μέρους της Αρχής Προστασίας Φύσης και Εθνικών Πάρκων του Ισραήλ.

Ο Δήμος Τελ Αβίβ-Γιάφα εργάζεται για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους τουρίστες που θα καταφτάσουν στην πόλη για τη Eurovision. Δυστυχώς η πρωτοβουλία για την Πόλη των Σκηνών (Tent City) δεν πέτυχε λόγω έλλειψης ανταπόκρισης στην προκήρυξη. Δουλεύουμε πάνω σε άλλες λύσεις που θα διευκολύνουν τους τουρίστες να χαρούν δραστηριότητες και events που θα προσφέρει η πόλη.

Δήμος Τελ Αβίβ-Γιάφα
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Eurovision από το 2016 και μετά δεν είναι αυτό που ήταν παλιά.Οι επιτροπές κάνουν ότι θέλουν,το νέο σύστημα βαθμολόγησης αντί να ευνοεί το Televoting ευνοεί περισσότερο της επιτροπές(η Σουηδία που πάτωσε στο Televoting βγήκε έβδομη ενώ με το παλιό σύστημα θα έβγαινε 11η).Οι άνθρωποι στα press room είναι ότι να ναι μόνο κουτσομπολιό και λοατ κοινότητα χωρίς ίχνος ιδέας από μουσικής,τραγούδια κλόουν που πριν από μερικά χρόνια δεν θα ήταν ούτε στο Top 15 βγαίνουν 10αδα.

    Μόνο κατάντια για έναν σπουδαίο διαγωνισμό που έβγαλε τραγουδάρες όπως τους ABBA,love shine a light Katrina,my number one,fairytale και euphoria.Ευχομαι να αλλάξει αυτή η μοίρα του διαγώνισμου αν και δεν το βλέπω,δεν τους άρεσε μόνο το Televoting βάλανε τις επιτροπές για να κάνουν πολιτικό παιχνίδι.

      • Δεν ξέρω ρε φίλε μου την σπάει που οι Σουηδοί άλλαξαν το σύστημα για να βγαίνουν 10αδα με την βοήθεια των επιτροπών.Χαθηκε η μαγεία των 12 και 10 βαθμών πια.Το καλύτερο σύστημα ήταν του 2009-12 με μια όμως μικρή τροποιηση 60% Televoting και 40% επιτροπές θα ήταν το καλύτερο.

    • Οχι και το my number one τραγουδαρα.ενα μετριο τραγουδι (γερμανου στιχουργος αυτο τα λεει ολα) ηταν που αν υπηρχαν επιτροπες δεν θα κερδιζε.
      Οσο για τις επιτροπες εχεις δικιο με αποκορυφωμα το 2015,Σουηδια,αυστραλια και ρωσια τα καλα παιδια των επιτροπων.
      Και το χαλι δεν ειναι απο το 16 ειναι απο πολυ παλια με αποκορυφωμα τις γριες το 12 δευτερη θεση για να βγουν δευτερες τις ψηφισαν και οι επιτροπες.

      • Πρέπει να φύγουν οι επιτροπές η να πάμε στο παλιό σύστημα βαθμολόγησης με 60-40 υπέρ του κοινού.

      • Φυσικά και είναι τραγουδάρα και εμφανισάρα το MY NUMBER ONE!!! Τελικά, όλα μας ξινίζουν!!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!

  2. Εδώ πριν λίγες μέρες παραλίγο να πέσουν στο Τελ Αβίβ ρουκέτες από τη Γάζα. Θέλουν και κάμπινγκ.. Αστείο.. Ωραια διοργάνωση θα δούμε πάλι… :” ‘)

  3. Βρε παιδια, ειχαμε μονο επιτροπες, παραπονιομασταν οτι ο κοσμος δεν ψηφιζει. Βαλαμε 100% το κοινο, παραπονιομασταν οτι οι βαλκανικες, οι ανατολικες και οι σκανδιναβικες αλληλουποστηριζονται. Το καναμε 50-50, παλι παραπονιομαστε. Αν εξαιρεσεις το το 12 και το 15 που χαρηκα που κερδισε η Σουηδια – μην πεσετε να με φατε εσεις που θελατε την Ιταλια, σχεδον ολοι δηλαδη – ουτε κι εγω συμφωνω με τα βραβεια, αλλα νομιζω οτι ειναι το πιο ισορροπημενο συηστημα. Μια ισως καινουρια προταση ειναι να εχουν περισσοτερα μελη οι επιτροπες. Με τις επιτροπες ειδαμε χωρες ξεκαθαρα υπερτιμημενες, τυπου Ουκρανια, Αρμενια, Αζερμπαιτζαν και Ρουμανια να καταποντιζονται. Ας δουμε τι ειχαμε, τι εχουμε και να σκεφτουμε τι να αλλαξει η πισω σε τι θελουμε να ξαναγυρισουμε. Προσωπικα δεν θα ηθελα να ξαναδω τραγουδια σαν το Quele Quele στην πενταδα. Παλι θα πεσουν να με φανε αλλα θα ειμαι ψυχραιμος.

    • Πρέπει να πάμε στο παλιό σύστημα (2009–15) αλλά με 60-40 υπέρ του κοινού.Επισης γνωρίζουμε ότι στις επιτροπές τα περισσότερα άτομα δεν έχουν καμία σχέση με την μουσική

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ