Κροατία: Με την ίδια σκηνική παρουσία το “The Dream” στο Τελ Αβίβ!

Η Κροατία θα εκπροσωπηθεί στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision από τον Roko Blažević και το τραγούδι «The Dream» μετά τη νίκη του στο χθεσινό τελικό του «Dora 2019» (δείτε εδώ).

Μιλώντας στο Eurosong.hr, ο Jacques Houdek, δημιουργός του τραγουδιού, επιβεβαίωσε ότι το «The Dream» θα διατηρήσει την ίδια ιδέα για τη διοργάνωση του διαγωνισμού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Ο Jacques Houdek, ο οποίος εκπροσώπησε την Κροατία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2017 με το «My Friend» κατακτώντας την 13η θέση, και έγραψε το «The Dream» που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στο Ισραήλ, μίλησε για τη νίκη του Roko Blažević και τι μπορούμε να περιμένουμε στο Τελ Αβίβ. Ο Jacques ενημέρωσε το Eurosong.hr ότι ο πυρήνας της παράστασης του “The Dream” θα παραμείνει ο ίδιος για την Eurovision, αλλά ότι θα δουλέψουν για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή επίδραση στη σκηνή στο Τελ Αβίβ.

Ο μέντορας του Roko δήλωσε πως δεν ήταν σίγουρος για τη νίκη στο χθεσινό τελικό:

Όλα ήταν ανοιχτά μέχρι το τέλος, αλλά τελικά είμαστε ακόμα ευχαριστημένοι. Θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιολογήσουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, των ανθρώπων που κάνουν όλα αυτά…Ας πάμε στο top 3. Πρέπει να πάμε. Ή θα κερδίσουμε. Όχι επειδή είμαστε τρελοί ή τρελά φιλόδοξοι, αλλά επειδή πιστεύουμε ότι μπορούμε. Έχουμε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή και ένα τραγούδι φαινόμενο

Ποιος είναι ο Roko Blažević;

Ο Roko γεννήθηκε στο Σπλιτ το 2001 και έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι το 2017. Μετά τη νίκη του στο «Pinkove Zvezdice» στη Σερβία τον Ιούλιο του 2017, έγινε ευρέως γνωστός στον κόσμο. Το 2018 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο κροατικό σόου «Zvijezde». Μέντορας του είναι ο Jacques Houdek.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση που του έδωσε την πρώτη θέση με ομόφωνη απόφαση κοινού και κριτικής επιτροπής στο «Dora 2019»

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Κροατίας; Συμφωνείτε με την απόφαση να κρατήσουν την ίδια σκηνική παρουσία στο Τελ Αβίβ;

[Πηγή/ Φωτογραφία: eurovoix.com]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν έχεις ένα ποιοτικό τραγούδι και έναν ερμηνευτή με καλλιτεχνική υπόσταση και φωνή, η σκηνική παρουσία και οι φανφάρες δεν παίζουν ρόλο. Η Κροατία ότι και να κάνει δεν πρόκειται να έχει τύχη.

  2. Υπέροχο τραγούδι, εκπληκτική φωνή, αλλά η σκηνική παρουσία μ’ αυτά τα φτερά, αίσχος !!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ