ΓΑΛΛΙΑ: Το βίντεο κλιπ του “Roi”!

Η Γαλλία στις 26 Ιανουαρίου επέλεξε τον εκπρόσωπο της στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Ο λόγος για τον Bilal Hassani, ο οποίος με το τραγούδι του «Roi» κατέκτησε την πρώτη θέση στον εθνικό τελικό Destination Eurovision 2019!

Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο βίντεο κλιπ του «Βασιλιά». Πρόκειται για την πρώτη φετινή συμμετοχή του διαγωνισμού της Eurovision που οπτικοποιείται. Στο βίντεο κλιπ που δημιούργησε η καταξιωμένη στο χώρο Anne Rivoallan, παρακολουθούμε ουσιαστικά την εξέλιξη του Bilal σε βασιλιά ο οποίος μέσα από τη μουσική του «κατακτά τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Πως σας φαίνεται η αισθητική προσέγγιση του κομματιού μέσω του βίντεο κλιπ;

Περιμένατε κάτι διαφορετικό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Γαλλίας στην Eurovision.

[Φωτογραφία:eurovoix.com]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σου αρέσει το τραγούδι του η το μήνυμα που περνάει;Μάλλον το δεύτερο γιατί το τραγούδι είναι υπό του μετρίου.

  1. Δεν μου αρεσει Τιποτα. Αλλα εχει καταφέρει με την φιγούρα του να μείνει στην ιστορία της eurovision

  2. Θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα με το βίντεο αλλά οκεί, το τραγούδι παραμένει ωραίο και ο ίδιος πολύ συμπαθής, εύχομαι τα καλύτερα!

  3. Πολύ τίποτα.. πρόχειρο κι ανεμπνευστο. Τα ίδια ρούχα φοράει πάλι; Κόλλημα; Ότι οι βασιλιάδες έτσι ντύνονται;

  4. Ο ερασιτεχνισμός στο μεγαλείο του! Και αυτή η κίνηση με το χέρι στο τέλος πολύ σπαστική! Ελπίζω στο televoting (γιατί στους κριτές είναι πάτος τέτοιος άφωνος) να μην πάρει ψήφους λόγω του μηνύματός του που έχει ακουστεί χιλιάδες φορές. Ένα κακό τραγούδι με έναν χειρότερο τραγουδιστή. Λάθος, Youtuber!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ