ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Το “Heaven” θα υποστεί αλλαγές!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, μέσα από τη διαδικασία του εθνικού τελικού “Montevizija 2019” εκπρόσωποι του Μαυροβουνίου στη Eurovision 2019 αναδείχθηκαν οι D – Moll (που σημαίνει “ρε μινόρε”, από όπου εμπνεύστηκαν και την παρουσίασή τους) με το τραγούδι “Heaven”!

Ο Γενικός Διευθυντής του RTCG, του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, Božidar Šundić, ανακοίνωσε ότι το RTCG θα κάνει τα πάντα για να παρουσιάσει τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου και τους D – Moll στο ευρωπαϊκό κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Επίσης, ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα θα συμμετέχει στα μεγάλα ευρωπαϊκά pre-Eurovision πάρτι του Άμστερνταμ, του Λονδίνου και της Μαδρίτης στα πλαίσια της προβολής της συμμετοχής.

“Όλη η ομάδα, ειδικά οι τεχνικοί, οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι, έκαναν τα πάντα για να φέρουν κοντά το φετινό Montevizija στους τηλεθεατές, που είναι και ο στόχος της τηλεόρασης “, συμπλήρωσε ο Šundić.

Επιπλέον, το RTCG θα συνεργαστεί με τους D – Moll για τη δημιουργία και την ηχογράφηση μιας νέας version του τραγουδιού “Heaven”.

“Αν η δομή του τραγουδιού αλλάξει, τότε δεν θα ταιριάζει με το βίντεο της παρουσίασής του στο Montevizija. Αν διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και τη δομή των στίχων / στροφών, τότε μπορούμε να κρατήσουμε το βίντεο της live εμφάνισης ως preview βίντεο της συμμετοχής”, δήλωσε ο Šundić.

Το μέλος του συγκροτήματος D-moll, Tamara Vujacic, δήλωσε ότι με μεγάλη χαρά εκπροσωπεί το Μαυροβούνιο στη Eurovision του Ισραήλ.

“Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε, υπάρχουν μεγάλες υποχρεώσεις μπροστά μας, αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το μέγιστο”, τόνισε η Tamara.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της συμμετοχής του Μαυροβουνίου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[πηγή: ESCKAZ.com]


Η Ιστορία του  Μαυροβουνίου στη Eurovision με μια ματιά…

  • 10 συνολικά συμμετοχές στο διαγωνισμό, με μόλις 2 παρουσίες στον Μεγάλο Τελικό!
  • Πρώτη συμμετοχή το 2007 με το τραγούδι «‘Ajde, kroči» και τον Stevan Faddy (22η θέση στον ημιτελικό με 33 βαθμούς).
  • Καλύτερη θέση η 13η (44 βαθμοί) το 2015 με το τραγούδι «Adio» που ερμήνευσε ο Knez
  • Πέρσι συμμετείχε με τον Vanja Radovanović και το «Inje», χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό (16η θέση στον B’ Ημιτελικό με 40 βαθμούς).
  • Τους περισσότερους βαθμούς συνολικά τους έχει δώσει στη Ρωσία, τη Σερβία και την Αλβανία, ενώ στους τελικούς αντί για την Αλβανία προτιμά την Ιταλία.
  • Τους περισσότερους βαθμούς συνολικά τους έχει λάβει από τη Σλοβενία, την Αρμενία και την Αλβανία

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οσες αλλαγες και να κάνουν το τραγούδι δν αξιζει!εκτος κι αν ηχογραφησουν κάποιο εντελως διαφορετικο!

  2. Ότι χωράει βελτίωση δε χωράει αμφιβολία. Αλλά πώς θα το φέρουν μονάχα με λίγες αλλαγές από τα late 90’s early 00’s στο σήμερα; Τον αράπη κι αν τον πλένεις λέει μια παροιμία. Επίσης μια λιγότερο σχετική “το αίμα νερό δε γίνεται” στην περίπτωση αυτή: το heaven city lights δε γίνεται..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ