To River West έτοιμο να υποδεχθεί τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2012!

Με ειδικό δελτό τύπου που απέστειλε σήμερα το River West AThens μας ενημερώνει για το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί εν όψει της διεξαγωγής του εθνικού τελικού για την ανάδειξη της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2012. Δείτε αναλυτικότερα:

Στον πυρετό προετοιμασίας του ελληνικού τελικού Eurovision 2012,  βρίσκεται το εμπορικό κέντρο RIVER WEST!
Όλα κινούνται σε ρυθμό Eurovision στα Δυτικά Προάστια:
διαγωνισμοί, προσκλήσεις, εκδηλώσεις, για το πιο μουσικό event της πόλης!

Το RIVER WEST, ως μεγάλος χορηγός του ελληνικού τελικού της Eurovision 2012, συνεχίζει με πυρετώδεις ρυθμούς τις προετοιμασίες, ενώ ανοίγει καθημερινά τις πόρτες του σε όλους τους Eurovision fans, με πολλές εκπλήξεις. Άλλωστε, για πρώτη φορά όλοι οι επισκέπτες του RIVER WEST θα μπορούν να απολαύσουν τη βραδιά του ελληνικού τελικού, από κοντά.  Ενώ όσοι κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου μέχρι το Σάββατο 10.03.2012, θα μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις από το Eurovision Kiosk για να παρακολουθήσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision από τον ειδικό χώρο, που θα στηθεί μπροστά στοstage!

Αλλά και οι καλλιτέχνες της Eurovision επιλέγουν RIVER WEST!
Λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της EUROVISION, το Σάββατο 10 Μαρτίου, από τις 17.30 έως τις 18.30, το RIVER WEST θα φιλοξενήσει τους καλλιτέχνες των 4 ελληνικών συμμετοχών, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Δώρα, τα συγκροτήματα Cassiopeia και Velvet Fire. Οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο ειδικό Eurovision kiosk που έχει στηθεί στο εμπορικό κέντρο για να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φανατικούς του διαγωνισμού.

Ο ρυθμός όμως συνεχίζεται και στην επίσημη σελίδα του RIVER WEST στο Facebook, όπου  διοργανώνεται κάθε μέρα Eurovision Quiz και οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σωστά σε Eurovision «μουσικές» ερωτήσεις! Κάθε μέρα «παντογνώστες» της Eurovision κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν τον ελληνικό τελικό, στον ειδικό χώρο μπροστά από το stage!

Το RIVER WEST ανοίγει τις πύλες του για τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision, στις 12 Μαρτίου. Δεν μπορείτε λοιπόν παρά να… Μπείτε στο ρυθμό του RIVER WEST… ελληνικός τελικός Eurovision 2012!

Θανάσης Νάκος

42 ΣΧΟΛΙΑ

    • και γιατι δεν το λες στα ελληνικα μωρη ψωναρα;;; δε το ξερεις πως ειναι;;;;;
      ΑΡΧΙΔΙΑ η’ @@

  1. Θα τραγουδησουν λαιβ??
    Ακουσα Παπαριζου και δεν τρελλαθηκα ειναι μια τζαζ εκδοχη του “popular” που θα τραγουδησει αυριο….!

  2. Παιδια ξερει κανεις αν θα τραγουδησουν λαιβ στον Ελληνικο τελικο οι διαγωνιζομενοι η θα φαμε στην μουρη κονσερβα???
    Το θεωρω απαραδεκτο να διαγωνιζοντε ατομα με πλαι-μπακ…ξευτιλα!

  3. Άν όντως τελικά ο τελικός είναι playback και ο κόσμος ψηφίσει οποιονδήποτε άλλον εκτός της Ελευθερίας θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας..
    Τουλάχιστον ξέρουμε οτι η κοπέλα έχει φωνάρα και στο live το έχει..Κάτι που δεν ξέρουμε από κανέναν άλλον αν ισχύει..Και το ότι αυτός ο τελικός γίνεται playback ,πραγματικά που ακούστηκε αυτό ξεφτίλα όμως, με προβληματίζει…Ελπίζω να μην “στηθούν” τα αποτελέσματα και στείλουμε ένα ωραίο show και από φωνή … κορμάρες…

    • Ότι θέλουμε θα ψηφίσουμε…
      Και σιγά το τραγούδι που έχει η Ελευθερίου για να αναδειχτεί η φωνάρα της, όλο οοοοοοοw οοοοοοοοw oooooooooooow ooooooooooow και νιαούρισμα. Και αυτή σίγουρα την κορμάρα της θα αναδείξει με κανά φουστάνι μέχρι τον αφαλό.

  4. Η λέξη ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ σας είναι παντελώς άγνωστη βλέπω! Αλλά δε βαριέσαι, κάθε χρόνο οι ίδιες αηδίες, και ευτυχώς το αποτέλεσμα δικαιώνει τους Έλληνες τηλεψηφοφόρους!
    Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, και να μας εκπροσωπήσει το καταλληλότερο κομμάτι και η καλύτερη εμφάνιση, ανεξάρτητα αν είναι η προσωπική μας προτίμηση ή όχι!

    • Σοβαρα τωρα θεωρεις οτι διαγωνισμος τραγουδιου με πλαι-μπακ ειναι “λογικος”..??
      Αισιοδοξος για ποιο πραγμα να ειμαι οταν αυτο που θα ψηφισω στον Ελληνικο τελικο μπορει να ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτο που θα ακουσω στο Μπακου(και να εχω βοηθησει με την ψηφο μου να ξευτιλιστει η χωρα μου…).
      Δεν τα λες σωστα στο συγκεκριμενο θεμα και μαλιστα οταν μιλαμε για “τραγουδιστες” που δεν τους εχουμε ακουσει ποτε λαιβ…αυτα ειναι καραγκιοζιλικια(αν ισχυουν).

      • Συμφωνω με τον ConP, καλη επιτυχια ναι, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα… τοτε με αυτη τη λογικη Αλεξανδρε, γιατι η Καλομοιρα, ο Λουκας κτλ… τραγουδησαν ζωντανα στους τελικους τους… να ηταν αναθεση καλλιτεχνη οκ να το δεχτω! το Killer Bee και το No parking εχει αρκετα σημεια με επεξεργασμενη φωνη… θεωρεις οτι αν επιλεγουν θα εχουμε το ιδιο αποτελεσμα στο Βaku? Οταν ειναι και καλλιτεχνες νεοι που δεν τους εχουμε ακουσει ζωντανα (τουαλαχιστον Ελενα, Βισση, Ρουβας ειχαν πορεια) τοτε ειναι περιεργο που θα πανε με playback στον τελικο μας…. βεβαια εαν ισχυει!

    • 2002…Θεός ο Ρακιντζής στο πλειμπακ αλλά στο Ταλίν????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????…..Αυτά!!!!
      Θα βγει η Ελλάδα στη σκηνή και θα αναρωτιόμαστε!!Αυτό στείλαμε στις 12 του Μάρτη;Ελπίζω το πλειμπακ να είναι απλώς φήμες που κάποιος απο δω άκουσε…Γιατι αν είναι αλήθεια!!

  5. Όλο αηδίες γράφονται! Σιγά μην κρίνουμε απο σκηνική παρουσία ! Αφού ο ίδιος χορογράφος θα τους κάνει όλους και θα πριμοδοτησει όποιον θέλει! Ενω το τραγούδι και η φωνη δεν αλλάζουν ! Η χορογραφία και το ενδυματολογικό για το τραγούδι μας θα δουλευτούν ειδικά για το Μπακού!

  6. Η Ελλάδα φέτος δεν κερδίζει με τίποτα…Ή η Ιρλανδία ή η Αγγλία θα κερδίσει(για όσες χώρες έχω πληροφορηθεί ως τώρα).Οπότε ας στείλουμε την Dora που είναι και Ελληνίδα 100%! (τουλάχιστον διάβασα ότι γεννήθηκε Ελλάδα και μεγάλωσε εδώ!)

    • Ελληνιδα 100%… μαλίστα, εμαθες οτι οι Velvet Fire ειναι αλλοδαποι ; ή η Cassiopeia; Οσο για την ΚΥΠΡΙΑ Ελευθεριου μαθε οτι οι ΚΥΠΡΙΟΙ ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ανηκουν στον Ελληνικο Εθνος… δεν υπηρχε ποτε κυπριακο εθνος… αρα Ανιστοριτο, ατοπο, αστοχο το μηνυμα σου! Εξαλλου το να γεννηθεις και να μεγαλωσεις στην Ελλαδα οπως λες, δεν σε κανει Ελληνα… θες να σου πω 300 ατομα που γεννηθηκαν εδω και ειναι ανθελληνες?? — Το σχόλιο το καταλαβατε ελπιζω— τωρα πως ξερεις οτι θα κερδισει η Αγγλια αφου ακομη δεν εχει βγαλει το τραγουδι?

      • μπραβο ρε gus πραγματικα προσκυνω! Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ!!!!!

      • Η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα και ούτε οι Κύπριοι Έλληνες..Βασικά για την Αγγλία έκανα λάθος,Σερβία ήθελα να γράψω…Όσο για τους 300 αυτούς,αυτοί θέλουν ένα γερό βρωμόξυλο!!!

      • eleni ζεις σε άλλο τόπο και χρόνο.. Οι Κύπριοι είναι Έλληνες κι εμείς είμαστε Ελλαδίτες Έλληνες!
        Έλεος όμως με τα κόμπλεξ μερικών εδώ μέσα…

      • Eleni μαθε λιγο, οχι πολυ, ελληνικη ιστορια και τα λεμε… τουλαχιστον ξερεις την γλωσσα που ομιλουν στην Κυπρο? ελπιζω με την ασχετοσυνη που εχεις να μην μας πεις οτι ομιλουν την… κυπριακη….
        Οσο για το σχολιο περι Σερβιας… γιατι ακουσες το τραγουδι του Zeliko και θεωρεις οτι ειναι δεδομενο να κερδισει?
        Στην συνθεση του τραγουδιο ειναι ο Δημητρης Στασος, ελληνας απο την Σουηδια οπως και η Παπαριζου!

    • Καλά το λιγότερο είναι η κυπριακή καταγωγή της, εδώ τη σύνθεση του τραγουδιού την έχουν κάνει σκανδιναβοί. Δηλαδή αν τα συνοψίσεις σκατά ΕΛΛΗΝΙΚΗ συμμέτοχη, με κυπρία τραγουδίστρια και σουηδούς σύνθετες. Που καταντήσαμε να ψωνίζουμε μουσική κονσέρβα από τα ΙΚΕΑ.
      Χάλια όλες οι συμμέτοχες φέτος πολύ παρακμή…

  7. Ξερετε εαν θα προβληθει απο την ERT HD ο Ελληνικος Τελικος; Δεν το πιστευω αλλα αν ξερει κανεις…ας μας πει

  8. Ξερει κανεις τι ωρα και σε τι καναλι θα προβληθει ο ελληνικος τελικος ? , γνωριζει κανεις ?

    • Στα πλαισια του καθεπρεπισμου και της ψευτοκουλτουρας και του ψευτοδηθεν… θα μεταδοθει απο την… ΕΤ1 τωρα λενε για 10 πριν λιγες μερες λεγανε στις 9 … βαλε εσυ απο τις 8 να εισαι σιγουρος….

  9. Ακυρη η προηγουμενη ερωτηση που σας εκανα , ξερω πως ολοι γνωριζεται τι θα γινει, απλως το λεω πληροφοριακα για ατομα που δεν το γνωριζουν , Δευτερα 12 Μαρτιου 2012 απο την Ετ1 και ΕΡΤ HD

  10. Στις 10 θα προβληθει τελικα…. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1 και από το webTV της ΕΡΤ στη διεύθυνση http://www.ert.gr/webtv.

    Δεν αναφερει για ΕΡΤ HD ουτε στo προγραμμα της ERT HD αναφερει οτι θα μεταδοθει…

  11. Σωκράτη αν είμαστε αδέρφια ή ξαδέρφια,δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει!!!Εγώ ξέρω πως είμαστε 2 διαφορετικές χώρες,με αρκετές ομοιότητες αλλά και αρκετές διαφορές.Αυτό δεν αλλάζει..Γιατί αν λέμε εμείς ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα τότε και οι Τούρκοι μπορούν να πουν ότι η Κύπρος είναι Τουρκία!!!

      • Φίλε έχω καλύτερη πρόταση:Πριν ανοίξει το ρημάδι της,δεν το τσιμεντώνει δια παντός να ησυχάσουμε!!Εκτός αν μας κάνει πλάκα.Τότε οκ!!

  12. για πρώτη φορά όλοι οι επισκέπτες του RIVER WEST θα μπορούν να απολαύσουν τη βραδιά του ελληνικού τελικού, από κοντά. Ενώ όσοι κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου μέχρι το Σάββατο 10.03.2012, θα μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις από το Eurovision Kiosk για να παρακολουθήσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision από τον ειδικό χώρο, που θα στηθεί μπροστά στοstage!

    Δηλαδη μπορει να πάει όποιος θέλει αλλα θα υπαρχουν και ειδικες θεσεις για οσους εχουν παρει προσκληση?
    ευχαριστω.

  13. Ποια πατριδα υπερασπιζεσε.Μην ξεχνας οτι το 1974 εμεις ξεπουλισαμε την Κυπρο στους Τουρκους.Για αυτο το λιγοτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην πιανουμε στο στομαμας την Κυπρο.Οσο για τον ελληνισμο αποτεληται απο 1.ΕΛΛΗΝΕΣ 2.ΚΥΠΡΙΟΥΣ 3.ΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.Πριν ανοιξουμε λοιπον το στοματακι μας ανοιγουμε κανα βιβλιο ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • εχεις δικιο, αλλα ας ειναι καλα τα καλοπαιδα της χουντας (Παττακος κτλ..) με την συνεργασια των φιλων Αμερικανων και των τωρα φιλων μας Ισραηλιτων… τελος παντων! Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν Εφιαλτες

  14. Paidia, ena steiloume to “Killer Bee” tha perasei aparatirito ston imiteliko pou eimaste! To “Aphrodisiac” me ton elliniko stoixeio den pernaei aparatirito! Tha 3esikwsei to stadio! Olo mpalantes einai to part 1!

  15. Η αλήθεια είναι ότι απορώ γιατί τόσος κόσμος θέλει το afrodisiac. Δεν το αντέχω με τίποτα. Για μένα το μόνο που αξίζει είναι το Killer bee. Ειδικά το afrodisiac και εν μέρει το baby im yours είναι τόσο αναμασημένα και αντιγραφές που δεν συγκινούν κανέναν. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπουν στο τελικό και θα καταλήξουν έξω από το top 15. Το killer bee έχει μεγάλες δυνατότητες και η τραγουδίστρια του γκρουπ η Ελενα έχει φωνάρα.Πρέπει να ρισκάρουμε και ελπίζω οι κριτές να θάψουν τα δύο “ελληνικού” υποτίθεται ρυθμού τραγούδια.

  16. Ελεος βρε παιδια δεν μαθατε ακομα αν θα τραγουδησουν λαιβ η πλαι-μπακ???
    Ρεζιλικια προβλεπω…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ