ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι KAZKA με το «Apart» στο Vidbir 2019! – Ποιο θέμα έχει προκύψει με τη συμμετοχή τους;

Οι KAZKA έδωσαν στην δημοσιότητα μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο youtube το τραγούδι τους «Apart» με το οποίο θα διεκδικήσουν τη νίκη στο Vidbir 2019 που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Αναζητώντας πληροφορίες για τους δημιουργούς του τραγουδιού του ουκρανικού συγκροτήματος, διαπιστώνει κανείς ότι ένας εκ των δημιουργών του, συγκεκριμένα ο συνθέτης του τραγουδιού, είναι ο Ruslan Kvinta, ο μουσικός παραγωγός της ουκρανικής εθνικής επιλογής.

 

 

 

Αναμφισβήτητα, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες εθνικής επιλογής και δεν παραβιάζει καμία διάταξη, αλλά σίγουρα δημιουργεί μια πίεση στους θεατές του Vidbir 2019. Επίσης, αν και ο Ruslan Kvinta δε θα έχει άμεση επιρροή στο αποτέλεσμα, θα είναι ο τέταρτος που θα κάθεται στο τραπέζι των κριτών (δείτε εδώ)

Τόσο η αποχώρηση της Tayanna κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όσο και εμπλοκή του μουσικού παραγωγού του Vidbir 2019 Ruslan Kvinta στο τραγούδι των KAZKA, έχουν δημιουργήσει μια ένταση στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εθνικής επιλογής της Ουκρανίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Vidbir 2019.

[Φωτογραφίες: youtube, esctoday]

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ