ΠΓΔΜ: Η Tamara Todevska στο Τελ Αβίβ!

Μόλις ανακοινώθηκε η εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ: Tamara Todevska, που επιστρέφει στον Διαγωνισμό με την ελπίδα ότι λάβει την υποστήριξη των επιτροπών και των τηλεθεατών από Ευρώπη και Αυστραλία.

Σε συνέντευξή της στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας, MRTV, αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και ότι θα είναι η πρώτη της προσπάθεια ως σόλο τραγουδίστρια.

Η Tamara Todevska στη Eurovision

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tamara Todevska συμμετέχει στη Eurovision. Το 2008 συμμετείχε μαζί με τους Vrčak & Adrijan και το τραγούδι που ερμήνευσε Let me love you, που πήρε τη 10η θέση στον 2ο Ημιτελικό, αλλά δεν προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό.

Επίσης, το 2004 συμμετείχε στα φωνητικά του τραγουδιού Life με τον Tose Proeski (14η θέση στον Τελικό). Το 2014 επίσης στα φωνητικά του To the sky με την Tijana (13η θέση στον 2ο Ημιτελικό).

πηγή και φωτογραφία: escxtra.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κάποιες φωνές που είναι φτιαγμένες για backing vocals. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει βελτιωθεί από το 2008 και να μην είναι ακόμα τόσο τσο*τα…

  2. Έχω μεγάλη απορία με ποιο όνομα θα εμφανιστούν φέτος,και πως θα αναφερθούν οι Έλληνες σχολιαστές τη στιγμή που θα προβάλλεται η ποστ καρντ της χώρας αυτής. Αλλά τι λέω, μια χαρά θα συνεχιστεί η προπαγάνδα αυτού το ψευδοκράτους

    • Όχι ακόμα. Υπάρχουν ακόμη διαδικασίες για την αλλαγή του ονόματος και την επίσημη αποδοχή του από τον ΟΗΕ.

  3. Δεν τους φοβάμαι τους Σκοπιανους!
    Κάνουν τα καλύτερα-χειρότερα acts στη σκηνή, και καταστρέφουν τα τραγούδια τους! Είτε ως στήσιμο, ειτε φωνητικά, είτε στιλιστικά…εχουν ταλέντο στο να τα κάνουν μάνταρα!
    Το ίδιο εύχομαι και φέτος, να κρατήσουν την παράδοση !
    Λογικά, φέτος θα θέλουν να προμοταρουν το νέο τους επίσημο όνομα Βόρεια Μακεδονία!
    Καλο 7ο συνεχομενο αποκλεισμό εύχομαι, για να μην τους φαμε στη μαπα και στον τελικο με το ονομα Β.Μακεδονια!

    Υ.Σ Πάντως την αμαρτία μου θα την πω, το καλύτερο τραγούδι που έστειλαν ποτέ τα τελευταία 10 και βάλε χρόνια, το είχαν στην παιδική eurovision φέτος. Εννοώ του 2018! Πολυ ωραίο τραγούδι…

  4. Η Tamara Todevska θα υποστει αλλον ενα αποκλεισμο δεν βλεπω να περναει τελικο με τιποτα θα εχει την ιδια τυχη που ειχε ο Omar Naber o Σλοβενος που δυο φορες πηγε στο Κιεβο το 2005 και 2017 και αποκλειστηκε

  5. Καλο πατο ευχομαι και εγω με την σειρα μου στους σκοπιανους για ακομα μια χρονια ναι πως αμα δεν προμοταρουν την νεα τους ονομασια σαν κρατος (λεμε τωρα) θα το πουν βορεια μακεδονια..
    Υ.Γ Κατα τα αλλα δεν σκευτομαστε και εμεις πολιτικα!

  6. Διαβάζω σε διάφορα άρθρα ότι το Ισραήλ έγινε η πρώτη χώρα που επίσημα αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Βόρεια Μακεδονία”. Αρα λογικά θα δούμε για πρώτη φορά τον όρο αυτό στη eurovision. Όσον αφορά τη συμμετοχή τους δεν νομίζω να περάσουν ούτε σε 10 χρόνια αν δε βελτιωθούν φωνητικά σκηνικά και κλπ. Φέτος με όσα έχουν γίνει δεν θα ήθελα να τους δω σε τελικό. BTW έστειλαν καλό τραγούδι το 12 και το 17

    • Το Ισραήλ δεν έχει καν πρεσβεία στα Σκόπια. ..
      Τι να αναγνωρίσει, ακόμα δεν άλλαξε το όνομα, υπάρχουν πολλά να γινουν

  7. Εσείς που λετε ολοι ότι θα πατωσουν τα Σκόπια για να δούμε και την Ελλάδα!!!! Γιατι τα τελευταία χρόνια χεράκι χεράκι παμε!!

    • Πες τα! Μερικούς τους έχει τυφλώσει το αδικαιολόγητο μίσος για τους γείτονες μας. Μας ενοχλούν όλοι και δεν κοιτάζουμε την καμπούρα μας.

      • Oταν έρθει η σειρά μας, θα κοιτάξουμε και την καμπούρα μας! Μην ανησυχείς!

        Για την ώρα…κοιτάμε την καπμπουρα των γειτόνων, που έχουν ταλέντο στο να καταστρέφουν τραγούδια live!

        Την αλήθεια λέμε, καμία κακία!

    • Ε όχι και χεράκι-χεράκι, με 6 συνεχόμενους αποκλεισμούς! Είπαμε, δεν πάμε καλά, αλλά δεν έχουμε συνεχόμενους αποκλεισμούς! 2 είχαμε και οχι συνεχόμενους!

      Και άλλωστε, η αλήθεια είναι μια…καταστρέφουν από μόνοι τους τα τραγούδια τους! Καμία κακία πάντως για τους γείτονες!

      Και το 2017 που είχαν ένα καλό ραδιοφωνικό τραγούδι, live ως στήσιμο και φωνητικά, ήταν κάτω του μετρίου! Για να μην πω για το περσινό…Έχουν ταλέντο οι Σκοπιανοι σε αυτό! Η καλύτερη τους χρονιά ( σχεδόν σε όλα) ήταν του 2006! Μου άρεσε και του 2012 προσωπικά και το τραγούδι πολύ!

      • Πόσο δίκιο έχεις για τη junior eurovision. Συμφωνώ επίσης και για τη συμμετοχή τους το ’12, μου άρεσε πολυ

  8. Θα ήθελα πολύ μια μικρή χώρα όπως η Β. Μακεδονία να κερδίσει. Ποιός ξέρει αν γίνει κάποτε…. μακάρι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ