ΑΥΣΤΡΙΑ: Αυτήν την εβδομάδα ο εκπρόσωπος!

Σε βίντεο που ανέβηκε σήμερα στο YouTube και στα πλαίσια της μουσικής εκπομπής Austrozone, ο Eberhard Forcher – ο επικεφαλής για την επιλογή της Αυστρίας για φέτος, όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια – αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστρίας.

Η επιλογή, λοιπόν, θα γίνει εντός της εβδομάδας και θα είναι εσωτερική. Τα υποψήφια τραγούδια είναι 3 – δεν αποκάλυψε ποια – και το ένα από αυτά θα πάρει το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ.

Μετριόφρων, μίλησε για το γεγονός ότι μετά την 3η θέση του Cesár Sampson και το τραγούδι Nobody but you, η μουσική σκηνή της Αυστρίας εμφανίζεται πιο ανοιχτή στο θέμα Eurovision, αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα της αποτυχίας, όπως το 2012 με το συγκρότημα Trackshittaz (τελευταία θέση στον 1ο Ημιτελικό) ή το 2015 με τους The Makemakes (τελευταία θέση στον Τελικό).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και εντός ολίγου θα γνωρίζουμε τον εκπρόσωπο της Αυστρίας!

πηγή: eurovision-austria.com
φωτογραφία: shutterstock.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ