ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ακούστε τη συμμετοχή των MNISHEK για το Vidbir 2019!

Λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα το Ουκρανικό συγκρότημα MNISHEK αποκάλυψε το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στο Vidbir 2019, τον διαγωνισμό που προτίμησε και φέτος η Ουκρανία για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Το εξαμελές συγκρότημα αποτελείται από τους Anna Mishchenko (φωνητικά), Mikhail Onysko (πλήκτρα), Kirill Bavikin (μπάσο), Alexander Kutnyak (κιθάρα), Timothy Muzychuk (πνευστά) και Mykola Kuranda (ντραμς). Η μουσική του χαρακτηρίζεται από τη μίξη παραδοσιακών μοτίβων με σύγχρονους ήχους. Η ιδρυτής της μπάντας – τραγουδίστρια Anna Mishchenko- πέρασε το ένα τέταρτο της ζωής της σε μέρη γνωστά στο παρελθόν ως Chornolissya – το κέντρο της αρχαίας κουλτούρας Chornolizskaya και αυτό επηρέασε και την κοσμοθεωρία της μπάντας.

«Σαν να μας περιβάλει μια ψευδαίσθηση, μια ομίχλη. Ωστόσο, παρά τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου κόσμου, να μην χάσουμε τον εαυτό μας, να μάθουμε την κατάλληλη στιγμή να επιστρέφουμε στο σημείο μηδέν. Είναι σημαντικό και απαραίτητο να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε» Έτσι προλογίζει το συγκρότημα τη συμμετοχή τους «Туман»(Ομίχλη) στο Vidbir 2019.

Μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή των MNISHEK στο βίντεο που ακολουθεί.

Πώς σας φαίνεται η συμμετοχή τους; Πιστεύετε πως μπορούν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Τελ Αβίβ;

Οι ημερομηνίες του Vidbir 2019 είναι: 

. Πρώτος Ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2019 

. Δεύτερος Ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2019

. Μεγάλος Τελικός: 23 Φεβρουαρίου 2019

[Πηγή/ Φωτογραφία: escxtra]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ακούστε τη συμμετοχή των MNISHEK για το Vidbir 2019!”

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ