EUROVISION 2019: Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι φωτισμού!

Οι προετοιμασίες του KAN για την διοργάνωση του 64ου Διαγωνισμού της Eurovision συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Μπορεί  βέβαια επίσημα όλοι να περιμένουν την 24η Μαρτίου για να πάρουν μπρος οι μηχανές και επίσημα(δείτε περισσότερα σε άρθρο εδώ), αλλά ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ KAN τον οποίο η EBU απεδέχθη ως πλήρες μέλος (δείτε περισσότερα σε άρθρο εδώ) έχει ήδη επιλέξει τους παραγωγούς φωτισμού για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για το 2019. Για την αποστολή αυτή επιλέχθηκαν οι Dakar Azulay και Ronen Najar.

Ο Dakar Azulay, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στο σχεδιασμό φωτισμού, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της LightVision και ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό φωτισμού για τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά προγράμματα στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των “Big Brother”, “X Factor”, “The Voice”, “Night Show”, “Survivor”. Με επτά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή φωτισμού για ποικίλες παραστάσεις στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο και με αφοσίωση στην καινοτομία, τον επαγγελματισμό και την προσωπική προσοχή η επιλογή του από το KAN θεωρείται ως η πλέον ενδεδειγμένη.

Portfolio: http://lightvision.co.il/en/gallery_cat/tv_en/

Ο Ronen Najar είναι σχεδιαστής φωτισμού τόσο για το θέατρο, όσο και για την τηλεόραση αλλά  και της μουσική. Στην διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει συνεργαστεί με όλους τα μεγάλα ονόματα του Ισραήλ, όπως η Ninet Tayeb, η Miri Mesika, ο Ivri Lider, η Sarit Hadad, ο Eyal Golan, η Shiri Maimon και ο Shlomi Shabat. Επιπλέον, έχει σχεδιάσει φωτισμό για τα προγράμματα: “Hakochav Haba“, “Kochav Nolad“, τα βραβεία μουσικής στο κανάλι 24, “Born to Dance“, την τελετή φωτογράφησης της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, “Singing in the Square” , “Aladdin” και πολλά άλλα.

Portfolio: https://ronennajar.com/indextv/

Είναι σίγουρο πως οι επιλογές των Dakar Azulay και Ronen Najar υπόσχονται ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα στον Διαγωνισμό της Eurovision 2019.

[Πηγή/ Φωτογραφία: esckaz, wiwibloggs]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ