ΜΑΛΤΑ: Τo «Six Chair Challenge» της ομάδας των κοριτσιών

Στο Νησί των ιπποτών όλα βαίνουν βάση προγράμματος, αφού στο Malta X factor, μετά την ολοκλήρωση του Bootcamp, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία του «Six Chair Challenge».

Τα 6 Κορίτσια (Howard Keith)

Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα των κοριτσιών ήταν η πρώτη που αντιμετώπιζε τις ”καυτές” καρέκλες. Υπήρχαν 14 διαγωνιζόμενες στην κατηγορία αυτή, αλλά μόνο έξι θέσεις ήταν διαθέσιμες. Ποιες πήραν τελικά τις 6 θέσεις;

Πρώτη βρέθηκε στην σκηνή η Karin Duff, η οποία είπε στους κριτές ότι ήταν αποφασισμένη να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της. Η Karen ερμήνευσε το τραγούδι του Elvis Presley “Can not Help Falling in Love”. Οι κριτές είπαν τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της και η Howard Keith Debono, κριτής των κοριτσιών, την έστειλε στην πρώτη καρέκλα.

Οι fans της Eurovision μπορεί να θυμούνται τη Jade Vella από το MESC 2017, όπου κατέλαβε την 14η θέση με το “Seconds Away”. Χτες, ερμήνευσε Chaka Khan και το “Ain’t Nobody” και κέρδισε δικαιωματικά μια θέση στην τελική 6αδα.

Η Nicole Frendo βρέθηκε μπροστά από τους κριτές και πραγματοποίησε μια μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού “Lay Me Down” του Sam Smith. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη,ενώ η Alexandra δήλωσε ”ζητώ συγνώμη εάν αμφέβαλα ποτέ…”

Η Michaela Pace,  πήρε την θέση της πάνω στην σκηνή, και πραγματικά  γέμισε συναίσθημα όλη την αίθουσα με την μπαλάντα “Praying“. Φυσικά, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και η Michaela πήρε αμέσως μία θέση στην 6αδα.

Η Kelsey Bellante με ένα mix του “I Like It” της Cardi B και του “Havana” της Camila Cabello, ανάγκασε τον Ray να δηλώσει “καυτή παρουσίαση!”

Τελευταία στη σκηνή βρέθηκε η πέντε φορές υποψήφια του MESC  Danica Muscat. Το “Fallin” από την Alicia Keys ήταν αρκετό για να της δώσει την τελευταία καρέκλα της βραδιάς.

Συνεπώς, η Danica Muscat, η Jade Vella, η Karin Duff, η Kelsey Bellante, η Michela Pace και η Nicole Frendo είναι οι 6 εκλεκτές που θα βρεθούν στο Judges Houses, από την ομάδα των κοριτσιών, ελπίζοντας να καταφέρουν να βρεθούν στα live shows. 

Την επόμενη Κυριακή, σειρά έχει η  κατηγορία των αγοριών της γνωστής μας σε όλους Ira Losco.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τη συνέχεια του X-Factor και την επιλογή του εκπροσώπου της Μάλτας στη Eurovision 2019!

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Την προηγούμενη εβδομάδα, η σκληρή διαδικασία του «Six Chair Challenge» στο Malta X-Factor, ξεκίνησε με την ομάδα των κοριτσιών. Από τις 14 διαγωνιζόμενες στην κατηγορία αυτή, μόνο οι 6 πέρασαν στον επόμενο γύρο (Judges Houses). Αυτές ήταν οι Karin Duff, Kelsey Bellante, Jade Vella, Nicole Frendo, Michela Pace και Danica Muscat. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ