ΣΟΥΗΔΙΑ 2019: Ακόμη τρία υποψήφια ονόματα για το Melodifestivalen 2019

 Σε τέσσερις ημέρες από σήμερα (Τρίτη 27/11), θα μάθουμε ποιοι καλλιτέχνες  θα διαγωνιστούν στο φετινό Melodifestivalen, στη μικρή Eurovision. Kαθώς η σύνθεση των καλλιτεχνών παίρνει την τελική της μορφή, όλο και περισσοτέρα ονόματα προστίθενται στην λίστα με τους πιθανούς υποψηφίους. Τα τελευταία ονόματα που ανέφερε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet είναι: η τραγουδίστρια της Eurovision του 2010 Anna Begendahl, η 2η στο idol της Σουδίας, Rebecka Karlsson και η γνωστή σε όλους μας πλέον Πολωνή, Margaret.

Anna Begendahl

Η Anna Begendahl είναι γνωστή στους fans της Eurovision, όχι μόνο από την συμμετοχή της το 2010, αλλά και γιατί είναι η μοναδική Σουηδική συμμετοχή που δεν έχει καταφέρει να προκριθεί από τον ημιτελικό! Το τραγούδι της “This Is My Life” κέρδισε το Melodifestivalen το  2010,  αλλά το Ευρωπαικό κοινό της Eurovision, δεν φαίνεται να ενθουσιατικέ από την Anna όσο το Σουηδικό. Παρολαυτά, η Aftonbladet δηλώνει ότι η Anna είναι έτοιμη για την επιστροφή της:  

 Νομίζω ότι η Anna  λαχταράει για εκδίκηση. Έχει ένα πολύ δυνατό τραγούδι!

Rebecka Karlsson

Η Rebecka έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό της Σουηδίας, από την 2η θέση που κατέλαβε στο Σουηδικό Idol του 2016.  Μετά το Idol, η Rebecka κυκλοφόρησε δύο singles: το ντεμπούτο της “Can not Stop” αλλά και το εορταστικό τραγούδι “A Christmas Baby“.

Margaret

Η αγαπημένη μας σε όλους Margaret έκανε το ντεμπούτο της στο Melodifestivalen το 2018 με το τραγούδι της “In My Cabana“. Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον Μεγάλο τελικό της Στοκχόλμης, μέσω της δεύτερης ευκαιρίας ”andra chansen” όπου και κατέλαβε την έβδομη θέση. Τον περασμένο μήνα, η Aftonbladet ανέφερε ότι η Margaret είναι σε σκέψεις για το αν θα επιστρέψει ή όχι στο Melodifestivalen.  Απ’ ότι όμως φαίνεται,  η Madge θα επιστρέψει και φέτος για να δοκιμάσει την τύχη της μακριά από την χώρα της.

Ο κατάλογος του Melodifestivalen 2019

O κατάλαγος με τους πιθανούς υποψηφίους του 2019 έχει φτάσει μέχρι στιγμής στο νούμερο 18 και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των καλλιτεχνών είναι:

  1. The lovers of Valdaro
  2. Oscar Enestad
  3. Arvingarna
  4. Wiktoria Johansson
  5. Nano Omar
  6. Jan Malmsjö
  7. Anton Hagman
  8. Vlad Reiser
  9. Bishara Morad
  10. Ann-Louise Hanson
  11. Jon Henrik Fjällgren
  12. Lina Hedlund
  13. Hanna Ferm
  14. Dolly Style
  15. John Lundvik
  16. Anna Bergendahl
  17. Rebecka Karlsson
  18. Margaret

Επίσης, πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμμετοχής τους στο Melodifestivalen 2019 φαίνεται να είναι ο Magnus Carlsson και η Petra Marklund.

Υπενθυμίζεται ότι οι παρουσιαστές του Melodifestivalen 2019 θα είναι η Marika Carlsson, o Eric Saade, η Sarah Dawn-Finer κι ο Kodjo Akolor.

Οι ημερομηνίες-σταθμοί του Melodifestivalen 2019

  • A’ ημιτελικός: 2 Φεβρουαρίου, Γκέτεμποργκ
  • Β’ ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου, Μάλμε
  • Γ’ ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου, Λέκσαντ
  • Δ’ ημιτελικός: 23 Φεβρουαρίου, Λίντσεπινγκ
  • Δεύτερη Ευκαιρία: 2 Μαρτίου, Νίσεπινγκ
  • Τελικός: 9 Μαρτίου, Στοκχόλμη

[Πηγή: wiwibloggs ]

 Ραντεβού λοιπόν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, για να δούμε αναλυτικά όλους τους υποψηφιούς που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Melodifestivalen 2019!

Μείνεται στον OGAE Greece για όλα τα τελευταία νέα όσο αφορά το Melodifestivalen 2019!

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ