ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Κλείστε θέση για Κίεβο!

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο, η Ουκρανία αποφάσισε και φέτος να επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision μέσω του άκρως επιτυχημένου εθνικού τελικού “Vidbir”(μτφρ. Επιλογή). 

Σήμερα λοιπόν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για τους δύο Ημιτελικούς που θα λάβουν χώρα στις 9 και 16 Φεβρουαρίου, αλλά και για τον Μεγάλο Τελικό στις 23 Φεβρουαρίου. Για  τέταρτη φορά, ο κρατικός φορέας UA:PBC  θα συνεργαστεί με τον σταθμό STB και έχουν για φέτος μεγαλεπήβολα σχέδια καθώς υπόσχονται ένα διαγωνισμό για τον οποίο θα μιλάει όλη η χώρα! Η αναζήτηση καλλιτεχνών έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα η πρώτη υποψήφια που ανακοινώθηκε είναι η Natalia Gordienco με το τραγούδι της “Hrim” (δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και απόσπασμα από live του τραγουδιού σε προηγούμενο άρθρο μας).

Οι δύο ημιτελικοί, αλλά και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν στο Palace of Culture KPI (Kyiv, Victory Avenue, 37),  το Μέγαρο Μουσικής του Κιέβου, το οποίο ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1984, αριθμεί 1750 θέσεις και έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων την περσινή έκδοση του Vidbir.

Η ώρα έναρξης των show είναι 19:00 (τοπική ώρα Ουκρανίας), ενώ οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα.

Εισιτήρια για τους ημιτελικούς μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ και εδώ, ενώ το κόστος κυμαίνεται από 10 έως 35 ευρώ.

Όποιος δεν θα έχει την τύχη να παρευρεθεί ζωντανά στους ημιτελικούς ή στον τελικό, μπορεί να τους παρακολουθήσει ζωντανά τόσο από τον UA:PBC όσο και από το STB οι οποίοι θα μεταδώσουν ταυτόχρονα τον διαγωνισμό.

Ας κάνουμε υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο λοιπόν και ας θυμηθούμε στο βίντεο που ακολουθεί την περσινή συμμετοχή της Ουκρανίας με τον Melovin και το τραγούδι του «Under the ladder», όπου κατετάγη 17η με 130 βαθμούς.

[Φωτογραφία: Wikimapia.org]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ