ΓΕΩΡΓΙΑ: Ξεκίνησαν οι auditions για το Georgian Idol !

Οι οντισιόνς για την ανάδειξη του επόμενου Georgian Idol, το οποίο θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την χώρα του στο Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο, ξεκίνησαν το Σαββάτο που μας πέρασε στην πρωτεύουσα της χώρας Τιφλίδα. Από την πρώτη κιόλας οντισιόν ο αριθμός τον υποψηφίων, αλλά και ο ενθουσιασμός τους ήταν πολύ μεγάλος. Αυτή ήταν η πρώτη από τις συνολικά τρεις οντισιόν που θα λάβουν μέρος στην Τιφλίδα.

Οι υπόλοιπες οντισιόνς θα πραγματοποιηθούν σε άλλες πόλεις της Γεωργίας σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

  • 30 Οκτωβρίου – Telavi & Gurjaani
  • 31 Οκτωβρίου – Akhmeta & Lagodekhi
  • 1 Νοεμβρίου – Gori
  • 2 Νοεμβρίου– Borjomi & Akhaltsikhe
  • 3 Νοεμβρίου – Tbilisi
  • 4 Νοεμβρίου – Tbilisi
  • 6 Νοεμβρίου – Chiatura
  • 7 Νοεμβρίου– Kutaisi

https://www.instagram.com/p/Bpcgn1mghwy/?utm_source=ig_embed

Παντως δεν ειναι η πρώτη φορά που η Γεωργία χρησιμοποιεί συμμετέχοντες απο το συγκεκριμένο show για να την εκπροσωπήσουν  στην Eurovision. Ο νικητής της 2ης σεζόν, Nodiko Tatishvili, αλλά και η Sopho Gelovani που τερμάτισε δεύτερη στην 5η σεζόν, εκπροσώπησαν μαζί την Γεωργία στον διαγωνισμό του 2013 με το τραγούδι τους Waterfall (15η θέση – 50 βαθμοί). Επίσης, η νικήτρια του 2013, Nina Sublatti, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό του 2015 με το τραγούδι της Warrior (11η θέση – 51 βαθμοί).

Εκτός από την Γεωργία, τρεις ακόμη χώρες θα αποφασίσουν τον εκπρόσωπο τους αποκλειστικά μέσα από κάποιο talent show, η Ισπανία, η Μάλτα, αλλά και η διοργανώτρια χώρα του Ισραήλ.

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Γεωργίας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: eurovoix / eurovisionireland]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ