EUROVISION 2019: Οι Ισραηλινοί σχεδιάζουν πάρτι σε όλο το Τελ Αβίβ με θέα στη Μεσόγειο (VIDEO)!

Το Τελ Αβίβ είναι έτοιμο για τη Eurovision 2019, μιας κι ανακοινώθηκε πως το χωριό του διαγωνισμού, το Eurovision Village, θα βρίσκεται στο πάρκο Sir Charles Clore με θέα στη Μεσόγειο, επεκτείνοντάς το κατά περίπου 30%.

Η ισραηλινή μεγαλούπολη φημίζεται για τα πολλά πάρτι κι οι διοργανωτές θέλουν να διοργανώσουν τις «Λευκές νύχτες» όπου διάφορες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα απ’ άκρη σ’ άκρη του Τελ Αβίβ – ακόμα και στις επτά θεματικές περιοχές που θα έχει το Eurovision Village.

Φυσικά, οι τέσσερις νικητές για λογαριασμό του Ισραήλ θα δώσουν το «παρών» με συναυλίες, διασκεδάζοντας τους fans που θα διαμένουν ακόμα και σε κρουαζιερόπλοια.

Άλλωστε, πέρα από τα σχεδόν 8.000 διαθέσιμα δωμάτια ξενοδοχείων στο Τελ Αβίβ, 500 άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν και σε ένα μεγάλο -ιταλικής προέλευσης- κρουαζιερόπλοιο.

Πού θα φτάσει ο λογαριασμός

Τα σχέδια των Ισραηλινών για τον επόμενο διαγωνισμό είναι μεγαλεπήβολα γι’ αυτό κι έχουν ήδη προϋπολογιστεί τα ανάλογα ποσά. Για παράδειγμα, το κόστος για το Eurovision Village εκτιμάται στα €1,2 εκατ. και για τις «Λευκές νύχτες» στα €500.000, τα οποία θα καταμεριστούν στον δήμο του Τελ Αβίβ, στις πρεσβείες των χωρών που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και στους χορηγούς.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Go Israel]

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ