ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Μέσω του “Australia Decides” ο εκπρόσωπος του 2019!

Σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2019, το BlinkTv της Αυστραλίας επιβεβαίωσε τις δηλώσεις που είχε κάνει μερικές ημέρες πριν ο κ. Michael Ebeid. Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου του κρατικού φορέα της χώρας SBS, πέρα από την θετική απάντηση στη πρόσκληση της EBU για τον διαγωνισμό του 2019, περιλάμβαναν λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή του εκπροσώπου της Αυστραλίας για τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Ο κ. Ebeid είχε αφήσει αιχμές πως για το 2019 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κρατικό κανάλι να μην αποφασίσει τον εκπρόσωπο μέσω εσωτερικής επιλογής και ανάθεσης όπως έκανε από το 2015 μέχρι και φέτος, αλλά να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να επιλέξει τη συμμετοχή της χώρας για τον διαγωνισμό που θα λάβει χώρα τον Μάη του 2019 στο Tel Aviv, του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το BlinkTv λοιπόν, οι δηλώσεις αυτές επιβεβαιώνονται. Επίσημα πλέον, ο κρατικός φορέας ανακοινώνει την διεξαγωγή του ανοιχτού εθνικού τελικού για τη Eurovision 2019 υπό τον τίτλο “Eurovision – Australia Decides” μέσω του οποίου θα βρεθεί όχι μόνο ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ αλλά και το κομμάτι το οποίο θα υπερασπίσει τη σημαία της Αυστραλίας!

Το “Eurovision – Australia Decides” θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 (Jury Show) και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 (Live Show) σε άγνωστη μέχρι πρότινος τοποθεσία (αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα). Κατά τη πρώτη διεξαγωγή, οι υποψηφιότητες θα βαθμολογηθούν και θα κριθούν από μία ειδική κριτική επιτροπή ενώ η βραδιά του Σαββάτου θα μεταδοθεί ζωντανά από το SBS και θα είναι διαθέσιμη για τη ψηφοφορία του κοινού. Οικοδεσπότες του εθνικού τελικού θα είναι η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2019 για λογαριασμό του SBS.

Πλέον, το κρατικό κανάλι SBS καλεί σε υποβολή υποψήφιων τραγουδιών όλους τους διαθέσιμους συνθέτες και στιχουργούς, οι οποίοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο sbs.com.au/eurovision. μέχρι και τη Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Πηγή: https://www.blinktv.com.au/ 

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ