ΚΡΟΑΤΙΑ: Το HRT επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2019!

O δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κροατίας, HRT, επιβεβαίωσε ότι η χώρα θα συμμετάσχει στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Ισραήλ. Το κρατικό κανάλι της Κροατίας, είχε εκφράσει την πρόθεση του να συμμετέχουν στον διαγωνισμό από πολύ νωρίς, αμέσως μετά την λήξη της Eurovision 2018. Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε πριν λίγες ώρες από τον επικεφαλής της Κροατικής αποστολής, Željen Klašterka. 

Ο Željen Klašterka συμμετείχε με την Κροατία στον διαγωνισμό του 1994, ως συνθέτης του τραγουδιού “Nek ti bude ljubav sva, που έφτασε στην 16η θέση με 27 βαθμούς.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού, αλλά θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. Τα τελευταία χρόνια η Κροατία, επιλέγει τον καλλιτέχνη με απευθείας ανάθεση. Πέρυσι η χώρα εκπροσωπήθηκε από τη Franka στο 63ο διαγωνισμό της Eurovision, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Με το τραγούδι της “Crazy”, τερμάτισε στην 17η θέση στον ημιτελικό και έτσι έμεινε εκτός τελικού.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις επίσημες ανακοινώσεις από το HRT για την τελική συμμετοχή και τη διαδικασία επιλογής.

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κροατίας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: eurosong.hr]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ