ΣΟΥΗΔΙΑ: Οι “The Lovers Of Valdaro” στο Melodifestivalen 2019!

Όπως συνηθίζεται να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, το όνομα του πρώτου καλλιτέχνη που συμμετέχει στον επερχόμενο Σουηδικό Τελικό (Melodifestivalen) προκύπτει μέσα από τον μουσικό διαγωνισμό “P4 Nästa” και ανακοινώνεται στα τέλη του Αυγούστου! 

Το “P4 Nästa” είναι ένας διαγωνισμός νέων ταλέντων με βάση τη μουσική που διοργανώνει ο επιτυχημένος ραδιοφωνικός σταθμός της Σουηδίας P4! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε να λαμβάνει χώρα το 2008 ενώ μέχρι και το 2017 ονομαζόταν “Svensktoppen nästa”. Προνόμιο ενός διαγωνιζόμενου (συνήθως ο νικητής ή ο επικρατέστερος της επιλογής της κριτικής επιτροπής) είναι να εξασφαλίσει μία θέση στο μεγαλύτερο μουσικό/τηλεοπτικό show της Σουηδίας Melodifestivalen το οποίο λειτουργεί παράλληλα και ως εθνικός τελικός της χώρας για την ανάδειξη της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Για φέτος, νικήτριες του διαγωνισμού ήταν οι “Spring City” ωστόσο η επιλογή της κριτικής επιτροπής για το Melodifestivalen ήταν το ανδρικό μουσικό ντουέτο “The Lovers Of Valdaro”! 

Οι “The Lovers of Valdaro” προέρχονται από την Στοκχόλμη. Τα μέλη του ντουέτου είναι ο Erik Gabriel Høiby και ο Adam Warhester. Οι δυο τους πλέον καλούνται να απολαύσουν την επιτυχία που γνώρισαν μέσα από τον διαγωνισμό του P4 όμως παράλληλα θα πρέπει να δουλέψουν επάνω στο κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιστούν στο Melodifestivalen 2019 καθώς το κομμάτι αυτό πρέπει να είναι καινούργιο και να μην έχει κυκλοφορήσει επίσημα ή ανεπίσημα πριν από τον Σεπτέμβριο του 2018!

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι κανένας από τους καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει μία θέση στο Melodifestivalen μέσω του P4 Nästa δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προκριθεί στον γύρο του Μεγάλου Τελικού του φεστιβάλ. Μένει να δούμε αν οι “The Lovers of Valdaro” θα γίνουν οι πρώτοι…

Ακούστε το κομμάτι “Lost forever”, ένα φρέσκο, νοσταλγικό synth pop τραγούδι, με το οποίο οι “The Lovers of Valdaro” κέρδισαν τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό νέων ταλέντων και αφήστε στα σχόλια παρακάτω τις δικές σας εντυπώσεις!

Φωτογραφίες: Mattias Ahlm / Sveriges Radio

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ