ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η κρατική τηλεόραση ζητά την βοήθειά σας για την επιλογή της επόμενης συμμετοχής!

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενό μας άρθρο, η κρατική τηλεόραση τηλεόραση της Γερμανίας NDR, μετά τα ιδιαίτερα ευχάριστα αποτελέσματα φέτος (4η θέση με 340 βαθμούς – καλύτερη θέση της χώρας από το 2010) αποφάσισε να διατηρήσει την περσινή διαδικασία επιλογής τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με την κριτική επιτροπή και τους Γερμανούς τηλεθεατές, το Eurovision Panel, θα διαμορφώσει και αυτό με τη σειρά του το τελικό αποτέλεσμα. Το panel θα αποτελείται από 100 άτομα από διάφορες χώρες του κόσμου και διαφορετικά γούστα στη μουσική. Τα 100 μέλη θα επιλεγούν από τους υπεύθυνους του καναλιού μέσα από διάφορες διαδικασίες. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει από το αρχικό στάδιο του ποιος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στον εθνικό τελικό μέχρι την τελική επιλογή του τραγουδιού.

Για να γίνετε μέλος του panel, συμπληρώστε την φόρμα εδώ! (είναι στα γερμανικά)

Εν τω μεταξύ, το NDR ήδη έχει ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις υποψηφίων καλλιτεχνών και να οργανώνει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του τελικού που θα λάβει μέρος πιθανότατα τον Φεβρουάριο του 2019!

Παρακάτω δείτε την συμμετοχή της χώρας για το 2018.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Διαφωνώ με τη 4η θέση όμως… οκ ωραία μπαλάντα αλλά όχι και τοπ 5 οταν την ιδια ωρα η εκπληκτική Elina περιοριστηκε 8η ή η ουκρανία 17η..

  1. […] Η κρατική τηλεόραση τηλεόραση της Γερμανίας NDR, μετά τα ιδιαίτερα ευχάριστα αποτελέσματα φέτος (4η θέση με 340 βαθμούς – καλύτερη θέση της χώρας από το 2010) αποφάσισε να διατηρήσει την περσινή διαδικασία επιλογής τραγουδιού. Το NDR ήδη έχει ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις υποψηφίων καλλιτεχνών και να οργανώνει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του τελικού που θα λάβει μέρος πιθανότατα τον Φεβρουάριο του 2019! Διαβάστε λεπτομέρειες για τη διαδικασία εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ