EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Πορτογαλίας!

Τελευταία μέρα προβών για σήμερα κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιήσουν όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει τις δεύτερες πρόβες τους οι BIG5 χώρες αλλά και η διοργανώτρια χώρα, η Πορτογαλία, η οποία είναι και εκείνη που ανοίγει την αυλαία σήμερα…

Στην σκηνή βρίσκεται η εκπρόσωπος της χώρας Cláudia Pascoal και η συνθέτρια του τραγουδιού, Isaura Santos,  η οποία υποστηρίζει την Pascoal και στα φωνητικά. Η Cláudia φοράει ένα μπλουζάκι με ασπρόμαυρες ρίγες, ένα τζιν μπλε παντελόνι και από πάνω μια γκρι ζακέτα. Ενώ η Isaura Santos είναι ντυμένη με ένα μαύρο παντελόνι και ένα μπουφάν σε μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα. Τα ρούχα είναι διαφορετικά από αυτά που φορούσαν και οι δυο στην πρώτη τους πρόβα, αλλά δεν φαίνονται να είναι αυτά που θα φορέσουν την τελική βραδιά.

Τηλεοπτικά, κατά την έναρξη υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα στο πρόσωπο της Cláudia και καθώς η κάμερα απομακρύνεται βλέπουμε και στην σκηνή την Isaura! Γενικώς η εμφάνιση είναι πολύ λιτή, δίνοντας έμφαση στην ερμηνεία της τραγουδίστριας, η οποία είναι άψογη φωνητικά.

Στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού ο φωτισμός είναι χαμηλός, σε κίτρινο χρώμα και δεν υπάρχει κανένα είδος εφέ στην σκηνή. Στο σημείο που τραγουδάει η Isaura, ο φωτισμός γίνεται γαλάζιος, με λευκά φώτα που αναβοσβήνουν. Η πρόβα κύλησε ομαλά, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

 

(Φωτογραφίες: Thomas Hanses / Eurovision tv)

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ