EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ισπανίας!

Δεύτερη στη σειρά, από τις BIG5 χώρες για την πρώτη της πρόβα είναι η Ισπανία. Οι Amaia & Alfred ανέβηκαν στην σκηνή πιασμένοι χέρι-χέρι πριν ξεκινήσει η πρόβα τους και τραγουδήσουν το τραγούδι τους “Tu canción”.

Το τραγούδι ξεκινάει με ένα μακρινό πλάνο και στους δυο. Έπειτα η κάμερα εστιάζει στον Alfred να είναι απέναντι από την Amaia. Καθώς το τραγούδι εξελίσσεται, χαμογελώντας και με πολύ αργά βήματα πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και κρατιούνται χέρι-χέρι. Μετά ο Alfred, βάζει το χέρι του στην μέση της και πηγαίνοντας πίσω από την Amaia, συνεχίζουν να τραγουδούν. Προς το τέλος κάνουν κύκλους, κοιτάζονται μεταξύ τους και πλησιάζουν τόσο κοντά τα πρόσωπά τους που στο κλείσιμο του τραγουδιού ακουμπούν τις μύτες τους μεταξύ τους!

Στην σκηνή βλέπουμε το ζευγάρι ερωτευμένο, να τραγουδάνε με τα κεφάλια τους πολύ κοντά μεταξύ τους. Ο Alfred και η Amaia κρατάνε μικρόφωνα στα χέρια τους.

Ο Alfred φοράει ένα κεραμιδί σακάκι και παντελόνι, με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια. Η Amaia φοράει λευκό φόρεμα. Ο φωτισμός είναι πολύ απαλός, σε άσπρο χρώμα και στο πάτωμα έχει κίτρινο φωτισμό. Γενικώς σαν παρουσίαση είναι πολύ λιτό. Φωνητικά και οι δυο ήταν άρτιοι!

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιο άθλιο ζευγαρι και απ το δώρο και την Αθήνα του power of love . σιγά τα μελιά βρε . θα πατωσει 20-25

  2. Μόνο εγώ πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει; Όχι από άποψη τραγουδιού αλλά απλά και μόνο επειδή ξεχωρίζει

  3. Γιατί κάθε βίντεο που αφορά την ισπανική συμμετοχή εκτοξεύεται σε προβολές και σε likes μέσα σε λίγη ώρα; Τι γίνεται; Τόσο πωρωμένοι είναι οι Ισπανοί κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους; Είναι απίστευτο πραγματικά που ξεπέρασε τις 100.000 προβολές μέσα σε δυο ώρες…

  4. Φανταστείτε αυτή να ήταν η Ελληνική συμμετοχή… Είχε να πέσει θάψιμο για την απλότητα…

  5. Μου αρεσει πολυ οταν απλα το ακουω αυτο που ειδα δεν με εντυπωσιασε μπορει να φταει οτι ειναι πρωτη προβα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ