EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Βουλγαρίας!

Δέκατοι στη σκηνή, για τη πρώτη πρόβα του “Bones” ανεβαίνουν οι Equinox από την Βουλγαρία με τους οποίους και ολοκληρώνεται η σημερινή ημέρα των προβών!

Οι Equinox εμφανίζονται με μαύρη ενδυμασία παρόμοια με αυτή που φορούν και στο video clip. Βρίσκονται πάνω σε ένα μακρόστενο βάθρο που στη μέση είναι ελάχιστο πιο ψηλό απ΄ότι στις άκρες. Φωνητικά φαίνεται να κρατούν δυνάμεις για επόμενες πρόβες. Η χαρακτηριστική “κραυγή” της Zhana Bergendorff στην αρχή και στο τέλος είναι εντυπωσιακή. Ο φωτισμός παίζει με λευκούς χρωματισμούς ενώ η εναλλαγή των πλάνων ανάμεσα στα πρόσωπα των ερμηνευτών είναι γρήγορη. Φαίνεται να υπάρχουν γενικα περιθώρια βελτίωσης χωρίς να σημαίνει πως πήγε κάτι στραβά στην πρώτη αυτή πρόβα.

UPDATE: Στην δεύτερη ερμηνεία τους βελτιώθηκαν οι όποιες φωνητικές ατέλειες. Εμφάνιση που κατά την άποψη μας περνάει εύκολα στον τελικό!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρόβα και το επίσημο βίντεο από το eurovision.tv.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά η απουσία της led οθόνης,κάνει όλα τα τραγούδια να εμφανίζονται πανομοιότυπα..τα μεγάλα φαβορί μάλλον δεν εντυπωσίασαν…περιμένω να δω την Ελλάδα

  2. Από οπτικό κομμάτι θα παρακολουθήσουμε την χειρότερη Eurovision των τελευταίων αρκετών χρόνων.
    Άντε μακάρι να κερδίσει Εσθονία ή Γαλλία γιατί με καμιά Βουλγαρία μας βλέπω να παρακολουθούμε Star Academy…

    • Εδώ η Εσθονία μέχρι να φύγει για Λισαβόνα δεν μπορούσε να βρει μερικές χιλιάδες ευρώ για την φετινή εμφάνισή της και θα δώσει εκατομμύρια για να στήσει μια σύγχρονη σκηνή.

  3. Η αισθητική της εμφάνισης μου αρέσει και νομίζω είναι από τα λίγα τραγούδια που αυτή η επιβεβλημένη απλότητα του ταιριάζει.
    Τα φωνητικά δουλεύουν πολύ καλύτερα απ’ότι οι περισσότεροι περιμέναμε.
    Σίγουρα κομμάτι επικίνδυνο για πρωτιά.

  4. Αν και σκηνικά δεν έχει κάτι(εκτός από το dark vibes) νομίζω ότι ίσως παίξουν με κάποιο εφέ όπως πέρυσι… Φωνητικά εξαιρετικoι και δεμένοι!
    Προσωπικά πιστεύω ότι η Βουλγαρία μπορεί να κερδίσει.

  5. Απο τα αγαπημενα μου φετος.Πιστευω οτι προσπαθουν πολυ τα τελευταια χρονια(για εμενα περσυ ειχαν μακραν το καλυτερο τραγουδι)και το θεμα ειναι ποσο η EBU θα θελει να τους δωσει την νικη.Πραγματικα μεταξυ των χωρων που ειναι ψηλα μακαρι να κερδισουν και ας διοργανωσουν μια μετρια γιουροβιζιον.Ειναι και μια χωρα που μας στηριζει σταθερα τα τελευταια χρονια δεν μεινανε πολλες(θεωρουσαμε αυτονοητους τους ποντους απο διαφορες χωρες χωρις να ανταποδιδουμε μεχρι που πιασαμε πατο).Ενα τραγουδι που αξιζει να στηριχτει και απο την ελληνικη επιτροπη.

  6. Το τραγούδι μου αρέσει και φωνητικά ακούγονται πολύ καλά. Η εμφάνιση είναι καλή, αλλά δεν μου αρέσει που είναι τόσο μαύρο και κυρίως αυτό που φοράει η τραγουδίστρια. Ωστόσο, θα ήθελα να κερδίσει η Βουλγαρία!

    • Το μεταλιζέ-φουτουριστικό φόρεμα της τραγουδίστριας και το σκοτεινό-απόκοσμο σκηνικό ταιριάζουν τέλεια με το κλίμα που θέλει να μεταφέρει το τραγούδι στο τηλεοπτικό κοινό. Η σκηνική παρουσίαση είναι αξιοθαύμαστη σε μια σκηνή με περιορισμένες δυνατότητες.

  7. Προσωπικά το αγαπημένο μου κομμάτι φέτος και πιστεύω θα είναι οι φετινοί νικητές!!!!
    Αλλά ρε παιδιά τι σκεφτόντουσαν μόλις είπαν θα βγάλουμε τις led οθόνες ;;;; Πραγματικά πολύ κακή απόφαση οπτικά πολύ κακό και κάνει όλα τα τραγούδια να φαίνονται το ίδιο!!!κριμα σε μια τόσο καλή μουσικά χρόνια.

  8. Εγώ πιστεύω ότι με αυτή τη σκηνή θα δοκιμαστεί η ευρηματικότητα των σκηνοθετών κ δεν θα επαναπαυθουν όπως με τις οθόνες. Ήδη μ αρέσει πολυ σαν σκηνική εμφάνιση το αζερμπαιτζαν καπως η Λευκορωσία το Ισραήλ έτσι κ έτσι η Εσθονοί καλύτερη από το αναμενομενο και η Βουλγαρία καλη αλλά με αυτο τ υλικό μπορούσε κ καλύτερα-αν κ δεν ξέρεις πως θα φανεί κ αυτο αλλά κ όλα στην τβ (αν θυμάμαι καλά σκηνοθέτης είναι αυτή που τους είχε αναλάβει κ περσι κ έχει κ την φουρειρα κ την βλέπω ν δινει βάση στην Ελένη κ δεν μπορω ν καταλάβω ?. Όταν έχεις υλικό για νίκη όπως με αυτούς ποιος νοιάζεται για φουρειρα. Προβλέπω σαν περσι ν δινει έμφαση σε Κύπρο-όπως περσι στο Βέλγιο-να κάνει κάτι απλά καλο για Βουλγαρία κ Αυστραλία παλι κτ μετριοτατο, ίσως κ να δούμε την φάτσα αυτής σε οθόνες που θα έχουν φέρει από Αυστραλία ???)

  9. Δε θα κάνω σχόλιο για την Βουλγαρία γιατί έχω εκνευριστεί με το stage ???. Απλά θυμάμαι πως σαν σήμερα πριν 30 χρόνια ,29 /4/1988 κερδίζει τη Eurovision η Ελβετία με την καθηλωτική ερμηνεία της Celin Dion με το λατρεμένο Ne partez pas sans moi ,με 1 βαθμό διαφορά από την Αγγλία μετά από μια βαθμολογία που δεν ήταν για καρδιακούς , τι ωραία χρόνια !!!!!!!!

  10. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν για εμένα είναι της Τσεχίας και της Λευκορωσίας με μια υπέροχη σκηνική παρουσία. Περίμενα περισσότερα από την Εσθονία και τη Βουλγαρία με τη τελευταία να είναι τελείως βαρετή. Νομίζω πως αντί να ξεκαθαρίσουν τα ορέγεται μπερδεύτηκαν με την απουσία των Led.

    • Ax Αλέξανδρε μεγαλώνοντας μας εγκαταλείπει η μνήμη, ωραία χρόνια και με τραγουδάρες ,φέτος ……πολύ κάτω του μετρίου ??

  11. Το τραγούδι είναι εξαιρετικό ,οι φωνές είναι επίσης εξαιρετικές .Ελπίζω να εκτιμηθεί γιατί το αξίζει!Η Βουλγαρία στέλνει πολύ ωραίες συμμετοχές και προσπαθεί για την πρωτιά!

  12. Νομιζω οτι ακουγεται υπεροχα. Πολυ μαυριλα, αλλα λογικα απο την κανονικη καμερα θα δειχνει καλυτερο.
    Το βαθρο…χρυσο, αργυρο, χαλκινο…απαισιο.
    Αφου ΔΕΝ κερδισε το περσυνο τους…..αυτο δεν εχει τυχει, ειδικα με αυτον το στιχο.

  13. Έχω αρχίζει να ανησυχώ για τη Φουρέιρα, καθώς έχουν την ίδια σκηνοθέτη… Αυτή η Σάσα, που σαν τρελοί τρέχουν όλοι να την προσλάβουν δεν φαίνεται καθόλου μα καθόλου καλή…

    • Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο μαζί σου! Η σκηνοθέτης αυτή ανέδειξε πολύ επιτυχημένα ένα δύσκολο και ζοφερό τραγούδι, φαντάσου τί θαύματα θα μπορέσει να κάνει με τη “χαριτωμενιά” της Φουρέιρα! Εκεί άλλωστε φαίνεται και η αξία ενός επαγγελματία, όταν εκλείψουν οι απεριόριστες “ευκολίες και λύσεις” της τεχνολογίας και πρέπει να σου προσφέρei κάτι όμορφο χωρίς πολλά εφέ! Πανάξια η Σάσα και πολύ “μάγκες” όσοι προνόησαν να τους σκηνοθετήσει φέτος ειδικά!

  14. Winner vibes δεν αποκόμισα αλλά νομίζω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα πρόκρισης της Βουλγαρίας.

  15. πω πωωω θα περάσουν πολλά χρόνια να ξαναδούμε τραγούδι διαμάντι σαν το περσινο του Σοπράλ … ότι χειρότερο έχω ακούσει το φετινό της Βουλγαρίας … άμουσο, άτεχνο και με χάλια αγγλικά … φοβάμαι ότι επειδή το περσινό της Βουλγαρίας ήταν καλό θα κερδίσει αυτό φέτος

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ