ΚΥΠΡΟΣ: Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή!

 

Λεπτομέρειες σχετικά με την σκηνική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision 2018 αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την τελική πρόβα της κυπριακής συμμετοχής, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του STAR Channel «Στη φωλιά των Κου Κου».

Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του, η Ελένη Φουρέιρα στην αρχή περπατάει σε μια πασαρέλα μόνη της και φαίνεται να βγαίνει από ένα σκοτεινό τούνελ, παίζοντας με τα φώτα. Μετά από αυτό την πλαισιώνουν οι τέσσερις χορεύτριες που έχει στην ομάδα της και η ίδια χορεύει συνεχώς! Στις “γέφυρες” του τραγουδιού, συνεχίζει ο δημοσιογράφος, γίνονται πολύ εντυπωσιακά πράγματα μέσω οπτικών εφέ που όμως δεν μας αποκαλύπτονται λεπτομερώς στο σχετικό ρεπορτάζ. Ωστόσο αυτά, θα δημιουργούν μέσα από τις οθόνες μας διάφορες “ψευδαισθήσεις” προκειμένου να γίνει το όλο θέαμα πιο εντυπωσιακό! Όπως είναι αναμενόμενο, κυρίως λόγω του τίτλου της συμμετοχής, στο τέλος η Ελένη θα βάλει… φωτιά στη σκηνή!

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Ελένη Φουρέιρα θα έχει μαζί της επί σκηνής εκτός από τις τέσσερις χορεύτριες και έναν τραγουδιστή στα φωνητικά, ενώ το ρούχο που θα φοράει υπολογίζεται να είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει φορέσει η ίδια στη μέχρι τώρα πορεία της. Πρόκειται για ένα κολλητό ρούχο με πολλά στρας που θα τονίζουν το σώμα και τη σιλουέτα της και θα τη βοηθήσουν να… λάμψει ακόμη περισσότερο στη σκηνή του διαγωνισμού. Η ενδυμασία αποτελεί δημιουργία του γνωστού και επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, με τον οποίον η εκρηκτική τραγουδίστρια συνεργάστηκε πρόσφατα και στο project του Madwalk! Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχέδια της Κυπριακής ομάδας, το ρούχο δε θα αποκαλυφθεί από τη πρώτη πρόβα, ως καθαρά επικοινωνιακό τρικ με σκοπό να κρατήσει τους fans και τους θεατές σε αγωνία!

Χθες, και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Λισαβόνα, η Ελένη Φουρέιρα παρευρέθηκε στο ετήσιο Eurovision πάρτυ (το 6ο κατά σειρά) του Κύπριου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στο club Shamone, στην Αθήνα. Εκεί χόρεψε και τραγούδησε το “Fuego” για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του! Στο εν λόγω event, παρούσες ήταν επίσης η Έλενα Παπαρίζου, η Ευρυδίκη και η Σοφία Βόσσου!

Δείτε τα βίντεο από το χθεσινό eurovision party στο Shamone και από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα!

https://web.facebook.com/shamoneclub/videos/1821111951243019/

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος φέτος διαγωνίζεται στον Α’ Ημιτελικό (8/5) – όπως και η Ελλάδα – και θα εμφανιστεί στην τελευταία θέση!

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2018!

Πηγή: yupiii.gr

 

 

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χθες ήταν αρρωστημένη πυρετό λόγω Σουηδίας που ήταν μια βδομάδα για προβες! Περιμένετε να δούμε πρόβες και μετά κρινουμε αν είναι καλή ή κακή στο live!

    • Πες μου πραγματικά τι διαφορά βρήκες από το studio. Για μένα τα φωνητικά ήταν ακριβώς ίδια.
      Φοβερό κόμπλεξ βγάζετε ορισμένοι. Όλοι οι ξένοι να γράφουν πως εντυπωσιάστηκαν που το είπε τόσο καλά και 2-3 δικοί μας με fake accounts να βρίζουν και να σαμποτάρουν. Θλιβερό πραγματικά.

  1. Νομίζω στο televoting θα πάει καλά(ίσως και πολύ καλά)στις επιτροπές δε ξέρω… πάντως στο τελικό έστω κι οριακά θα περάσει! εκεί νομίζω ότι οποιαδήποτε θέση είναι πιθανή στη δεύτερη 10αδα(11η-20η)

  2. Χθες ήταν άρρωστη με πυρετό από την Σουηδία! Περιμένετε να δείτε πρόβες και μετά αρχιστε να λέτε αν είναι καλή live κτλ

  3. Πιστευω οτι δεν θα περασει στο τελικο και θα ειναι δικαιο.οσο και να την βοηθησαν οι σουηδοι με την θεση που της δωσαν δεν θα περασει.

  4. Πωω ειναι θεα η γυναικα και ειχε πυρετό.Απλα να.θυμίσω οτι παει eurovision,οχι στο voice.Θα παει πολυ καλα η Ελενη και θα ξεσηκώσει το σταδιο πιστεύω.Ανυπομονώ για.την πρόβα τοσο.της ελενης οσο.και.της γιαννας μας.παμε κοριτσια γερά.Στο televoting θα είναι πολύ κοντα οι κυριες πιστεύω

    • δεν λεω οτι δεν θα πανε και οι 2 καλα ΑΝ εχουν καλη σκηνικη παρουσια, απλα θεωρω οτι η κυπρος θα ειναι αρκετα πιο κατω τοσο σε επιτροπες οσο και σε τελεβοτινγκ…
      απλα δειτε τα τελεβοτινγκ 2013(5) και 2011(3!!) με ελληνικο στιχο και ας τα ειχαν κανει αχρηστα στα κακεντρεχοι σχολια οι ξενοι αλλα και εμεις(let s be honest, that s a fact!!!)…
      αν ισχυουν και φετος τα δεδομενα αυτα θα ειμαστε παρα πολυ ψηλα και κακα τα ψεματα η κυπρος δεν εχει ουτε τις συμμαχιες ουτε και την “la forza” για να μπει με αερα δυνατης συμμετοχης…
      ωστοσο ,εννοειτε πως ελπιζουμε και θελουμε τα καλυτερα για την ελενη και οχι τοσο για τη κυπρο προσωπικα ;p…
      μακαρι να εχει suspence η βραδια με τετοιο τροπο ωστε να περιμενουμε χωρα χωρα ολο αγωνια και για τις 2 χωρες..!!! να θυμηθουμε στιγμες 2004!!

      • δεν καταλαβα το σχολιο σου περι την κυπρο; αν ηταν αστειο σορρυ δεν το καταλαβα…

      • Aχιλλεα τι δεν καταλαβες ακριβως;
        θελω να παει καλα επειδη ειναι η συγκεκριμενη κοπελα και οχι τοσο γιατι εκπροσωπει τη κυπρο…δεν ειχε τιποτα το χιουμοριστικο, μια αποψη ηταν…και οχι δεν εχω τιποτα με τους κυπριους (απλα το αναφερω για να μην διαβασω κανενα μαργαριταρι :P)

  5. Ένα πράγμα έχω να πω, μερικοί θα έπρεπε να ντρέπεστε για όσα λέτε για την Ελένη. Είναι φανερό πως πρόκειται για προσωπική αντιπάθεια κι όχι για δήθεν αντικειμενικότητα. Είναι δυνατόν να σαμποτάρεται την κυπριακή αποστολή; Θα’ πρεπε να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως η ελληνική, πόσο μάλλον όταν εκπρόσωπος είναι η Φουρέιρα που κάνει τεράστια καριέρα στη χώρα μας. Όχι δε δέχομαι το «είναι η άποψη μου»,η κακεντρέχεια είναι φανερή. Πάρτε το λίγο αλλιώς κι υποστηρίξτε την φιλότιμη προσπάθεια της Ελένης! Κατ’ εμέ η πρόκριση στον τελικό είναι παραπάνω από δεδομένη και γιατί όχι και μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Και το τραγούδι και η ίδια έχουν ακριβώς αυτά που χρειάζεται η Γιουροβίζιον. Ναι, και το 2018, κι ας το παίζετε κουλτουριάρηδες. Είναι ένας διαγωνισμός για να διασκεδάσουμε και να τον χαρούμε ειδικά οι φανς. Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Κύπρο, η στιγμή σχεδόν έφτασε. Ας αφήσουμε πίσω τις γκρίνιες κι ας χαρούμε τα κορίτσια μας που θα σκίσουν.

  6. Αν η Φουρειρα κανει εμφανιση οπως στο βιντεο κλιπ (που θα μπορουσε καλλιστα να παιζεται στο ΜΤV)…και αν φωνητικα ειναι πολυ δυνατη, τοτε μιλαμε για μια Παρα πολυ υψηλη θεση!!!

  7. Τα οπτικά εφέ που θα δημιουργούν ψευδαισθήσεις, μπορούν να μας δημιουργήσουν και την ψευδαίσθηση ότι η Φουρέιρα μπορεί να τραγουδήσει ζωντανά; Μακάρι να μπορούν, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξουν τα αυτάκια μας.

  8. Η Γιάννα η τερζη ήταν καλεσμένη στο συγκεκριμένο πάρτυ και απλά δεν πήγε ή μήπως δεν την κάλεσαν καν ??

  9. Όσο περίεργος είμαι για την σκηνική παρουσία της Γιάννας, άλλο τόσο είμαι και για την Φουρέιρα. Πάντως τα οπτικά εφέ που θα χρησιμοποιηθούν δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να θεωρείται καλό νέο. Ίδωμεν…
    Μακάρι όλα να πάνε κατ’ ευχήν τόσο για την Κύπρο, όσο και για την Ελλάδα!

  10. Παιδιά πάμε καλά; Φωνητικά ήταν ακριβώς ίδια με το studio.
    Μόνο ως trolling μπορώ να εκλάβω τα σχόλια πέρι κακών φωνητικών και βλέπω πως είμαστε και οι μόνοι στο youtube που σχολιάζουμε αρνητικά. Το κόμπλεξ μας σαν λαός δεν φεύγει εύκολα φαίνεται…

    • Συμφωνω, αυτο πιστευω κι εγω. Δε μιλαμε μονο για κομπλεξ ομως, αλλα για κανονικοτατο ρατσισμο. Και η Φουρειρα, αλλα και η Σατι αντιμετωπιζονται προφανως απο ορισμενους σαν παιδια ενος κατωτατου θεου λογω καταγωγης τους. Ντροπη μας!

  11. Οι δικές μου πληροφορίες για την εμφανιση φουρειρα λένε ότι θα χορέψει πολύ δυναμικά και το 3λεπτό θα είναι εξαιρετικά δυνατό τηλεοπτικά με φοβερή γέφυρα !!!!?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ